• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatiğim diskalifiye edilmişsin kuzum yaa = (

nerden diskalifiye edilmişki
ya müzikte açtım bilgisayarda başlayacam diye ama ütü bana bakıyo ben ütüye
pzt okulvar yarın kardeşim geliyo onu görmeye giderim pazarda bişi çıkar bgn yapmazsam kalcak öle
mehay nerelerde geziyon gelsene kız iki çift laf edelim:jeyyar:

bende ütü masasını kurdum müziğimide açtım arada yazarım buraya senden hayır yok takımda mıydı o hiç haberim yoktu öptüm fıstığımı

hemen dünkü menümü yazayım :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: sıcak çikolata (içecek olanından yaniii yanlış anlaşılmasın :jeyyar:)
öğlen: yarım kıymalı pide+salata+ayran (başka seçeneğim yoktuu :utangac: )
ara: nescafe
ara: portakal
akşam: çorba+4-5 lokum hamsi+salata
ara: meyve salatası

ooooooh afiyet olsun bacım.sefan olsun..:icecream:

kızlar herkese hayırlı cumalar
lahana hayırlı olsun çizelgen artık kaldı kiloları vermek
kızlar sakın içmeyin sıcak çikolata fln ne yapıyosunuz ben dün çikolata niyetine elmayla birlikte çay içti
ve ödülümü aldım 1 kilo gitmiş tekrardan 56 kiloyum
dün şunu anladım 1 anlık zevk için diyetten vazgeçmeye değmiyo dün çok şey çekti canım ama bgn sabah tartılacağımı veeksik rakam göreceğimi düşünce vazgeçtim ki benim hedefime çok az kaldığı halde böyle sıkı tutmaya başladuysam işi sizin kaçamak yapmaya hakkınız yok:oklava:

valla doğru söylüyosun dün eşim bana kot aldı ama 1 beden küçük.10 güne kadar içine girebilirmiymişim ona bakıcak mış.aklı sıra gaza getiriyo.ama iyi de ediyo.bugün yanımda hamburgerler kolalar patates kızartmaları 1 lokma bile almadım.belki bana hırs yaptrmasaydı yicektim.afferim kocacıma .en çok da bana:dance::dance:

bayanlaar.bugün 48 beden pantolonun içine girdimmmmmmmdelikafaduldenhihoyyyt..ay çok sevindim .ama bişi sorucam 5 kiloda bu 1 beden fark eder mi?

kahvaltida cayina koydugun sekeri yariya indir peyniri kibrit kutusu kadar ye ve yanindada bol bol domates salatalik bak ne guzel zayifliyorsun...biskuvi yemeni tavsiye etmem kahvaltida....ara ogun olarak light olanlardan 3-4 tane yiyebilirsin ama...
haklısın ablacıma.s
hadi gözün aydın:nazar:maşallah

:içelim:saol ablam kilolara bay bay diorum artıkınkaydirigubbakcemile3

ütümü yaptım 1 mandalina 1 tane kivi yedim
akşam yemeğine karışık salata yiycem acıkırsam 1 elma daha yerimm bgnü böyle geçiricem
ikindi yeşilçayımı içmiştim
222 kalorilik 1 çikolata yemiştim 1 avuçta kabuklu badem yemiştim( bunlar fazla olduğu için akşam yemeği yememe cezası verdim kendime)

ütümü yaptım 1 mandalina 1 tane kivi yedim
akşam yemeğine karışık salata yiycem acıkırsam 1 elma daha yerimm bgnü böyle geçiricem
ikindi yeşilçayımı içmiştim
222 kalorilik 1 çikolata yemiştim 1 avuçta kabuklu badem yemiştim( bunlar fazla olduğu için akşam yemeği yememe cezası verdim kendime)

ben de bgn kacirdim biraz daha dogrusu sacmaladim. o yuzden ceza verdim aksama yok birsey yesil cay disinda. cok acikirsam da 1 salatalik yerim.

valla doğru söylüyosun dün eşim bana kot aldı ama 1 beden küçük.10 güne kadar içine girebilirmiymişim ona bakıcak mış.aklı sıra gaza getiriyo.ama iyi de ediyo.bugün yanımda hamburgerler kolalar patates kızartmaları 1 lokma bile almadım.belki bana hırs yaptrmasaydı yicektim.afferim kocacıma .en çok da bana:dance::dance:

senin burda 38 beden kotun içine girdim dediğinide duycam yola devam sakın yılma yavaş yavaş istikrarlı bi şekilde
sevindim senin adınaa.s.:nazar:

sen ne kaçırdın itiraf et bakem:jeyyar:
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
16.30: 1 pogaca, 1 borek, 1 kurabiye, 1 fincan sekersiz cay

2.5 - 3 litre su, 8'e dogru yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icerim.

