Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

bugün sabah tartıldım... 80.8 çıktım,,,,
en sonunda tartıda 70 li rakamları görebileceğim,,,,,

Eklentiler

• 1K.jpg
    205,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 2K.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlaaaar nerelerdesiniz herkez takılıp kaldı sanırım kimse girip yazmıyo daha

selam canım yalnız değilsin ben dukan diyetine devam ediyorum. ama bugün tartıldım 62.6 çıktım. 62 kiloydum. aşırı sakız çiğniyorum o biraz şişiriyo sanırım. 23 günde 4 kilo vermişim anca. 56ya inene kadar devam..

Bende 63.8 de takıldım kaldım kaç hafta oldu yok oynamıyor

Senmi?benmi?kaç hafta olduğunu unuttum bile takıldım kaldım resmen motivasyonum çöktü Tatile 10 gün kaldı 60 olmıcam anladımda 62 yi göreydim iyiydi
Canım plates topuyla spor yapmayı denesene, ben ablamda gördüm çok işe yarıyor

Canım plates topuyla spor yapmayı denesene, ben ablamda gördüm çok işe yarıyor
Ben zaten spor yapıyorum canım koşuyorum haftada iki üç kez evdede bişeyler yapıyorum kendi çapımda mekık ,squat falan ama pilates hiç bana göre değil yaayapanlar çok memnunda ben çok sıkılıyorum yaparken

Cok sinir dönemdeyiz sabredelim benim de hedefime gore 60.5 olmam lazımdı şu sıralar. Yok inmio cok zor gram gram direnicem ama gec de olsa vericem. Sen de tatile kdr 62 olursun dönünce devam. Vercez vercez baska yolu yok

Cok sinir dönemdeyiz sabredelim benim de hedefime gore 60.5 olmam lazımdı şu sıralar. Yok inmio cok zor gram gram direnicem ama gec de olsa vericem. Sen de tatile kdr 62 olursun dönünce devam. Vercez vercez baska yolu yok
Vücüdum resmen bana meydan okuyopes etmiyorum ama her sabah aynı rakamı görmekte sinir bozucu.

Bu arada lamekan cığım sen nerelerde ne alemdesin canım?birbirimize yazmayı ıhmal etmeyelim kızlar,bu aralar herkezin bi gaza ihtiyacı var sanırım

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bir an evvel istediğin kiloya kavuşursun :) plates topunu sırf eğlendiğim için bende kullanıyorum :)

Bu sabah 62.8 çıktım kızlar pes etmek yok yavaşta olsa verilecek bu kılolar. Haftada 3 gün koşmaya devam ediyorum mesafeyı 5 km yapmış durumdayım evdede ayrıca mekik ,squat,bacak çalışıyorum .hamikelik öncesi giydiğim pantalonlarımı rahatlıkla giyebiliyorum aralarında bol gelenler bile varo derece yani

Bravoooooo Dudi :)
Aynen ben de eskı pantolonlarımı denedim, bir iki tanesi olmadı sadece.
8 kilo oldu toplamda ama bu bana yetmıyor 8 daha vericemmmm ama cok yavas oluyor, is temposundan sporu da bıraktım ( bir gaza gelip hızlanmam lazım. 61.6yım 60 a bir düşsemm bir düşsemmm offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…