Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

Of asla bogazimi tutamiyorum cok mutsuzum ya her gun basliyorum sabahlari canim bisey cekmiyo cok guzel diyet yapabiliyorum yatmadan once o kadar istahim aciliyoki ama aclik degil resmen gozum donuyo yemek hayallerinden kalkiyorum acimadan midem patlayana kadar yiyorum of cok zor ya

Zaten en Çok kilo alımına sebep olan akşam ve özellikle geç saatte yenilen yemekler .gündüz az ıyıyım zayıflayım diye yemeyince kan şekeri Düşüyor ,yesemmi yemesemmi dıye kendi içinde çelişirken yatma öncesi amaaaan bi geceden bişey olmaz bir iki atıştırayım dıyosun bi bakmıyosun yarım tepsi Börek bitmişkafayıda vurup bide güzel uyku çekiyorsun sabahta tartıyı görüncebence yedıklerini gün içerisine yay canım .sabahları canın bişey istemese bile mutlaka birşeyler ye,ben yemeği Öğlen yemeye çalışıyorum Yada çok açıkmazsam akşam üzere yiyorum ve az yıyorum pılavda, makarna ,hamur işi yokakşamları az Yağlı az tuzlu istediğin kadar salatabol su içmeye çalışıyorum elimden geldıgınce ve yavaşta olsa kılolar gıdıyo.önce ben başarırım deyip inan en önemlisi bu bence tek Başıma başlasaydım şimdiye kadar Çoktan çayardım ama buradaki arkadaşlarla destek verdık birbirimize ,gaza getırdık acabamı? Dediğim anda yok arkadaşlarımı yarı yolda bırakmıyım dedim yarıştık birbirimizlebak yakında Landscape geçicem inşallahsende istersen inan kı olur önce kesin yasaklarını belirle ne yıyıp ne yememen gerektiğini bılırsen sorun kalmaz canım .burayı düzenli takıp edersen motive olursun sanıyorum .az Yağlı sağlıklı günler diliyorum ,kolay gelsin

günaydın kızlar ne alemdesiniz güncel kilom 65.9
dudi maşallahın var 63 lere düşmüşsün tebrikler

Kızlar durumlar nasıl dün 63.7 iken hu sabah kendimi 1 kılo almış buldumşaka gibi .kaçamakta Yapmıyorum ama

O 1 kiloluk oynamalar cok dogal su ictiginde bile oluyo sabah uyanip tuvalete cikmadiysan bile 1 kilo fazla cikarsin yaniltici bisey yani takma o yuzden yarin 63 gorunursun :)

O 1 kiloluk oynamalar cok dogal su ictiginde bile oluyo sabah uyanip tuvalete cikmadiysan bile 1 kilo fazla cikarsin yaniltici bisey yani takma o yuzden yarin 63 gorunursun :)
Zaten ben dalgalanarak kılo veriyorum ıkı gün önce 63.5 tum 63 e düşmeyi beklerken bir baktım 64.5 bu sabahta 63.9 dumhafta sonuna kadar 63 olsaydın iyi olurdu ama olmıcak sanırım

merhabalar bende burada olmak istiyorum,,,,,
hamile kalerken zaten fazlalıklarım vardı ve bunun üstüne 30 kg yakın aldım,,,, 96 kg ile doğuma girdim 4 buçuk ay önce şu anda 81,5 kg yum,,,,
emzirdiğim için çok fazla diyet yapamıyorum ama bu haftalarda tatlıyı kestim, birde acıkmadan yemek yemeye çalışıyorum,,,
birde ayda 2 kilodan fazla vermemem gerekiyor,,, zaten bu ayda beceremezsem d,yetisyene gitmeyi düşünüuorum,,,
boyum 160 bu arada,,, yaşım 34

Leble cigim Aramıza Hoşgeldin o zaman diyet yolculuğunda sana başarılar

Leble cigim Aramıza Hoşgeldin o zaman diyet yolculuğunda sana başarılar
çok teşekkür ederim,,,
evet dün gece ayıptır söylemesi benim sevdiğim bir tatlı vardı evde ve yemedeim,,, bütün gece bakışdık gerçi ama yemedim,, sonra eşim gitmiş benim en sevdiğim gofteti almış,, onuda burnuma soktu yiyeyim diye ama yemiyeceğim hayatım dedim,,
bir nevi kendimle gurur duyuyorum, artık nefsime biraz da olsa hakim olabiliyorum,,,
ben ilk önce bütün abur cuburları hayatımdan çıkartıcam,,,
sizler bu tatlı krizlerinde ne yapıyorsunuz,,, bu tatlı krizleri bir hafta da geçiyor mu ?