120 dk yuruyus, 20 sinav, 100 bacak kaldirma

bugun biraz sacmaladim, farkindayim. pastalari ablam taaa adanadan yollamisti, ben de onlari almak icin ciktigimda cok acikmis ve mutfaga ogle yemegimi hazirlamama ragmen unutup evden ciktim. yuruyerek gittim aldim, geri dondum. sacmaladigim icin de bugunu bu sekilde sona erdiriyorum. aksama cok acikirsam salatalik yerim.

bir de tuvalete cikamiyordum. dun aksam neyse ki o sorunum kalmadi. daha sonra tartildigimda 76.4 ciktim. ustelik 77.5 ciktigimda da dun tartilmistim. yine de kilomu degistirmeyip 77.5 olarak aliyorum.

Ara öğün:light bisküvi:utangac:

Aşkam yemeği:

3-4 kaşık makarna

:delphin:Maallesef yarımcık ekmek:delphin:

Harput köfte :bbo:yarımcık:bbo:

Bolca sucokacimcoookcokacimcoook

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
16.30: 1 pogaca, 1 borek, 1 kurabiye, 1 fincan sekersiz cay

2.5 - 3 litre su, 8'e dogru yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icerim.

120 dk yuruyus, 20 sinav, 100 bacak kaldirma

bugun biraz sacmaladim, farkindayim. pastalari ablam taaa adanadan yollamisti, ben de onlari almak icin ciktigimda cok acikmis ve mutfaga ogle yemegimi hazirlamama ragmen unutup evden ciktim. yuruyerek gittim aldim, geri dondum. sacmaladigim icin de bugunu bu sekilde sona erdiriyorum. aksama cok acikirsam salatalik yerim.

bir de tuvalete cikamiyordum. dun aksam neyse ki o sorunum kalmadi. daha sonra tartildigimda 76.4 ciktim. ustelik 77.5 ciktigimda da dun tartilmistim. yine de kilomu degistirmeyip 77.5 olarak aliyorum.

bak o pastalar olmamış:oklava: ama yarın ekmeği kesip lıght yemeklr yaparsan dengelenir yoksa kilo olur sölemedi deme

Ara öğün:light bisküvi:utangac:

Aşkam yemeği:

3-4 kaşık makarna

:delphin:Maallesef yarımcık ekmek:delphin:

Harput köfte :bbo:yarımcık:bbo:

Bolca sucokacimcoookcokacimcoook

menünde meyva yoğurt süt göremiyom gelişme çağındasın bunlar mutlaka tüketmelisin süt ve meyvayı akşam mutlaka tüket olur mu?:1hug:

biliyorum canim biliyorum. o yuzden kendime ceza verdim ya. yarin bir sekilde dengelerim ama kendimi biliyorum.

bak ben bir dahaki gün formülüyle dengeliyom çok kaçırdığım zamanlar olmuştur
hatta seninkinden fazla yediğim de olmuştur akşamı yada bir daha ki günü kısarak kalori kısıtlamasına gidiyom kilo veremesemde o zamanlar almadımda şükürdelikafadulden

menünde meyva yoğurt süt göremiyom gelişme çağındasın bunlar mutlaka tüketmelisin süt ve meyvayı akşam mutlaka tüket olur mu?:1hug:

Şeniztemam ablacım tüketcem cokacimcoookmeyvayı çok seviyom zaten sabah kalkar kalkmaz yerim akşamda yerimkafamçokkarıştımeyve canavarıyım ben galiba:smiley-cool:

Yulaf ablaaa:çok üzgünüm:pasta yime ya canım çekiverdi:dilcikar:yeme yeme bak ablamla sana yasak koyuyozkaydirigubbakcemile5

Şeniztemam ablacım tüketcem cokacimcoookmeyvayı çok seviyom zaten sabah kalkar kalkmaz yerim akşamda yerimkafamçokkarıştımeyve canavarıyım ben galiba:smiley-cool:

Yulaf ablaaa:çok üzgünüm:pasta yime ya canım çekiverdi:dilcikar:yeme yeme bak ablamla sana yasak koyuyozkaydirigubbakcemile5

canim zaten yemiyordum da bugun oyle oldu maalesef. yarin kesinlikle bunu telafi etcem, baska turlu olmaz.

Back
X