- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
- Konu Sahibi sitme krhn
-
yok kuzum çarşamba günü randevüm gitmedim dahasitme krhn canım naptın gittin mi doktora ?
İyi gidiyo kuzum :) 1 kilo daha vermişim :) Çok şükür yaa 4 kilo oldu ama grip oldum 3 gündür pek dikkat edemiyorum yemeklerime :/ ama tatlı hiç yok :)sen ne yaptın nasıl gidiyor _?
senin adına inan çok seviniyorum canım maşallah :)İyi gidiyo kuzum :) 1 kilo daha vermişim :) Çok şükür yaa 4 kilo oldu ama grip oldum 3 gündür pek dikkat edemiyorum yemeklerime :/ ama tatlı hiç yok :)
İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERİM VE KİLOM DÜŞÜNCE HAMİLE KALIRIM AMİN :-(senin adına inan çok seviniyorum canım maşallah :)
bende kızıma tedavi ile hamile kaldım en son rahim filmi çekildim ve etkili oldu yumurtalarım tembeldi benimDARISI BAŞINA BİTANEM <3
nasıl yani anlamadım rahim filmi çektirdin ne yaptılar canım rahmine ya da yumurtaların tembeldi ya iğne bişey mi vurdular da hamile kaldın anlamadımbende kızıma tedavi ile hamile kaldım en son rahim filmi çekildim ve etkili oldu yumurtalarım tembeldi benim
iğne ilaç hepsini denedim olmadı takdiri ilahi en son rahim filmi çekildim doktorum 6 ay gözüme gözükme hamile olarak gel dedi ve ilk ayı mucize gibiydi hamile kaldım :)nasıl yani anlamadım rahim filmi çektirdin ne yaptılar canım rahmine ya da yumurtaların tembeldi ya iğne bişey mi vurdular da hamile kaldın anlamadım
Allahın hikmetine bakarmısın yaa :) bizde 4 aydır deniyoruz ilk bebeğimi kürtajla aldılar şimdi de hamile kalmak istiyorum olmuyoiğne ilaç hepsini denedim olmadı takdiri ilahi en son rahim filmi çekildim doktorum 6 ay gözüme gözükme hamile olarak gel dedi ve ilk ayı mucize gibiydi hamile kaldım :)
olur bebeğim olmaması için bir engel yok bak ilk olmuş vücudun bir toparlasin olur Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsinAllahın hikmetine bakarmısın yaa :) bizde 4 aydır deniyoruz ilk bebeğimi kürtajla aldılar şimdi de hamile kalmak istiyorum olmuyo
Amin canım inşallaholur bebeğim olmaması için bir engel yok bak ilk olmuş vücudun bir toparlasin olur Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Gittim canım tahlilere bakmadı doktor daha da yüksek oranda intihap gözüküyor birde kolestrol gözüküyor bakalım doktor ne diyeceksitme krhn canım naptın gittin mi doktora ?
Kıyamam yaaaregl döneminde insan tatlıya olduğu kadar tuzluyada saldırıyo . tuzu kes regl olmadan 1 hafta önce çünkü tuzda ödem yapıyo ve şişkinlik yaratıyo bende 73tüm regl dönemimde tartıldım 74 çıktı sinirlerim bozuldu
Kızlar moral bozmak yokresmen piskolojim yerle bir oldu diyet yapayım derken iki katı kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?