- Konu Sahibi lightcola fun
- #1.741
slm kızlar bende ögle yemeginde kapuska ve biraz yogurt yedim bi etimekle beraber siz naptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim esim akam dedi annemle seni almaya gilcez bu hafta diye bende bosuna gelmeyin ancak ev tutarsan gelirim degilse gelmem dedim onla konus bunla konus ,ev´bakiyo , pismanlarmis onlar ,gelsin diyolarmis, bende dedim hic bosuna daha gelmem o eve dedim
amannn iste boyle devam ediyo ,o diye sen soyle dedin ben diyom boyle demedim , insallah atlatirim
sen nasilsin ,bu aada merci canim beni dusundugun cin
ben iyiyim canım senden de iyi haberler bekliyorum hayırlısıyla...atlatırsın merak etme sen sadece kararlı ol aynı şeyleri tekrar yaşamamak için.döndüğünde de mutlaka mesafe koy derim tabii saygı çerçevesinde.etrafımdakilere dikkat ediyorum baştan mesafe koyanlar daha rahat vede mutlu.ben de baştan olmadı ama daha sonra uyguladım böyle iyi olduğunu gördüm.benim düşüncem bu hayatım inş.bi şekilde yoluna girer çokta dert etme olacak olur zaten en önemli sağlık a.s.
ooo ben bakmadim baya toplanmisiniz , bende kabakk tatlisi yapiyodum onu firina verdim arada inip bakiyorum ona ,aksam ne yapcaksam bilmem coktandir yemedigim bi tatli
ya ben 59 olmusum tekrar ne yapcam ,ben kilo almismi olcam bu haftaki yarismada ,biraz rahatim ,fazla yemesemde kacaklarim oluyo uff ya dur demem gerek su ceneme
ooo ben bakmadim baya toplanmisiniz , bende kabakk tatlisi yapiyodum onu firina verdim arada inip bakiyorum ona ,aksam ne yapcaksam bilmem coktandir yemedigim bi tatli
ya ben 59 olmusum tekrar ne yapcam ,ben kilo almismi olcam bu haftaki yarismada ,biraz rahatim ,fazla yemesemde kacaklarim oluyo uff ya dur demem gerek su ceneme[/QUO
dur deme hayatım yese sen doya doya,yarasın sana :dance: bu haftada ben olayım birinci
:Saruboceq:
ya ben 59 olmusum tekrar ne yapcam ,ben kilo almismi olcam bu haftaki yarismada ,biraz rahatim ,fazla yemesemde kacaklarim oluyo uff ya dur demem gerek su ceneme[/QUO
dur deme hayatım yese sen doya doya,yarasın sana :dance: bu haftada ben olayım birinci
:Saruboceq:
hiiiiiiiiiiiii tabi seninde isine geliyo demiklava: ,eee gerci azimli olan kazansin canim a.s,benimbu hafta olamicagim kesinde ,abartmayim verdigimide geri almayim
hadi bakalim insallah birinci olursun ,ha gayret canim:lepi:
ya ben bi turlu su icmiyorum hic aliskanligin yok canim istemiyo diyet icin iciyorum ,yine unutup kaliyo ,tamamasaya inince icim bari simdi kim iccek birazdan kalkarim artik
menun guzel canim ,bizimde aksama pizzamiz var ,uff ya insallah fazla kacirmam en fazla 2 dilim ,zaten geri alin bu hafta verdigimi
bu barada canim sen kac yasindaydn bilmem ben sordummu daha once
31 yasındayım canım...
tamam arkadasim seni ekledim bu hafta yarismadasin:teselli:,hadi bakalim kolay gelsin ,yinede gel arada yaz buraya ,pazarteside kilonu bildir tamam
benim gorumceden bi yas kucukmusunkaydirigubbakcemile3
ablam yasinda yani bende 23