Bende Türkiye'ye gelene kadar 60 a düşmeyi planlamıştım ama büyük ihtimalle başaramayacağım ama olsun çok yaklaştım 60 a bir düşsem amacım yavaş yavaş 55 e inmek inşallah ama olmazsa 57 yede razıyımBravoooooo Dudi :)
Aynen ben de eskı pantolonlarımı denedim, bir iki tanesi olmadı sadece.
8 kilo oldu toplamda ama bu bana yetmıyor 8 daha vericemmmm ama cok yavas oluyor, is temposundan sporu da bıraktım( bir gaza gelip hızlanmam lazım. 61.6yım 60 a bir düşsemm bir düşsemmm offff
Bende Türkiye'ye gelene kadar 60 a düşmeyi planlamıştım ama büyük ihtimalle başaramayacağım ama olsun çok yaklaştım 60 a bir düşsem amacım yavaş yavaş 55 e inmek inşallah ama olmazsa 57 yede razıyım
Inşallah canım ya ama benim inancım sonsuz 3 ay bile sürmez diyor ve Kalkıp mekik çekiyorumAynı hedeflerdeyiz Dudi, yaparız kesin. Sadece sabır, tahmin ediyorum ki en gec 3 ay icinde 55i goruruz. Sonuna kadar devam. Birbirimize destek.
Biz zaten arkadaşlarla bir süre bu yöntemi denedik güzel sonuçlarda elde ettik ama araya yaz girdi tatil girdi derken koptuk maalesef.ben şuan yine 65 kıloya çıkmış durumdayımKızlar merhabalar. Ben de kilo vermek istiyorum. Boy 165 civarı kilo 62. Ameliyat oldum ve bayağı kilo aldım sürekli yatmaktan. Basenlerin,kalçam ve bacaklarım inanılmaz genişledi. Kendimi böyle gormek cok zoruma gidiyorbasenlerim erisin ben bir sey istemiyorum daha ya. Ama ne yaptımsa olmadı. Hep hayalim ince bir kız olmak ama maalesef. Bana yardımcı olacak biri olursa buyuk sevaba girer. Var mu deneyip olumlu sonuc aldıgınız seyler. Biliyorum uzattım biraz ama şöyle yapalım bu yola birlikte cıkalım. İlk once kendimize sonra birbirimize bir soz verelim ve ne zaman elimiz o tatlılara poaçalara gitse verilmiş sozleri hatırlayalım ve eger bu yula bir kac kisi baslarsak daha iyi motive oluruz. Ne dersiniz
Yanlış anlamadım Canım şaka yaptım daha 29 yaşındayım ama iki çocuk doğurdum tabii önceki gibi kolay olmuyor öyle ama ilk mesaja bakarsam bu topici nisanda açmışım ondan bir iki hafta önce başlamıştım 72 kıloyla hazıranın ortasında tatile hıittigimde 62 kıloydum, yani iki buçuk ay gibi bir sürede verdim ama o ara güzel sporda yaptım.öyle bugün yemedim yarın zayıflayayım diye bişey yok en az bir hafta on gün sabret ilk sonucu görmek için .sabırlı be kararlı olmak en önemlisi bu durumda sabah güzel bir kahvaltı ediyoruz ,öğlen mümkünse etli veya kıymalı sebze. Yemeği yanına yoğurt veya salata akşamlarıda mümkün oldukça geçe kalmadan sebze ağırlıklı veya salata ile geçiştiriyoruz akşamları pilav, makarna ,hamurişi asla yokAyy lütfen yanlus anlama beni yaslısın diye degil. Ne anneler goruyoruz cocuklarıyla kardes gibi duruyorlar. Her anne yaslı degil ki canım. Ya aslında ben de pek su icmiyorum ama artık herseyi degistiriyoruz. Ya ben bir de sey soracaktım sen o kiloyu ne kadar surede verdin. Ben ne yapsam yaramıyor boşa gidiyor sonra moralim daha cok bozulunca daha cok yiyorum cunku yemeden de zayıflayamıyorum diyorum maalesef sonra da pisman oluyorum. Yarın sabah baslıyoruz oyleyleyse hımm. Allah yardımcımız olsun ya cok istiyorum zayıflamayım İnsallah hepimiz iyi sonuclar alırız