• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

doğrusu karalahananın yemeğine bayılırım ama çiğ yemek hiç aklıma gelmemişti ve ilk senden duydum onu yaparım o zmn sağoL cnm :asigim:

neyse kizlar ben kahvalti yapacam daha bisey yemdim 3 kepek ekmek uzerine surulmus ,peynirler iste, 3 fazla biliyorum ama bu hem oglen hemde sabah olcak oyuzden fazla bi bardak cayla icerim
sonrada yesil cay icerim ,yani gelirim yani buraya
bugun ise gitmicem evdeyim

doğrusu karalahananın yemeğine bayılırım ama çiğ yemek hiç aklıma gelmemişti ve ilk senden duydum onu yaparım o zmn sağoL cnm :asigim:

karadeniz bölgesinde yapılır karalahananın yemeği am biz salatada kullanırız sabah kahvaltımda da dün ki salatamdan yiycem annemle konuştum mantı yapıyomuş tok gitmem lazım
ama yağları eriten beyaz lahana haberin olsuncokacimcoook

karadeniz bölgesinde yapılır karalahananın yemeği am biz salatada kullanırız sabah kahvaltımda da dün ki salatamdan yiycem annemle konuştum mantı yapıyomuş tok gitmem lazım
ama yağları eriten beyaz lahana haberin olsuncokacimcoook

bende karadenizLi oLduğm için yemeğine bayılıorm neyse alırım beyazını kıtır kıtır yerim :roflol: salata da denerm karalahanayı

kara lahananın her türevini yedim ama salatasını inanın ilk defa duydum.nasıl yapıyorsunuz? benimde bu öğlen menümde kapuska var,akşamada kara lahana sarma yiyeceğim azcık

geldim kizlar yaptim kahvaltimi, yesil cayimida istim geldimm
eee napiyonuz bakim
nazlibahar rica ederim canim sen ye yarasin bebek icin hemde siz hakettiniz okadar azimle verdiniz kilolari

sempatik hoşgeldin canım sıkma canını düzelir herşey ve yoluna girer takımdan atılmana gelince benide attılar ama burayı buldum daha mutluyum şimdi

allah seni emi kiz bende hediye verdiydimya seni gormedim kizlar pasta icinde boguldu verdiklerini alcak
daha veren olmasin yani ,bizimde tam gozumuzun onune koyduk pastalari:çok üzgünüm:

evet kalbimiz birmişş şutarafagitti
olsun hakettilerr
afiyet bal şeker olsunn hihoyyyt

aynen canim bende oyle
hem ben burda yarisma duzenleyince ,bide arkadaslari coktandir taniyorum demekki ayniymisiz olsun bizde kendi aramizda duzenliyoruz bizde vercez killorimizi

ahh yarışmamı dediniz kızlar hadi yapalım yarışalım zayıflayalım mutlu olalım ! :teselli:

bak ne guzel az bucuk hepimiz kilo veriyoruz
kizlar kilo verdiginiz azda olsa belli oldu dimi insan bukadarl bile kendini begeniyo birak zayf olunca nasil begenir im bilir
allahim herkes dicekki nekadr zayiflamissin
mutluluktan ucacagiz
bizim o zayiflardan neyimiz eksik ,hep oaramizi burmizi sakliyoruz, zayiflarda kendinden emin yuzuyo
hadi kizlar aynen devam mutlu sona ulasana kadar hemde

Back