Öncelikle hosgeldin canım. İnsallah istedigimz hedeflere ulasırız. Ben o kadar spor yapıp ölüm diyetine girmstim resmen. Günde yedigim seyler 500 kaloriyi bulmuyordu. Agırlıklarla spor calısıyordum bayagı zayıflamıs ve incelmistim ama sonra sporu bırakıp eski yeme alıskanlıgıyla verdigim kilonun iki katını aldım ve cok moralim bozuk. Nasıl beslenecegimi bilemiyorum diyetisyene gitmeyi dusunuyorum. Allah yardımcımız olsun. Bu kiloları sefa ugruna aldıysak cefa cekerek verecegiz
bi kac gundur giremedim kusura bakmayin kizlar ufaklik rahatsiz biraz hic firsatim olmuyor maalesef.selin lines bence yaptigin en buyuk yanlis cok az yemek 500 kalori ne ki bir insan vucudu icin,ac kalarak verdigin kilolari maalesef daha sonra kat kat fazlasi olarak aliyosunye ama normal yedigine göre porsiyonlarini kucult ve aksam gec saatte yememek en onemlisi bence ve bol bol haréket
Dudicim geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İyidir İnşallah ufaklık. Evet canım ya maalesef. Ama o zamanlar psikolojik saplantılıydım. İstesem de yiyemiyordum. İçgüülerim buna izin vermiyordu. Herkes yanlıs yapıyorsun diyordu ama ben o kadar hırslanmıstım ki. Ama simdi baslayamıyorum bir turlu. Ne yapacagım bilemiyorum.ekmeği kısmak şart
bende yazabilir miyim benimde altı aylık bebeğim var 160 boy kilo en son 65.3 tü diyetisyene gidiyorum doğumdan çıktığımda 79 dum biraz verdim ama artık çok zor gidiyor
Bir kaç gundur kisiyorum abur cubur da elimden geldiğince yemiyorum da su diyet işi hiç bana gore değil arkadaş yaaa ben en çok tatlı pasta yerken mutluyum ama
Hafta içi diyetisyene gitmeyi dusunuyorum arkadaslar. Sizleri haberdar edeceğim. Annelalacım ben de yerken mutluyum ama sonrası pismanlık. Şekerden kopamıyorum. diyetisyene soylemeliyim. gittigimde sizleri haberdar edecegim