Zayıflamak İstiyorum ama Olmuyor

59 kilo ve bir çocuk annesiysen kilon gayet güzel bence. Bende boy 1.69 kilo 64 yaş 20. Bakalım ben her sabah 3-4 saat yürüyorum ara ara dinlenerek hala bir fark olmadı 3 aydır belki de sıkılaşıyorumdur. İş arıyorum bakalım bulunca sabah sporunu da yapamıcam artık Allah kerim kör olası boğazımı bir tutabilsem neler olcakta olmuyor arkadaş.

imeldajım sen başladın mı diyete

Tam olarak diyet değil ama dikkat etmek benimki.
1-İçtiğim su miktarını arttırdım
2-Ekmek yemiyorum
3-Yemekleri küçük porsiyonlar halinde yiyorum
4-Tatlıyı azaltıyorum
5-Ama hareket yine yok malesef:))

Ama en azından içim huzurlu yani:)) Kendimi salmıyorum:))

bendede hareket yok
ama ara sıra volta atıyorum ofisin içinde

ah canım bende kilo alamamaktan şikayetciyim keşke iştahım açık olsa aslında kilo almakta vermekte iradeyle ılgılı bir şey. Sana tavsiyem diyet listesi yapıp uygulamaya calısma bence cunku bu senı daha cok sterse sokar. Şahsen ben öyleyim planlı programlı bir şey olunca baskı altında hıssedıyorum hıc yıyesım gelmıyor. Sende de tam tersi olabılır. Belli kurallar koy kendine mesela şu kadar yicem akşam 1 dilimden fazla ekmek yemicem vs gibilerinden... Ve kendine verdiğin sözleri tut kendine olan guvenın ve saygının artması açısından. Spor salonuna yazıl bence ben yazlıyorum kılo almak ıcın. Haftada 1 gun gitsen bile kardır.

çok şanslısın klbk

Sporla işim olmaz benim canım:))
Sevmiyorum ve vaktim de yok.

Ama dediğin gibi bazı kurallar koydum ve boğazımı tutmaya da başladım inşallah yararını görücem.

ekmek çok önemli ekmeği kesmeden kilo veremezsin, kepek ekmekte tüketebilirsin ama bir iki dilim en fazla
bol bol su içmen lazım
akşam saat 6 dan sonra yemek yememelisin,
akşam saat 6 dan sonra birşey yemeyeceğin için haliyle miden kazınacak yatmaya yakınken
çok tatlı olmayan bi meyve yada salatalık veya domatesle falan geçiştir akşam vakitlerini..
cips kola çekirdek bisküvi yağlı yemişler gibi aburcuburlardan kesinlikle uzak durman lazım
göbek etrafında ki yağların içinde, göbeği inceltici basit egzersizler var araştır internetten onları yap
farkı farkedersin
aklıma gelenler bunlar
iyi kilo vermeler...

carrie canım boyum1.66 kilom 55 demişsin gayet zayıfsın ne diye diyetisyene gideceksinki?bende geçen sene evlendim evlendiğimde 62 kiloydum. bu sene kpss ye hazırlandım ve hep oturdum birde baktım ki 69 kiloya çıkmışım 10 gün önce spora yazıldım bi diyet listeside verdi hoca şimdiden 3 er cm incelme oldu ama henüz tartılmadım bakalım artık yeni sonuçları yazarım bol hareket az kalori bu işin çözümü unutmayın sadece istemek yeter bence biz kadınlar bu iradeye sahibiz hepinizi öptüm şekerler (bu arada boyum 1.64)

Bu duydugum en guzel diyet
Ben de diyet yapiyorum spor da yapiyorum. Saat 5 den sonra agzima bir sey girmiyor ac yatiyorum yani bu cok etkili oluyor zayiflamakta bence

bu diyetetisyen olayı nasıl birisi beni aydınlatsın
ne kadar sıklıkta gidiliyo
liste hazırlıyormuşi bu liste sabitmi kalıyo falan
bu bilgileride verin bana

detay istiyorum

bu arada benim boyum 1.66 kilom 55

ben gitmistim. Once boyunu kilonu olcuyor. Sonra kas kemik yapini buluyor bir aley yardimiyla. Sonra sana bir ornek menu hazirliyor sabah-ara-ogle-ara-aksam-yatarken(yatarkeni yapmadim) Bir de kitapcik veriyor. Kitapcigin icinde degisim listeleri var. Ornegin su kadar dilim ekmek su kadar kasik pilava es degerdir diye.10 gun sonra cagirdi ama gitmedim kendim devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…