Sen kaçlardasın canım arada bilgilendir bizidedudui protein tozu ne kuzum
tombikto hoşgeldin 58 kilo tam idealim benimde ama nerdeee
Canım daha çok yenisin hatta lohusasın hala o kadar Sıkma kendini emzırıyosan Bı kaç aya gider o kılolar.iki bucuk ay once dogum yaptim hamile kalmadan once 75 kiloydum doguma 84 le girdim suan 78 kiloyum veremiyorum artik once 75 kiloya inip daha sonra 65 dusmek istiyorum ama diyet yapamiyorum kosu bandim var ve yuruyemiyorum cocugu yanliz birakamiyorum aglar diye
ikimizde 14 kilo vermek istiyoruz yarın baslayalimmmben varım beraber birbirimizi gaza getirelim ben de bir arkadaş arıyorum evde otura otura kilo aldım iyice ders çalışıyorum bebek istiyorum ben varım şuan 89 kiloyum hedef 75
başlayalım canım hem hamilelik için de iyi olur benim için burada yazalım kilolarımızıikimizde 14 kilo vermek istiyoruz yarın baslayalimmm
Spora gidecek misin sendebaşlayalım canım hem hamilelik için de iyi olur benim için burada yazalım kilolarımızı
evde yapacağım canım bir yanda da kpss ye çalışıyorumSpora gidecek misin sende
Evet yarın başlıcam bakalimmsen gidecek msn
hangi şehirdesin spor salonuna mı gideceksin canımEvet yarın başlıcam bakalimm
Evet izmir deyim keşke bana yakın oturan bayanlar olsa da beraber gitsek tek başına gidince pek keyiflı olmuyohangi şehirdesin spor salonuna mı gideceksin canım
kesinlikleEvet izmir deyim keşke bana yakın oturan bayanlar olsa da beraber gitsek tek başına gidince pek keyiflı olmuyo
İzmir de misin sendekesinlikle
ankaradayım canımİzmir de misin sende
17 haziranda kısmetse Türkiye sınırları içinde olucamGelis tarihin ne zaman?