• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım ben gitmedim biliyosun bekliyoz hiç birşeye başlamadık eine dönmene sevindim eşinle arana soğukluk girerdi niye onları sevindiresin görümcenin uzunca bi süre uğrayabilceğini sanmıyom bende bgn eşime çok kızdım giydim üstümü yağmurda yağıyordu attım kendimi sokağa ağlaya ağlaya 1 saaten fazla yürümüşümdür çok gerginim şu sıralar m
deme vuruyo sinirim ağrısından ölüyom ben kendimi toparlamaya çalıştıkça o üstüme geliyo sonum iyiye gitmiyo ama sağolsun düzelmemede izin vermiyo

canım ben gitmedim biliyosun bekliyoz hiç birşeye başlamadık eine dönmene sevindim eşinle arana soğukluk girerdi niye onları sevindiresin görümcenin uzunca bi süre uğrayabilceğini sanmıyom bende bgn eşime çok kızdım giydim üstümü yağmurda yağıyordu attım kendimi sokağa ağlaya ağlaya 1 saaten fazla yürümüşümdür çok gerginim şu sıralar m
deme vuruyo sinirim ağrısından ölüyom ben kendimi toparlamaya çalıştıkça o üstüme geliyo sonum iyiye gitmiyo ama sağolsun düzelmemede izin vermiyo

canim bukadar aglacak sorunun ne yani esinle arandaki tatisma

hacercim slm nasilsin bakem ,coktandir gorusemiyoruz
sanirim tatile girdiniz
en son sinavlarin vardi, neoldu agrilarin gectimia.s.

şükür bitanem sınavlar geçti, çarşamba günü bir ödev teslim etmem lazım deli gibi ona uğraşıyorum. ağrılarım orta şekerli, devam ediyor malesef hala. doktora gittim bugün yine, düzelmişsin dedi, yüzüne atacaktım raporlarımı deli midir nedir ya :oklava: neyse sen nasılsın kuzum ?

özlemcim ben istediğin zaman anlatırsın diye bekliyorum olanları... umarım hallolmayacak şeyler yoktur a.s.

ya canım bişi söylüyom bağırıyo hemen sen yap diyo dün evde temizlikçivardı o banyoda biz yatak odasında deterjan bitti gelirken alabilir misin dedim bi bağırmaya başladı sen bebek misin alamıyon mu bişileride sen hallet fln bende ağlayacak gibi oldum kes sesini dedim bgnde sevk verilecek müdüre iki gündür yorgunum dışarı çıkmıycam araban var sen verir misin dedim yine aynı şeyi yaptı dünde halılar ıslak önceki gün gece yarılarına kdr iş yapmışım hiç durmamışım kaltı arkadaşlarıyla geldi gelmesinler yorgunum evde herşey ıslak dediğim halde bgnde halasının oğluyla gelcekmiş ya beni çok üzüyo hiç beni düşünmüyo nerdeyse beni hiç sevmediğini düşünmeye başlıycam
haksızmıyım zaten iyi değilim psikolojim bozuk üstüne bunları yapıyo

şükür bitanem sınavlar geçti, çarşamba günü bir ödev teslim etmem lazım deli gibi ona uğraşıyorum. ağrılarım orta şekerli, devam ediyor malesef hala. doktora gittim bugün yine, düzelmişsin dedi, yüzüne atacaktım raporlarımı deli midir nedir ya :oklava: neyse sen nasılsın kuzum ?

özlemcim ben istediğin zaman anlatırsın diye bekliyorum olanları... umarım hallolmayacak şeyler yoktur a.s.

canım herşey psikolojiyle alakalı bozuk olunca insan organlarına zarar verebiliyo bizzat geçen hafta ben aynını yaşadım müthiş böbrek ağrısıyla gittim dra ve o kadar üzülmüşüm ki kanama gördüm ama tahlillerim iyi çıktı bu halle okula gitmek istemediğim için müdür tutanak yazmıştı hakkımda onu hallettim
bu arada tayin sonuçları belli oldu benim olmamaış zaten olsaydı şaşardım herşey bana karşı:delphin:

ay haklısın canım çok ters hareketler yapmış, hele de sen böyle yorgunken düşüncesizlik etmiş bence de. ama muhakkak yaptığının altında bir neden yatıyordur, ya çok gergindir de bu konuşmalar ile yansıtıyordur ya da gerçekten düşüncesizlik ediyordur. ama düşüncesizliğin de bu kadarı yani pes :oklava: döverim ben onu üzmesin benim özloşumu :1hug:

iyi hadi gozun aydin olsun bitirmisin
senin hala agrilarin varsa doktor nasil duzelmisin diyo anlamadim:uhm:demekki daha duzelmemis agridigina gore
suan tam olarak girdinizmi tatile

myocean canım konuşmayı denemedinizmi.bu şekilde düşüncesizliği sanki mahsus yapıyor gibi sanki seni acıtmaya karar vermiş gibi..belki onun içinde ters giden bişiler vardır ve hırs yapıyodur sana herşey konuşarak halledilir şeker.yazık sana böyle mahvetme kendini

