• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü:(

Canım benimde boyum 1,67 şuan 3 aylık hamileyim 45 kiloyum. 4-5 ay öncesine kadar bende 43 kiloydum benim kilo alıp vermem sinirsel en ufak bişeye sinirlensem o gün 1 kilo veririm ama sıkıntısız günlerim olsa eminim eskisi gibi 60kiloları görürüm
En son stressiz zamanlarımda 60dım her akşam 1 tane ekmeği yağla çilek reçeli sürer yerdim yatmadan önce En çabuk kilo yapıcak şeyler yatmadan önce yediklerin olur Ne yemeyi seviyosan doysanda zorlayarak yiyebiliceğini düşündüğün ne varsa yatmadan önce onları ye çünkü doyana kadar yemem sana kilo aldırmaz kendini zorlamam lazım biraz rahatsız eder mideni ama katlanıcaksın o kadarına
Bana herkes ''ayyyyy ne kadar zayıfsın'' derdi farkındaydım ama yinede kendime üstten aşşa bi bakar yoo ben böyle çok iyiyim göbekli hasta olmaktansa zayıf olmayı tercih ederim ayrıca benim gibi olmak için insanlar tonla para harcıyo der onları susturur kendimide avuturdum
Pantolon konusundada yapabiliceğin tek şey terziye götürüp daralttırmak benim yaptığım gibi

167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü:(

Canım senin kilon iyi bana göre ... Çok üzülme :54: Benim boyum 1.74,,kilom 44 :27: Düşün artık nasıl göründüğümü ... :37:

Önce pozitif düşünmekle işe başla ... Ben eczaneden bi şurup aldım.Fiyatı 3.90 gibi bişeydi gayet uygun yani.Çok iştahımı açtı ilk zamanlar uyku yapıyor ama alışıyorsun 2-3 güne ... Artık yatmadan önce yemek yemeye başladım.Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama çok acıkıyorum.. :56:Sonra bol bol badem,,fındık,,çikolata yiyorum.Herkes böyle sağlıklı kilo alınmaz diyor ama bende sen gibi çabuk alıyım mezuniyetimde güzel görünüyüm istiyorum..:21:

Şurubu kullanmaya karar verirsen ismini verip yardımcı olabilirim canım :54:

DUYGU7785; öncelikle Allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip eder inş.hemen hemen aynıyız evet.bende de çok sinir vardır.hatta anneme göre kilo alamama en büyük etken bu.kilo almak için sigara kahve çay gibi bu agresiflikten de kurtulmak gerekiyo

m_h_t_p; canım boyun cok uzunmuş hakkaten sen takmıyomusun bu durumu?özel msj atcaktım da izin verilmiyo sitede yeni oldugum icin 100 msj yazmam gerekiomuş.şu meşhur p ile başlayan şurp mu o çok duyuyorum da...

Canım senin kilon iyi bana göre ... Çok üzülme :54: Benim boyum 1.74,,kilom 44 :27: Düşün artık nasıl göründüğümü ... :37:

Önce pozitif düşünmekle işe başla ... Ben eczaneden bi şurup aldım.Fiyatı 3.90 gibi bişeydi gayet uygun yani.Çok iştahımı açtı ilk zamanlar uyku yapıyor ama alışıyorsun 2-3 güne ... Artık yatmadan önce yemek yemeye başladım.Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama çok acıkıyorum.. :56:Sonra bol bol badem,,fındık,,çikolata yiyorum.Herkes böyle sağlıklı kilo alınmaz diyor ama bende sen gibi çabuk alıyım mezuniyetimde güzel görünüyüm istiyorum..:21:

Şurubu kullanmaya karar verirsen ismini verip yardımcı olabilirim canım :54:

canm bana da su surubun adını verırmısn yardımcı olursan sevınırm tesekurlerr

DUYGU7785; öncelikle Allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip eder inş.hemen hemen aynıyız evet.bende de çok sinir vardır.hatta anneme göre kilo alamama en büyük etken bu.kilo almak için sigara kahve çay gibi bu agresiflikten de kurtulmak gerekiyo
Annemin benim üzerimdeki teşhiside sinir ve sigaraydı 6 ay oldu sigarayı bırakalı kilo almadım siniri bırakmayı denedimde o olmadı işte anladımki onun beni bırakması gerekiyomuş
Sinirden zayıflıyoruz zayıfladıkça sinirler daha çok bozuluyo tam bi kısır döngü

valla arkadasım benim kız kardesim de zayıftı senin kadar degildi ama gene de zayıftı icine türlü türlü seyler giyerdi etli görünsün diye ama yemek yemezdi zayıf olan herkes genelde cok yedigini sanar oda öyleydi. Sofraya sonra oturur önce kalkardı mıy mıy bitiremezdi tabagını sonra bir surup kullandı her eczanede bulabilecegin fiyatı son derece makul olan.. Kısa zaman da kilo aldı. Suan hakikaten yemek yiyor hatta bir ara baya kilo almıstı simdi formunda..

