biliyorum aslında vücut savunmaya geçti ve bu süreç 8 hafta bile sürebilirmişben tatile kadar 60 ın altına düşmeyi planlıyordum ve sadece bi kaç haftam kaldı,o zamana kadar 4 kilo verebılirmiyım bilmiyorum
TAM DA DEDİGİN GİBİ. BAK SEYRİME, CILDIRMAK UZREYIM GUNLERDIR. BUGUN NIHAYET 62.2KG
Bende 63.8 de takıldım kaldım kaç hafta oldu yok oynamıyorselam canım yalnız değilsin ben dukan diyetine devam ediyorum. ama bugün tartıldım 62.6 çıktım. 62 kiloydum. aşırı sakız çiğniyorum o biraz şişiriyo sanırım. 23 günde 4 kilo vermişim anca. 56ya inene kadar devam..
Senmi?benmi?kaç hafta olduğunu unuttum bile takıldım kaldım resmenKesin 20 gün de bu kiloda takılırım :)))) deliricem
Yok canım pH'sı 7,5 olan sular da varEvet canım ama pH sı 5 ten yukarı suda yok bıldıgın kadarıyla
Canım plates topuyla spor yapmayı denesene, ben ablamda gördüm çok işe yarıyorSenmi?benmi?kaç hafta olduğunu unuttum bile takıldım kaldım resmenmotivasyonum çöktü Tatile 10 gün kaldı 60 olmıcam anladımda 62 yi göreydim iyiydi
Ben zaten spor yapıyorum canım koşuyorum haftada iki üç kez evdede bişeyler yapıyorum kendi çapımda mekık ,squat falan ama pilates hiç bana göre değil yaaCanım plates topuyla spor yapmayı denesene, ben ablamda gördüm çok işe yarıyor
Vücüdum resmen bana meydan okuyoCok sinir dönemdeyiz sabredelimbenim de hedefime gore 60.5 olmam lazımdı şu sıralar. Yok inmio cok zor gram gram direnicem ama gec de olsa vericem. Sen de tatile kdr 62 olursun dönünce devam. Vercez vercez baska yolu yok
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bir an evvel istediğin kiloya kavuşursun :) plates topunu sırf eğlendiğim için bende kullanıyorum :)Ben zaten spor yapıyorum canım koşuyorum haftada iki üç kez evdede bişeyler yapıyorum kendi çapımda mekık ,squat falan ama pilates hiç bana göre değil yaayapanlar çok memnunda ben çok sıkılıyorum yaparken