- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi imeldaguney
Kişisel tercihlerde çizelge diye bi bölüm var, çizelgeni hazırladıktan sonra kopyalayıp oraya yapıştırıyosun canım
bakim şimdi az bekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişisel tercihlerde çizelge diye bi bölüm var, çizelgeni hazırladıktan sonra kopyalayıp oraya yapıştırıyosun canım
ama yaptığım zaman sendeki gibi kilogramlar çıkmıyor, 19.6 çıkıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu linke bi bak canım adım adım tarif etmiş.Bir de birimleri kga falan çevirmeyi unutma
tamam, tşkk
olduuuuuuuuuuu
çok tşk ederim imeldacım![]()
Rica ederim cnm bu arada sen kilolu değilsinn kiiii
Ben de bugün diyetisyene başladım. 10 sene 45 kilo bir hatun idim. Her sene yarım kilo, bir kilo alarak 55 kilo oldum. 55 ile hamile kaldım. Doğum sonrası bir aldım bir verdim. Süt yapacak diye yedim durdum. Dün 59 çıktım. Diyetisyen seansları normalde pahalı ama Kızılay'ın Tıp Merkezleri'nde 50 TL. Gayet de güzel bir liste verdi bana. "İlk 15 gün sıkı olacak diyet, sonra esneteceğiz" dedi, buna rağmen çok zorlamadı beni ilk gün. Tavsiye ederim. Yoksa sekiz saat oturarak gitmez bu göbekler, kalçalar.
imeldajım sen başladın mı diyete
ah canım bende kilo alamamaktan şikayetciyim keşke iştahım açık olsaaslında kilo almakta vermekte iradeyle ılgılı bir şey. Sana tavsiyem diyet listesi yapıp uygulamaya calısma bence cunku bu senı daha cok sterse sokar. Şahsen ben öyleyim planlı programlı bir şey olunca baskı altında hıssedıyorum hıc yıyesım gelmıyor. Sende de tam tersi olabılır. Belli kurallar koy kendine mesela şu kadar yicem akşam 1 dilimden fazla ekmek yemicem vs gibilerinden... Ve kendine verdiğin sözleri tut kendine olan guvenın ve saygının artması açısından. Spor salonuna yazıl bence ben yazlıyorum kılo almak ıcın. Haftada 1 gun gitsen bile kardır.
çok şanslısın klbk![]()
ah canım bende kilo alamamaktan şikayetciyim keşke iştahım açık olsaaslında kilo almakta vermekte iradeyle ılgılı bir şey. Sana tavsiyem diyet listesi yapıp uygulamaya calısma bence cunku bu senı daha cok sterse sokar. Şahsen ben öyleyim planlı programlı bir şey olunca baskı altında hıssedıyorum hıc yıyesım gelmıyor. Sende de tam tersi olabılır. Belli kurallar koy kendine mesela şu kadar yicem akşam 1 dilimden fazla ekmek yemicem vs gibilerinden... Ve kendine verdiğin sözleri tut kendine olan guvenın ve saygının artması açısından. Spor salonuna yazıl bence ben yazlıyorum kılo almak ıcın. Haftada 1 gun gitsen bile kardır.
cnm ben şu anda diyetisyene gidiyorum ve 12 kilo verdim hiç spor yapamadım (kilo verme durunca yapılacakmış) ve masa başı işte çalışıyorum ve herseyi yiyorum. pizza,hamburger,makarna,iskender vb... eğer imkanın varsa yardım al cnm. bünyene göre diyet yap
bu diyetetisyen olayı nasıl birisi beni aydınlatsın
ne kadar sıklıkta gidiliyo
liste hazırlıyormuşi bu liste sabitmi kalıyo falan
bu bilgileride verin bana
detay istiyorum
bu arada benim boyum 1.66 kilom 55