- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi lightcola fun
- #2.661
canim sen yine boyle katilmana devam et sen hafta ortasida geldigin icin yoksun bana pazartesi soyle kionu ekleyim ok
İyi akşamlar pazartesi günü bende aranıza katılabilir miyim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim sen yine boyle katilmana devam et sen hafta ortasida geldigin icin yoksun bana pazartesi soyle kionu ekleyim ok
bir ara birseyler yiyecek gibi oldum da yok yok yok dedim. icim rahat en azindan :)
tamam ablaa.s
canim sen buraya yazmaya devam t ben fazla giremiyorum ama iste hep birlikte birbirimize destek olup yarisma duzenliyoruz aramizda sende pazartesi gnu kilo bildirimi yap senide ekleyim listeye ok canim
evet canim bir kasik bal br kasik elma sirkesi ve bir bardak su
Teşekkür ederim.Ne güzel kilo vermişsin.Bende bir vermeye başlasam ...Hormon ilaçları beni bu hale getirdi...Kendimi çok rahatsız hissediyorum...senağlama
sempatiğimcanım nerelerdesin sen.hem özledik hem merak ettim .benneyaptımki
ay cani benim cok saol ,merak ettiniz demek
siteye arada girip bakiyodum ama moralimim yi degldi ,zaten vaktimde omuyodu
sen nasilsin nasil gidiyo rejim ,pazartesiye bekliyomu bi supriz
canim moral bozuklugum bliyosun ailevvi durumu
2 gun oncede 14. takimdaydim ,fazla paylasimda bulunmuyorum ,bide buraya fazla yaziyorum diye diskalfiye oldum ona moralim bozuldu girmedim anlicagin
iyi canim ne guzel inceliyosun demk insan kilo verdikce kendi begeniyo daha cok vermek istiyo hadi insallah basarcaksin vericeksin fazlaliklari
zaten sizle yarisiyorumcanim cogunlukla bura sayensinde verorum kilomu aman burdaki arkadaslarim yeter bana
canim esim benim yanimda ama iste ayrimak istiyorum oda istemiyoyani istemiyo derken ailesinin emekli olunca gitme durumu olcakmis oyuzden ilmiyorum yarin kayinpeder geliyo artik o karar vercek neler olcak btcek
karalahana +havuç+marulla yaptığım yağsız tuzsuz salatamı yiyom koca 1 tabak tadıda nefis ve sağlıklı