SUPERSINNNNNNNNNNNNNN! BANA YETISTIN DUDİİİİİİ HARIKASINNN,Günaydın kızlaaar ,kimsede ses yok neler yapıyorsunuz ?ben bugün 63.8 çıktımhedefime yavaş yavaş yaklaşıyorum
Sağol canımSUPERSINNNNNNNNNNNNNN! BANA YETISTIN DUDİİİİİİ HARIKASINNN,
Ben delirmek uzreyim yalnız, 10 gündür değişim yoookkk(((
Inşallah canım ya.zayıflamak güzelmiş insan verdikçe gaza geliyoOlacagızzzzbu hafta ben de inişe gecerim insallahhhh
maşallah ben de adetim biraz sıkamadım haftasonu ama yarından itibaren spora da başlayacağımGünaydın kızlaaar ,kimsede ses yok neler yapıyorsunuz ?ben bugün 63.8 çıktımhedefime yavaş yavaş yaklaşıyorum
Sağol canım bütün isteyenler kilolarınını birer birer versin inlallah,çok âmin.spor bugün bende yapamadım maalesef çocuklarla herseye yetişmesi çok zor oluyo.onlar yattıgındada benim pilim bitiyomaşallah ben de adetim biraz sıkamadım haftasonu ama yarından itibaren spora da başlayacağım
hamilelik için de vermem lazım benim hem yaz da geliyor kıyafet giymek bile sorun bir de kapalıyım ben sağdan soldan yanlar çıkınca tunik çok kötü oluyorSağol canım bütün isteyenler kilolarınını birer birer versin inlallah,çok âmin.spor bugün bende yapamadım maalesef çocuklarla herseye yetişmesi çok zor oluyo.onlar yattıgındada benim pilim bitiyo
Kılo kimseye yakışmıyo canım ya hele şu simit bölgesi yanlardan sarkan yağlar var yaaahamilelik için de vermem lazım benim hem yaz da geliyor kıyafet giymek bile sorun bir de kapalıyım ben sağdan soldan yanlar çıkınca tunik çok kötü oluyorelbise de giymek sorun oluyor kilo kadına hiç yakışmıyor ya
aynen eşim orası bir giyse çok kilo vermesen de kötü durmayacak diyor off offKılo kimseye yakışmıyo canım ya hele şu simit bölgesi yanlardan sarkan yağlar var yaaa
Aynen öyle kılo vücuda orantılı dağılsa o kadar kötü durmuyo ama o yağlar genelde gelip bi bölgeye çörekleniyorlar.hele bide dogum yapınca senden bağımsız özerk bir göbeğin oluyoaynen eşim orası bir giyse çok kilo vermesen de kötü durmayacak diyor off off
Aynen öyle kılo vücuda orantılı dağılsa o kadar kötü durmuyo ama o yağlar genelde gelip bi bölgeye çörekleniyorlar.hele bide dogum yapınca senden bağımsız özerk bir göbeğin oluyo
Verirsin canım cokta takma be kadar cok üstüne gidersen geri teper ya o misaloffffffffffffffffffffffffffff vermem şart ya kıyafetlerime girmek istiyorum
kesinlikle sabırlı olmalıyım eşime göstereceğim kilo vereceğim onun da pek umudu kalmadı sanırım ama bir yandan da ders çalışıyorum kpss ye bebek de istiyoruz kilonun etkisi oluyor mu acaba hamile kalamama diyorum kafam çok karışık sıkacağım dişimiVerirsin canım cokta takma be kadar cok üstüne gidersen geri teper ya o misalyemene içmene dıkkat et spora başlıcam diyosun bide mutlaka verirsin ama Sabırlı olman Lazım öyle ha deyince gitmiyor kılolar
Benimde eşim kendimi saldıgımı düşünmüştü hamileliğin son dönemi çok yedım,sonrası sütüm yok diye yedim arkadan annem geldı bi şekilde hep yemek pişirdim annem yanlız kalmasın diye yedımkesinlikle sabırlı olmalıyım eşime göstereceğim kilo vereceğim onun da pek umudu kalmadı sanırım ama bir yandan da ders çalışıyorum kpss ye bebek de istiyoruz kilonun etkisi oluyor mu acaba hamile kalamama diyorum kafam çok karışık sıkacağım dişimi
çok haklısın eşimde kilo aldı ama rahatsız oluyor kilolarından göbüşünden ama onda kötü durmuyor benim yanlarımdan sıkıldım ya hamileliğimde çok zor olacak
Benimde eşim kendimi saldıgımı düşünmüştü hamileliğin son dönemi çok yedım,sonrası sütüm yok diye yedim arkadan annem geldı bi şekilde hep yemek pişirdim annem yanlız kalmasın diye yedımyedimde yedim yanı ama sonra ani bir kararla az Yemeğe ve spora başladım çok büyük bir yol katetmesemde eşim hem şaşkın hem mutlu hemde destekçi hafta sonları hadı beraber koşalım diye gaz veriyo artık (kendisi acayip spor yapar )ve ben onla koşmalara çıkıyorum Bence en önemlisi kararlı olmak ve vazgeçmemek .
Hamilelik öncesi biraz verebılırsen dogum sonrası senin için daha kolay olur.yazmıştın ana unuttum kılo kaçtı ?ben mekik çekiyorum bide bol bol ,özrllıkle yan mekik çok etkılı o sarkan yağlaraçok haklısın eşimde kilo aldı ama rahatsız oluyor kilolarından göbüşünden ama onda kötü durmuyor benim yanlarımdan sıkıldım ya hamileliğimde çok zor olacak
Hamilelik öncesi biraz verebılırsen dogum sonrası senin için daha kolay olur.yazmıştın ana unuttum kılo kaçtı ?ben mekik çekiyorum bide bol bol ,özrllıkle yan mekik çok etkılı o sarkan yağlara
Bide eşinde kılo vermek istiyorsa yemekleri ona göre az yağlı az tuzlu yapıp ıkınızde birden zayıflsrabilirsiniz senin içinde daha kolay olur.benim eşim cok spor yaptığı için çokta yer o Yemeğe görede incecikçok haklısın eşimde kilo aldı ama rahatsız oluyor kilolarından göbüşünden ama onda kötü durmuyor benim yanlarımdan sıkıldım ya hamileliğimde çok zor olacak