Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

Bir geçse günler hızlıca hızlıca :))) 63.8 kgyim hala. hani ben bir cetvel yapıyorum ya kızlar, o tabloya gore 5-6 gün duruyor kilo verme sonra bir anda 600-700 gram gidiyor. Bir duruyor bir hızlanıyor. Sanırım 2-3 gün daha durma dönemi. 63 ün altına bir insem bir insemmm.
Biraz hayal kurmak istiyorum. 50li kilolarda biz :) kuşlar gibi... Fıstıklar gibiii. 2 ayda 10 kilo aslında hiçbir şey değil, isteyen çatır çatır veriyor kiloları. temmuzda 50li kilolara iner miyiz dersiniz? )

ah ben pek umutlu değilim kendimden ama sen kesinlikle 50 lileri göreceksin eminim

Benim günler yıne yaklaşıyor ,bir hafta öncesinden tatlı krizim tutuyo yaaabu sabah 65.4 tüm ama yarın kesin fazla çıkacak bugün pilav ve bır dilim baklava yedim,suanda adam öldürmüş gibi Pişmanlık duyuyorum yarın hiç bisey Yemicem artık.

Ben burdayıımpazar günü 65 ciktim kızlar hem zayıflamanın hemde anneler günü şerefine Yemeğe gittik ve bu sabah 400 gr fazla çıktım üstüne bide regl oldum hazıranın 17 sine kadar Zamanım var bu 5 kıloyuda vermem lazım. Sizde durumlar nasıl ?

Merhaba kizlar azminize hayran kaldim super gidiyosunuz bende suan 58 kiloyum ve cok iradesizim belki bi yoldasim olursa devam edebilirim diye dusundum 14 mayis itibariyle basliyorum haziran basina kadar hedefim 54 kiloya ulasmak cunku ilk gunler zaten sudan veririm diye dusunuyorum. Bu arada su hakkinda konusmalar olmus su kesinlikle icmelisiniz metabolizmayi hizlandirarak kilo vermenize yardimci olur yavas kilo vermenin en buyuk sebebi su icmemektir kanimca kabul ederseniz artik bende sizinleyim hanimlar diyeti birakmiyoruz!

O zaman aramıza Hoşgeldin canımama ne kılo vermesi diye düşündüm bir an zaten 58 kıloymuşsunben o kıloya inmek için uğraşıyorum senle rekabette olmaz ama neyysse. Su konusunda çok Haklısınız ama bi gün içsem ıkıncı günü yapamıyorum patlıcak gibi şişiyorum resmen. Bugün proteın tozuna başladım ben biraz hızlandırmak ıçin bakalım sonuç ne olucak.

Haaa bu arada boyunu , yaşınıda alalım lütfen çoluk çocuk varmı ?kimle aşık attığımızı bilelim dimi

dudui protein tozu ne kuzum
tombikto hoşgeldin 58 kilo tam idealim benimde ama nerdeee

dudui protein tozu ne kuzum
tombikto hoşgeldin 58 kilo tam idealim benimde ama nerdeee
Dıet schake Ler var ya canım günlük proteın , ve dıger vıtamın ıhtıyacların içinde ama kalorı yok suyla karıştırıp öğün yerine onu içiyosun. Bir nev-î Oruç gibi bişey sadece Sıvı tüketıyorum

19 yasindayim 170 boyum var ama oyle gicik bisey ki bacaklarima kilo almiyorum ust tarafima kilo aliyorum gobekti kollardi falan ve cok kotu duruyo bende moral olarak çöküyorum direkt :) protein tozuna gelince iyi derecede sporcu degilseniz kullanmamizi onermiyo egitmenler zaten ise yaramiyomusta spor yapmayinca

Burdayım kızlarrr,

Yine duraklamadayım (( gecen sabah 62.7 cıkmıstım. Bu sabah yine 63 cıktım. 1 hafta ıcınde regl olucam

Bir an once 60ların altına dusmek ıstıyorummm. Şu regl zamanlarını sevmıyorum, 1 hafta oncesınden baslıo zaten siskinlik, iştah artışı vs.

Profesyonel bi şekilde olmasada spor yapıyorum canım .şu ana kadar istıkrarlı bi şekilde geldım ama son adet döneminden sonra acayip bir açlık ve tatlı ıstegı oluştu nefsimi terbiye etmek için 3 gün bu devam edip daha sonra birer birer öğünlere başlıcam inlallah.

Bende durdum canım yaa 65 te takıldım yıne regl falan dedim ama artık bitti hiç bi hareket yok dahatr ye gelene kadar 60 ın altına düşmem Lazım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…