• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Teşekkür ederim.Ne güzel kilo vermişsin.Bende bir vermeye başlasam ...Hormon ilaçları beni bu hale getirdi...Kendimi çok rahatsız hissediyorum...senağlama

canim ya ne kilo vermesi sen bana vermismi diyosun dur bakali onumde daha cok var ,tabi az verdim ,burasi sayesinde en onemi yarismlardan insallah sende verirsin canim yeterki iste

ay cani benim cok saol ,merak ettiniz demek
siteye arada girip bakiyodum ama moralimim yi degldi ,zaten vaktimde omuyodu
sen nasilsin nasil gidiyo rejim ,pazartesiye bekliyomu bi supriz

boşver hayatını moral bozukluklarıyla ziyan etme...sen ne yaparsan yap herşey olucağına varıyo.a.s.rejim fena diil de bu hafta veremedim kilo çok.ama incelme oldu yürüyüşten heralde.bakalım artık.belkide yaparım bi sürpriza.s

canim moral bozuklugum bliyosun ailevvi durumu
2 gun oncede 14. takimdaydim ,fazla paylasimda bulunmuyorum ,bide buraya fazla yaziyorum diye diskalfiye oldum ona moralim bozuldu girmedim anlicagin
iyi canim ne guzel inceliyosun demk insan kilo verdikce kendi begeniyo daha cok vermek istiyo hadi insallah basarcaksin vericeksin fazlaliklari

canim moral bozuklugum bliyosun ailevvi durumu
2 gun oncede 14. takimdaydim ,fazla paylasimda bulunmuyorum ,bide buraya fazla yaziyorum diye diskalfiye oldum ona moralim bozuldu girmedim anlicagin
iyi canim ne guzel inceliyosun demk insan kilo verdikce kendi begeniyo daha cok vermek istiyo hadi insallah basarcaksin vericeksin fazlaliklari

ailevi konularda diyebileceğim tek şey 3 maymunu oynaman.bende kayınvaldemle oturdum 2 sene.seni çok ii anlıyorum.duymamazlıktan görmemezlikten gelicen başka çare yok.ancak böyle huzurunu muhafaza edersin.hatırladığım kadarıyla eşinde sana hak veriyor.bu senin için büyük bi şans biliyomusun.diğer konu içinde üzüldüm.ama kendini üzmeye değer mi hayat çok kısaaaa.sende bizle yarışırsın nolucakkaydirigubbakcemile3

zaten sizle yarisiyorumcanim cogunlukla bura sayensinde verorum kilomu aman burdaki arkadaslarim yeter bana
canim esim benim yanimda ama iste ayrimak istiyorum oda istemiyoyani istemiyo derken ailesinin emekli olunca gitme durumu olcakmis oyuzden ilmiyorum yarin kayinpeder geliyo artik o karar vercek neler olcak btcek

zaten sizle yarisiyorumcanim cogunlukla bura sayensinde verorum kilomu aman burdaki arkadaslarim yeter bana
canim esim benim yanimda ama iste ayrimak istiyorum oda istemiyoyani istemiyo derken ailesinin emekli olunca gitme durumu olcakmis oyuzden ilmiyorum yarin kayinpeder geliyo artik o karar vercek neler olcak btcek

anladım güzelim.peki çok var mı emekliliklerine daha.yani 2 sene falan varsa konuş eşinle çıkın.sora dönersiniz onlar gidince

canim kayinpeder turkiyeden oldu emekli , kayinvalidede simdi issizlik maasai alcak 1 sne sonra olcakda
ama bunlar urkiyeye gitse yine en fazla 6 ay orda 6 ay burda olcak yine birlikte olcaz ,yarin gelcek soylicem ayrilmak istiyorum diye ne dicek bilmem

günaydın arkadaşlarrımm a.s.

sempatikçim allah keyınpederini hakkında hayırlı olana yönlendirsin :Saruboceq:
bakalım neler olacak :jeyyar:

cimcimee çok sevindim tatlımm a.s
demek eşinde çok istiyor vermenii
bu sana daha çok hırs yaptırmışşşş :jeyyar:
ama iyi olmuşş bencede kaydirigubbakcemile3

bir şey dicem şimdi ben okulda olacağım için öğlede şey yapim diyorum ızgara tavuk satıyolar sandwiç ekmeğinde ve patates kızartması ile ama ben sadece ızgara tavuğu yicem gerisini yemicem kesinlikle ama gerisi ziyan olacak ya ama güzel fikir :lepi:

Back
X