Bende ilk Bir ilk hafta tatlı krizi diye bişey sözkonusu olmadı ama regli dönemi bir kabus diyebilirimkişiye göre değişir mutlaka ama benim canım bişey çektiğinde hiiiiç başlamıyorum çünkü başlarsam devamı geliyoama oldu ki dayanamazsan sana bitter çıkolata Alıp küçük bi parçayı ağzında erite erite yemeni tavsiye ederim haaa dersen ki o beni kesmiyor evde Sütlü nurıye var ben yatakta uyuyamıyorum Sakın deneyım deme Not:Bır dost

tünaydınlar,,
bugün sabah tartıldım ve 81.3 çıktım, sanırsam bbu kiloyu en son geçen sene ağustos ayında görmüştüm,,,,
bu hafta sonunu bir abur cubura ağzıma sokmadan geçtim diyeb,lirim,,,,,, eşim de sağ olsun ne kadar sevdiğim şey varsa aldı geldi ama yemedim,,, gerç, zorla ağzıma bir kaşık dondurma verdi,,,,
aceb diyorum içten içe eşim kilo vermemi istemiyor
walla bu erkekler bir tuhaf,,,,
ama inadım inattır,,, vereceğim bu kiloları,,, eski 38 beden günlerime geri döneceğim,,,,

Kizlaaar nerelerdesiniz?bir haftadir duraklamadayım63.5/64 arası gidip geliyorum motıvasyonum iyice düştü az yıyorum spor yapıyorum ama gitmiyo şu kılolar

merhabalar ben burcu 14 mayıs 2015 tarihinden bu yana dukan diyeti yapıyorum bi yıl önce aynı diyeti yarım bırakıp eski sağlıksız ve bol abur cuburlu hayatıma geri dönmüştüm.bu kez hedefime ulaşmadan diyeti bırakmayacağım. 12 gün önce diyete başladığımda kilom 66.7 idi. bugün tartıldığımda ise 62.0 olduğumu gördüm hedefim 56 kilo olmak. diyetin seyir evresindeyim. beni de aranıza kabul edin çok mutlu olurum. hep beraber kurtulalım şu kilolardan.. esen kalın :))

yani buraya yeni başladım ama,,
kilo verdikden belli bir süre sonra vücud ben kilo vermeyeceğim, biriktirdiği yağları kötü günlerde kullanacağım diye metobolizmayı yavaşlatıyor,,,
bu dönemde yapılabilecekler ya detox diyetlerinden denemek veya bir süre daha sabretmek,,,
ama görüceksin ki bir sabah kalkmışsın,,, 62 olmuşsun birdendire,,,,
bende bu sabah tartıldım 81.00 kilo çıkdım,,,,,

biliyorum aslında vücut savunmaya geçti ve bu süreç 8 hafta bile sürebilirmişben tatile kadar 60 ın altına düşmeyi planlıyordum ve sadece bi kaç haftam kaldı,o zamana kadar 4 kilo verebılirmiyım bilmiyorum
O zaman Aramıza Hoşgeldin canım 12 günde ıyı kılo vermişsin tebrik ederim.bi ara bende dukanı denemiştim ama bana zor geldi hep özel bişeyler hazırlamak Lazım

verirsinn,,, 8 hafta süreceğini sanmam savunma sürecinin.. :)))

bence diyet yaşam boyunca uygulaya bileceğin bir şey olmalı , dukan sana uymamış demek ki şimdi yine versen bırakınca geri alırsın ,bence seni aç bırakmayacak sana uygun bir diyet ara ben bunu sürekli yapa bilirim diyceğin bir şey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…