• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İstiyorum ama Olmuyor

Ayy canım benim çok teşekkür ederim.

Aslında anlatcak çok şey var bi ara özel mesajla anlatayım ben sana tatlım ben de seni özledim

Keşke bendeki kilolar gitse onun yerine sen kilo alsan

Öpüyorum..

Canım canım canım neşen ve enerjin inan taaa buralara kadar geldii..seni bıraktığım gibi değil çooook iyi buldum.iyi olmanada çoook sevindim cnm.ewet özeleden msjlaşalım cnm.bende merak edttim uzun süre seni.bulduğumada sevindim.merakta bırakma beni:21::21:

ay bende yaa duba gibi oldum şu 2 aydaa :S kondisyon bisikleti aldım cnm yaa onu yapıyorum bide akşamları yemek yememeye çalışıyorum.:26:

ben bugün 5 günde 5 kilo diyetini uygulamaya başladım
ilk gün patates günü. 2 patates yedim ve bol bol su içtim

sabahları bir kaşık pekmezde içecem :)
hem biliyosun son 2 gün istediğini yiyebiliyosun o yüzden bence bu dengeliyor

Valla yapabiliyosan 5 günde 5 kilo çok iyi ama ben yapamam yani
Benim vazgeçilmezlerim var:))
Şu an bile biraz az yiyorum diye başım ağrımaya başladı yani ki o kadar da sıkı değil sadece dikkat etmeye çalışıyorum.

benim çok vazgeçilmezlerim yok ama bakalım patates kızartması ve coladan nasıl vazgeçicem :1:

paza akşamı tartılmıştım 56 kilo gösteriyordu tartı
bu sabah tartıldım 54

paza akşamı tartılmıştım 56 kilo gösteriyordu tartı
bu sabah tartıldım 54

2 günde iki kilo mu diyosun yani:)
Ben haftada bir tartılcam, öbür türlü fazla çıkarsam moralim bozuluyo.

Bi de sabah aç karnına tartılmak lazım canım akşam tartıldığın tok olduğun için fazla çıkar.

2 günde iki kilo mu diyosun yani:)
Ben haftada bir tartılcam, öbür türlü fazla çıkarsam moralim bozuluyo.

Bi de sabah aç karnına tartılmak lazım canım akşam tartıldığın tok olduğun için fazla çıkar.

doğru, normalde sabah aç karına, tuvalete gittikten sonra tarılmamız lazım. ama en azından 2 kilo vermemişsemde 1 kilo vermişimdir :36:
ama ben çok kafaya taktım, kilo verecem :1:

doğru, normalde sabah aç karına, tuvalete gittikten sonra tarılmamız lazım. ama en azından 2 kilo vermemişsemde 1 kilo vermişimdir :36:
ama ben çok kafaya taktım, kilo verecem :1:

bendensin:42:

bende kesin verecegim bu pis kilolari yaaa:25:

ama ya düsünsene ben en az 25 kilo vermeliyim:43:

Bugün ne günü peki canım ne yiyorsun?

bugün et günüm.
dün akşam tavuk pirzola aldım onları ızgara yaptırdım anneme, yanıma getirdim.
sabah bir parça yedim, az öncede bir parça daha. akşam eve gidincede yine tavuk yiyecem.
annem pul biberli, falan yapmış, güzel oldu yani, normalde ben tuzsuz yiyemem ama baharatlar sayesinde tadı var tavuğun.
hiç zorlanmıyorum, dün patates günüydü, sabah 1 patates yedim, öğlen bi patates, akşam eve gidincede karnım fazla aç değildi, yine patates yedim ama ne kadar yedim bilmiyorum, annem dilimlemişti ama yinede fazla yemedim.
ve dediğim gibi, bence 1 kilo falan vermişimdir. belkide 1 kilodan daha fazla, çünkü pazra akşamı tartıldığımda daha yeni wc den çıkmıştım :1:

bendensin:42:

bende kesin verecegim bu pis kilolari yaaa:25:

ama ya düsünsene ben en az 25 kilo vermeliyim:43:

verirsin verisin elmacım.
hangi diyeti uygulamaya başladın?
aklında birşey varmı daha doğrusu
ben 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün sabah ve hiç aç kalmıyorum

bu arada çok su içtim dünde bugünde.
büyük su bardağım var, günde herhalde 6-7 bardak içtim, bu vücüttaki suyu atmama yardımcı oluyor

Son düzenleme:
Back