Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

iki bucuk ay once dogum yaptim hamile kalmadan once 75 kiloydum doguma 84 le girdim suan 78 kiloyum veremiyorum artik once 75 kiloya inip daha sonra 65 dusmek istiyorum ama diyet yapamiyorum kosu bandim var ve yuruyemiyorum cocugu yanliz birakamiyorum aglar diye

Canım daha çok yenisin hatta lohusasın hala o kadar Sıkma kendini emzırıyosan Bı kaç aya gider o kılolar.

Merhaba kızlar bende araniza katılmak istiyorum. 20 yaşındayım 69 buçuk kilom 55 e düşmek istiyorum. Tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız((

ben varım beraber birbirimizi gaza getirelim ben de bir arkadaş arıyorum evde otura otura kilo aldım iyice ders çalışıyorum bebek istiyorum ben varım şuan 89 kiloyum hedef 75

ben varım beraber birbirimizi gaza getirelim ben de bir arkadaş arıyorum evde otura otura kilo aldım iyice ders çalışıyorum bebek istiyorum ben varım şuan 89 kiloyum hedef 75
ikimizde 14 kilo vermek istiyoruz yarın baslayalimmm

Çoklu Alıntı yapamadığım için bütün yeni gelen Arkadaşlara Hoşgeldiniz der , kılo vermeyı hedefledikleri bu zorlu yolda başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…