- Konu Sahibi Latinachica
167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü
Canım benimde boyum 1,67 şuan 3 aylık hamileyim 45 kiloyum. 4-5 ay öncesine kadar bende 43 kiloydum benim kilo alıp vermem sinirsel en ufak bişeye sinirlensem o gün 1 kilo veririm ama sıkıntısız günlerim olsa eminim eskisi gibi 60kiloları görürüm
En son stressiz zamanlarımda 60dım her akşam 1 tane ekmeği yağla çilek reçeli sürer yerdim yatmadan önce En çabuk kilo yapıcak şeyler yatmadan önce yediklerin olur Ne yemeyi seviyosan doysanda zorlayarak yiyebiliceğini düşündüğün ne varsa yatmadan önce onları ye çünkü doyana kadar yemem sana kilo aldırmaz kendini zorlamam lazım biraz rahatsız eder mideni ama katlanıcaksın o kadarına
Bana herkes ''ayyyyy ne kadar zayıfsın'' derdi farkındaydım ama yinede kendime üstten aşşa bi bakar yoo ben böyle çok iyiyim göbekli hasta olmaktansa zayıf olmayı tercih ederim ayrıca benim gibi olmak için insanlar tonla para harcıyo der onları susturur kendimide avuturdum
Pantolon konusundada yapabiliceğin tek şey terziye götürüp daralttırmak benim yaptığım gibi