ya canım bişi söylüyom bağırıyo hemen sen yap diyo dün evde temizlikçivardı o banyoda biz yatak odasında deterjan bitti gelirken alabilir misin dedim bi bağırmaya başladı sen bebek misin alamıyon mu bişileride sen hallet fln bende ağlayacak gibi oldum kes sesini dedim bgnde sevk verilecek müdüre iki gündür yorgunum dışarı çıkmıycam araban var sen verir misin dedim yine aynı şeyi yaptı dünde halılar ıslak önceki gün gece yarılarına kdr iş yapmışım hiç durmamışım kaltı arkadaşlarıyla geldi gelmesinler yorgunum evde herşey ıslak dediğim halde bgnde halasının oğluyla gelcekmiş ya beni çok üzüyo hiç beni düşünmüyo nerdeyse beni hiç sevmediğini düşünmeye başlıycam
haksızmıyım zaten iyi değilim psikolojim bozuk üstüne bunları yapıyo

ah canim kime yancaksin derdini ,biz kendimize gore cok hakliyizda dinleyen olsa
daha ben buraya geleli 1 gun olmadi esim ozledim diyodu, temizlik yaparken bisey dustu bi bagirdi bana yani olabilir illaki bagirmanmi gerek
iste canim oda oyle
attan al desem hep alttan al uste cikiyolar
karsiligini ver desm tartisma oluyo ,dinleyen kim
napalim canim iyi bitarafini gorup katlancaz
yinede esin sonucta iste onlar anlamyo ,o bu durumda diye

bidakine iyibi kalin oklava al git senkaydirigubbakcemile3
o ne guzel artik hep nettesindir desenesositososito

sormaa artık 7gün 24 saat netteyim delikafadulden
şu ödevlerimi bir teslim edeyim Allah'ın izniyle, başka bir şey istemiyorum. Bir rahat nefes alamadım ne zormuş son sınıf yaa, Kpss'ye bile hazırlanamıyorum öfff :bbo:

eeeeeee okumak kolay degil
bu zorluklari asinca gor bakalim esline meslagini al bak ne guzel olcak
biz simdi rahatiz ,okul yok bisey yok
ama sen sonunda kazancli cikcaksin
hadi bakalim okumayan kalmasin hehee

myocean canım konuşmayı denemedinizmi.bu şekilde düşüncesizliği sanki mahsus yapıyor gibi sanki seni acıtmaya karar vermiş gibi..belki onun içinde ters giden bişiler vardır ve hırs yapıyodur sana herşey konuşarak halledilir şeker.yazık sana böyle mahvetme kendini

canım bilmiyorum ki niye yapıyo iki sbhtır gülerek uyandırıyom onu psikolojimi düzeltmeye çalıştığımıda biliyo en son bgn dedim inş psikyatriye yatırırlar beni sende rahat edrsin bende herkeste görüyo ne hale geldiğimi zaten evlendiğimiz günden beri hiçbirşeyi bana danışarak yapmaz o yapar ben duyarım bi şekilde okul açılmadan önce çok kavga etmiştik boşanma noktasına gelmiştik şimdi duysamda sesimi etmiyom içime atıp kendimi yıpratıyom ama sanırım biz gerçekten anlaşamıyoruz buna kara verdim bgn:delphin:

canım bilmiyorum ki niye yapıyo iki sbhtır gülerek uyandırıyom onu psikolojimi düzeltmeye çalıştığımıda biliyo en son bgn dedim inş psikyatriye yatırırlar beni sende rahat edrsin bende herkeste görüyo ne hale geldiğimi zaten evlendiğimiz günden beri hiçbirşeyi bana danışarak yapmaz o yapar ben duyarım bi şekilde okul açılmadan önce çok kavga etmiştik boşanma noktasına gelmiştik şimdi duysamda sesimi etmiyom içime atıp kendimi yıpratıyom ama sanırım biz gerçekten anlaşamıyoruz buna kara verdim bgn:delphin:

canim benim suan sen okadar sinirlisinki oyuzden diyosun
kimse dort dortluk anlasmiyo
benim esiminde okadar cok huylari var ,ama napalim iyiyi huyunu dusunerek anlasiyoruz
ve bunlar cok buyuk sorun degil, gerci bitmicek gibide degil insan hergun boyle olunca daha cok sinirleniyo ama ,ne diyelim bilmiyorum
esin bugunlerde sinirli falanmi ,yani yoksa hep boylemi
kendini yipratma boyle, isallah duzelir, iyiki calisiyosun hep evde degilsin o daha zor oluyo

bugünlerde her gören kilo almışsın diyor bana boyum 1.55 kilom 47 kilolu muyum ki ben ya
geçen bir arkadaşım boyun boyun kaç kilon kaç falan filan dedi hesap yaptı 43 kilo olman lazım dedi ağzım açık kaldım bunu diyen erkek olunca bi de iyice taktım kafaya :S
var sanki 2-3 kilo fazlam off =/

Back
X