Surup' un yan etkisi yok uyku yapıyor ve istah acıyor..

valla arkadasım benim kız kardesim de zayıftı senin kadar degildi ama gene de zayıftı icine türlü türlü seyler giyerdi etli görünsün diye ama yemek yemezdi zayıf olan herkes genelde cok yedigini sanar oda öyleydi. Sofraya sonra oturur önce kalkardı mıy mıy bitiremezdi tabagını sonra bir surup kullandı her eczanede bulabilecegin fiyatı son derece makul olan.. Kısa zaman da kilo aldı. Suan hakikaten yemek yiyor hatta bir ara baya kilo almıstı simdi formunda..

Surup' un yan etkisi yok uyku yapıyor ve istah acıyor..

bu şurubun adını öğrenebilirmiyim smuwiLa.ben de kız kardeşin gbi çok mıy mıy yemek yerim de:50: çok şey denedim ben ama yaramıyo

ben şurup olayına hiç sıcak bakmıyorum.Kilo almak için niye ilaç içeyim ki? Sonuçta ilaç.Yaşın ilerledikçe,30'undan sonra alırsın,kafana çok takma.Bana şuan lazım dersen de düzenli ye.Ama sırf kilo olsun diye de sürekli şekerli şeyler yeme.Kilo alacağım diye sindirim sistemine ve eklemlerine zarar verirsin.Eminim 3-4 öğün düzenli yesen alırsın.Kahvaltını iyice yap.En önemlisi olumlu düşün.

arkadasım ben 1.68 boyundayım 47 48 kilolardaydım ama evlendım eşim kilo al ye bıraz dedi kemıklerım sayılıyor yanı abim kılo almak için ilaç kullandı öle doktor tavsıye falan deil bildigimiz ilaç yanı bitkisel ADI BONTAVİ kilo aldırıcı bende yemek yemem makarna biskuvı idare ederdim ama evlenınce öle olmuyormus eşimde dile getırınce abıme söledım bana 2 kutu bu ılactan aldı ıkı kutusu 120 tl ve ben suan 60 kiloyum ve ne gıysem yakısıyor hıc bır yan etkısını bulmadım ve calıstıgım yerde bır kac arkadasımda kullanmaya basladı zayıf olmayı hıc sevmedm dediğim gibi guvenım yoktu şimdiyse cok farklı ne gıysem yakısıyor malum boyda var bıldıgın balık et yapıyor ve kalıp yapıyor tavsıyemdır kımse ınanmadı basta hatta eşim bile ne faydası olcakkı dedi ama faydası olunca pekde memnun kaldı sen ıstedıgın kadar yemek yemeyı sevme yedırıyor 1 tabak yemekle dururken şimdi 3 tabak yıyorum önceden ayırırdım yemekklerı sımdı hepsının tadı lezzetlı gelıor bır incele derim

arkadaşlar hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum.düşündüm ki belki gercekten kilo almak için çaba sarfetmiyorum.yani yeterince yemiyorum.onun yerine stres beni yiyo.kendimle başbaşa kaldığımda keşke kilo alabilsem diye düşünmek yerine gidip mutfağa bişey yemeliyim.
yaz tatillerinde kendimi çok sıkarım genellikle zor da olsa 1-2 kilo alıyorum.
şuan karar verdim 1 hafta afedersiniz ama köpek gibi yicem.kussam da çatlasam da yicem.hayattan bağlantımı koparıp sadece yemek düşüncem.1 haftada az çok farkedilir heralde.hatta 1 haftada 1 kilo falan alanları duymuştum.sağlıksız da olsa yapıcam.
böyle şikayet etmek yerine harekete geçmek lazım.buluşma günü gelicek ben hala böyle zayıflıktan şikayet yerine mutlu mutlu o günü beklemek istiyorum.
birazdan markete gidip bebe bisküvisi,pekmez,muz falan alıp hazırlıklara başlıycam.
1 hafta sonra da size durumumu raporluycam:)benim icin dua edin yedikleri löp löp et olsun diyin lütfen:61: hepinize teşekkürler :3:

canım derdini anlıyorum çünkü bir zamanlar bende aynı kilolardaydım , ama çabuk kilo alan bir yapım olduğundan büyük bir sorun yaşamamıştım.
boyuna göre 48 ile 50 kilo arası normal olacaktır dahada fazlasını istememelisin zaten.
miden küçük olduğu için canın hiç yemek yemek istemiyor bu çok doğal , önce mideni genişletmen gerekecek , bunun içinde bulduğum her şeyi yiyeyim gibi bir çabaya girme çok yağlı vs. yeme sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalış çünkü ileride fazla yağ selülit vs. gibi dertler açabilir başına.
sevdiğin yemekler mutlaka vardır onlara yönel.
film izlemekten keyif alıyorsan eğer izlerken bir şeyler atıştır.
fıstıklı çikolata , muzlu süt , ballı belki çayla birlikte kurabiye...
günde mutlaka 3 4 kaşık pekmez tüket , oda iştahını açacaktır.
Eğer acı yiyebiliyorsan acı yemeyi dene :) doyma hissini ortadan kaldırır.
iskender kebap lahmacun vs. seviyorsundur zannediyorum :)) hafta bir iki kez dışarıda gidip ye kendine jest yap.
hem keyif alarak hemde rahatlıkla kilo alacağına eminim.
birde tabikide kafana çok takmamalısın.
eğer sigara kullanıyorsanda kesinlikle bırakmalısın , zaten günde belli bir kalori miktarını sigara yakıyor.

zayıflığını saklamaktansa onu değerlendirebilirsin , yüksek bel pantalonları denedin mi canım ? çok fazla tarz duruyorlar. bence yoksa hemen edinmelisin,bu tarz pantalon ve şortlar özellikle basen ve kalça bölgesi geniş olan insanlar için hayal olan pantalonlar. tişört , badi üstüne giyildiğinden kilolu gösteriyor vucudu ve senin gibi 34 bbeden insanlara feci yakışıyor :69:

zayıfsan ona göre giyinmelisin tıpkı kiloluların yaptığı gibi.

topshop-SEZON-yuksek-bel-pileli-kumas-pantolon__37176890_0.jpg

TOPSHOP-yuksek-bel-siyah-kumas-sort-SUPEERR__37176515_0.jpg

Topshop-039-tan-Binici-Tarz-Pantolon-Tutun-Reng-Tek__36900761_0.jpg

http://www.hepmodamagazin.com/wp-content/uploads/2010/11/mischa-fuar.jpg

arkadaşlar hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum.düşündüm ki belki gercekten kilo almak için çaba sarfetmiyorum.yani yeterince yemiyorum.onun yerine stres beni yiyo.kendimle başbaşa kaldığımda keşke kilo alabilsem diye düşünmek yerine gidip mutfağa bişey yemeliyim.
yaz tatillerinde kendimi çok sıkarım genellikle zor da olsa 1-2 kilo alıyorum.
şuan karar verdim 1 hafta afedersiniz ama köpek gibi yicem.kussam da çatlasam da yicem.hayattan bağlantımı koparıp sadece yemek düşüncem.1 haftada az çok farkedilir heralde.hatta 1 haftada 1 kilo falan alanları duymuştum.sağlıksız da olsa yapıcam.
böyle şikayet etmek yerine harekete geçmek lazım.buluşma günü gelicek ben hala böyle zayıflıktan şikayet yerine mutlu mutlu o günü beklemek istiyorum.
birazdan markete gidip bebe bisküvisi,pekmez,muz falan alıp hazırlıklara başlıycam.
1 hafta sonra da size durumumu raporluycam:)benim icin dua edin yedikleri löp löp et olsun diyin lütfen:61: hepinize teşekkürler :3:
löp löp et olsun canm:34:

Keklik06 : Evet canım boyum uzun ve senden çok çok zayıfım.Anlıyorsundur az çok beni :27:
Ama üzülmekle,,kafaya takmakla kilo alınmıyor dediğin gibi :68:
Bence sende şurup al iştahın açılır,, bol bol da yersin tatlım :56:

tadlım : Canım bende özel mesaj atamıyorum ama şurubun ismi prakten :29:
Eczacı yemeklerden yarım saat önce içsen yeterli dedi
Ben liseye gidiyorum okulum tam gün,,bu yüzden akşam yemeklerinden yarım saat önce içiyorum :56:
Sonra ye yiyebildiğin kadar:66:
İlk zamanlar uyku yapıyor ama kısa sürede alışırsın :24:
Sağlıklı günler diliyorum :54:

