- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi imeldaguney
-
ayyyy daha ne kilosu verecen kiiiiii
meraba cnm bende masa başı çalışıyorum ve çok sıkı diyet yapardım 20 gün 1 ay hiçbişey farketmezdi ama artık hırslandım eylülden beri diyetteyim ve 12 kilo verdim ilk ay 2 kilo 2. ay 4 kilo ve 20 günde 6 kılo birden.diyetler benı bukadar zorlamazdı ama akşama kadar oturmakktan sanırım yani biraz sabır gerek :))
Geleyim canım ama dukan mı uygulamak zorundayız orda?
ayyyy daha ne kilosu verecen kiiiiii
yok canim ama DUKAN en iyi rejim bence, AC KALMAMAK ICIN
ve yaglarin eriyorrr
ve hizli sonuc aliyorsun
kitabi okuyorsun önce...
4 evreden olusuyor... KORUMA EVRESI bile var... hata yapman mümkün degil...
topigimizde yüzde 80% herkes dukanci yani
cikiyorum burdan, bekliyorum seni
yok canim ama DUKAN en iyi rejim bence, AC KALMAMAK ICIN
ve yaglarin eriyorrr
ve hizli sonuc aliyorsun
kitabi okuyorsun önce...
4 evreden olusuyor... KORUMA EVRESI bile var... hata yapman mümkün degil...
topigimizde yüzde 80% herkes dukanci yani
cikiyorum burdan, bekliyorum seni
benim arkadşım diyetisyene gidiyor her sabah aç karnına limonlu sıcak su içmesini söylemiş yağları yakıyormş. ama önce deneyin mideniz yanmazsa devam edin. arkadşm her gün içiyo bişey olmamş. başka birini duymştm hastanelik olmştu yakmş midesini. bende deniyorum bikaç haftadır kışın biraz göbeğim çkıyodu şuan o bile yok çok mutluyumm :)
Onu yapamıyorum canım ben de duyup denemiştim.
Midemi yakıyor benim de
cnm arkadaşım merhaba...özledim seni.görüncede çoook sevindim.cnm o kiloların birazını bana yollarmısın???bende 1.68 ve 49 kilo olarak oldukça zayıfım.çevremdeki insanların aaa çok zayıfsın demesinden sinirlerim bozuk.ne yapsam kilo alamadım.arkadaşım zayıfla ohhh mis gibi.cici cici kıyafetler al.güzel güzel süslen.düşman çatlat cnm benim..seni destekliyorum.arkandayım cnm
Canım guatrına baktırdın mı ben ondan dolayı kilo veremiyorum mesela...
Kızlar merhaba,
24 yaşında 1.68 boyunda, 75 kilo bir bayanım,kilolar genellikle göbek bölgemde toplanmış durumda.
İnsanların zayıfla demesinden gına geldi artık. Çok fazla kilolu durmuyor vücudum bundan eminim fakat 10-15 kiloyu son 2-3 yılda aldığımdan dolayı sanırım insanlarda böyle bir tepki yaratıyor.
Ben de rahatsız olduğum noktalar var tabii özellikle göbek sorunumla ilgili,
Ama kilo veremiyorum,ekmeği kessem gene boğazımı tutamıyorum, pilava vs.sarıyorum.Ama o kadar da çok yemiyorum, şu an masabaşı çalışma düzenimin kilo almamda ve veremememde çok büyük etken olduğunu düşünüyorum.
Ne yapabilirim?bir an önce zayıflamaya başlamak istiyorum
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
benim göbeğim var
kemiklerimde baya kalın sanırım o yüzden kilo vermek istiyorum..
hayatımın bazı dönmelerinde bende de özellikle göbek bölgesinde yağlanma oluyordu
fazla kilo aldığım zamanlarda oldu 22 kilo verdim bir ara
bende eti fazla yemediğim için menümde daha çok hamur işi oluyordu doğal
olarak ama birde ayağımda yaşadığım bir porblem nedeniyle 2 yıldır hareket edemedim ve kilo aldım
o yüzden anlıyorum sizi maşa başında olmak ya da hareket edememek kiloları yakmaya engel oluyor..
ekmeği çok tüketiyorsan azalt ekmek ve hamur işi şeyler ve şekerli yüyecekler direkt göbek bölgesine
çalışıyor çünkü.katı bir diyete gerek yok önceki yediklerini azalt o bile fayda ediyor ve mümkünse işten eve gittikten sonra hiç
olmazsa 30 dk yürümeyi dene,yapamıyorsan dans et evin içinde yani hareket ettiğin zaman
15 gün sonra vücudunun yağları yaktığını hissediyorsun...
sen yapamayacağına inandırma kendini kendi menülerini hazırla yumurta tavuk sebze ağırlıklı beslenmeye gayret et.şekeri
azalt,su iç gerisi geliyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?