Son düzenleme:
4-5 ay önce bi dahiliye uzmanına gitmiştim.test falan yaptı.sorun sadecede yememen demişti.evet yemiyorum ama yiyemiyorum ki.mide zaten küçücük hemen doyuyorum.
yemek yemek en son aklıma gelen ihtiyacım heralde.o derece aramıyorum.hep böyle zayfmı kalcam diye stres yapınca haydiii olanlar da gidiyo:(hayata küsüp aç olsam da yiyesim gelmiyo.kilo almak benim için ay da hayatın keşfedilmesi gibi bişey:(
keşke öyle kilo nakli olabilse bırak 18 i 28 ini bile alırım:)

bende de aynı sorun var.ne zaman stresli olsam, mutsuz olsam hemen zayıflarım. kimisi de şişmanlar stresten.yapı meselesi..doktora gitmen çok ii olmuş, demekki bi rahatsızlık, kurt murt yok çok şükür demelisin. şişmanlamak için iştahının açılması ve daha çok yemen lazım. iştah açıcı şuruplar var onlardan al, acılı ye. abur cuburdansa fındık, fıstık, ceviz, kuru incir gibi şeyler ye. çok daha sağlıklı, bunlar yerine şeker, cips gibi şeyler yeme, bu yolda bi de selüliti arttırma, damarlarını tıkama. bi de midenin büyümesi lazım, onun için kendini hep zorla. bir tabakla doyuyosan biraz daha biraz daha fazla koyarak tabağına daha çok yemeye çalış. ben bu yöntemlerle 5-6 kilo almıştım. ha bi de hareketli bi yapın varsa, biraz durul:) çok koşturma derim.ben hiç oturmazdım mesela, biraz daha ağırkanlı olmak lazım yoksa yiyeceklerden alınan kaloriler uçuyor:))

offffffffff ne enteresan ya
bende diyetteyim ve kilo vermeye çalışıyorum 8 kilo verdim daha 10 kilom var verilecek ama aklımdan yemek hiç çıkmıyor dünyanın en güzel şeyi yemek yemek yada bana göre öyle ekmek tatlı kızartma ahhhh ahhh hasret kaldım.
ama tabi nasıl birşey bilemem kilo almamak ben birşey yemesemde alabiliyorum.:1:
bence canım sana tavsiyem hamur işini çoğalt gece yatmadan muhallebi yada bebe bisküvisini süte karıştırıp ye gün içindede az az ama kilo yapan şeyleri ye bence mutlaka böyle yaparsan kilo alırsın.

psensesin.uykusuyum:
canım çok teşekkür ederim.mesajın öyle güzel kiii okurken icim rahatladı kendimi iyi hissettim.tavsiyelerin çok işime yarıcak emin ol.keşke senin gibi bi yaşam koçum olsa yaa:1: pantolonlara ve shorta bayıldım doğrusu.küçükken annem hayatta alışverişe götüremezdi beni.kendime göre bişeyler bulamam diye hep çekinirdim,üzülrdüm.hala da pek sevmem.bu pantolonlardan bikaç mağazada buldum gidip denicem ama:)çok saol:16:

basaakcım tşk inş olur löp löp:)azıcık olsa ona da razıyım:)

kilo almaya çalışmak hiç garip gelmesin size arkadaşlar.vermekten emin olun daha zor.bazen oluyo ki keşke obez olsaydım diyorum.ama kötü kötü bakışlara maruz kalıyorum oysa ki nerden bilsinler bizlerin neler hissettiğini...

basaakcım tşk inş olur löp löp:)azıcık olsa ona da razıyım:)

kilo almaya çalışmak hiç garip gelmesin size arkadaşlar.vermekten emin olun daha zor.bazen oluyo ki keşke obez olsaydım diyorum.ama kötü kötü bakışlara maruz kalıyorum oysa ki nerden bilsinler bizlerin neler hissettiğini...

Ben kilolu degilim ama yetinmeyi bilmeyen biriyim hep lise zamanımdaki kiloma dönmek istiyorum..
Tek sorunum abur cubur yememdi yemek zaten az yerim 2-3 kilo verdim gibi valla bende senin gibi olmak isterdim bende takıntı oldu galiba.. :26:

aman sakın diyorum hiç isteme.insan doğası gereği beğenilmek ister.özellikle karşı cins tarafından tabiki.böyle çok zayıflık pek hoş gelmiyo onlara da emin ol.güzel amaaaa çok zayıf deniliyo bu durumda da.
işte o ama kısmı yok mu o ama kısmııı:25:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back