Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar bende ögle yemeginde kapuska ve biraz yogurt yedim bi etimekle beraber siz naptınız

kızlar slm bgn yemek namına bişi yemedim ama topkek elmıştı arkdş onu yedim şimdi form çayımı içcem böbreklerim dündendir çok ağrıyo sonucu almayı unuttum çokta yorgun ve uykusuzum kaldı yarına bi idrar testi de yaptırmayı düşünüyom şimdi form çayımı içiyom akşamada ıspanak var uyuyacam brz değilse felaket yorgunum

bende sabah bişe yemedim işten eve gelince dünden kalma hamurişlerinden biraz tükettim ama bugünlük daha bişey yemeyi düşünmüyorum birazdan da yeşil çayımı içecem,aslında siyah çaydan ve özelliklede tatlılardan (her çeşidi) vazgeçebilsem tamamen o zaman daha kolay olcak herşey :)) karamsar olmadan nolursa olsun vercez bu kiloları :))

insallah canim esim akam dedi annemle seni almaya gilcez bu hafta diye bende bosuna gelmeyin ancak ev tutarsan gelirim degilse gelmem dedim onla konus bunla konus ,ev´bakiyo , pismanlarmis onlar ,gelsin diyolarmis, bende dedim hic bosuna daha gelmem o eve dedim
amannn iste boyle devam ediyo ,o diye sen soyle dedin ben diyom boyle demedim , insallah atlatirim
sen nasilsin ,bu aada merci canim beni dusundugun cin

ben iyiyim canım senden de iyi haberler bekliyorum hayırlısıyla...atlatırsın merak etme sen sadece kararlı ol aynı şeyleri tekrar yaşamamak için.döndüğünde de mutlaka mesafe koy derim tabii saygı çerçevesinde.etrafımdakilere dikkat ediyorum baştan mesafe koyanlar daha rahat vede mutlu.ben de baştan olmadı ama daha sonra uyguladım böyle iyi olduğunu gördüm.benim düşüncem bu hayatım inş.bi şekilde yoluna girer çokta dert etme olacak olur zaten en önemli sağlık a.s.

ooo ben bakmadim baya toplanmisiniz , bende kabakk tatlisi yapiyodum onu firina verdim arada inip bakiyorum ona ,aksam ne yapcaksam bilmem coktandir yemedigim bi tatli
ya ben 59 olmusum tekrar ne yapcam ,ben kilo almismi olcam bu haftaki yarismada ,biraz rahatim ,fazla yemesemde kacaklarim oluyo uff ya dur demem gerek su ceneme

ben iyiyim canım senden de iyi haberler bekliyorum hayırlısıyla...atlatırsın merak etme sen sadece kararlı ol aynı şeyleri tekrar yaşamamak için.döndüğünde de mutlaka mesafe koy derim tabii saygı çerçevesinde.etrafımdakilere dikkat ediyorum baştan mesafe koyanlar daha rahat vede mutlu.ben de baştan olmadı ama daha sonra uyguladım böyle iyi olduğunu gördüm.benim düşüncem bu hayatım inş.bi şekilde yoluna girer çokta dert etme olacak olur zaten en önemli sağlık a.s.

aksam yine esim yazdi annemle gelcez seni almaya falan diye bende bosuna gelmeyin ben oraya gelmem ancak ayri ev olursa gelirim dedim ,canim simdi tavrimi koymazsam ve bu eve girersem bi daha cikamam ,ve cikarsamda bidakine bundan daha kotu durumda cikarim ,ayri olalim tatli olalim dedim iste yine bakiyo eve ,bide bizim burda oyle ev bulmam kolar degil turkiyede olsa parana gore ev var ,burda oda cok zor oluyo
insallah atlatirimda ama baya zor gunler yasicam ama yinede az cok mutluyum
canim cok saol mesajlarin icin

ooo ben bakmadim baya toplanmisiniz , bende kabakk tatlisi yapiyodum onu firina verdim arada inip bakiyorum ona ,aksam ne yapcaksam bilmem coktandir yemedigim bi tatli
ya ben 59 olmusum tekrar ne yapcam ,ben kilo almismi olcam bu haftaki yarismada ,biraz rahatim ,fazla yemesemde kacaklarim oluyo uff ya dur demem gerek su ceneme

kabağı ben de severim.afiyetle ye arkadaşım,şifalar olsuuunncokacimcoook bugün kahvaltımı çorbayla yaptım öğlende çok az ekmek sebzeli tavuk akşam salata yoğurt olur herhalde aralarda şekersiz siyah çay ve meyvem var bugün tabii suyu unutmamak lazım.:utangac:

[/QUO
dur deme hayatım yese sen doya doya,yarasın sana :dance: bu haftada ben olayım birinci
:Saruboceq:

ya ben bi turlu su icmiyorum hic aliskanligin yok canim istemiyo diyet icin iciyorum ,yine unutup kaliyo ,tamamasaya inince icim bari simdi kim iccek birazdan kalkarim artik
menun guzel canim ,bizimde aksama pizzamiz var ,uff ya insallah fazla kacirmam en fazla 2 dilim ,zaten geri alin bu hafta verdigimi
bu barada canim sen kac yasindaydn bilmem ben sordummu daha once

[/QUO
dur deme hayatım yese sen doya doya,yarasın sana :dance: bu haftada ben olayım birinci
:Saruboceq:

hiiiiiiiiiiiii tabi seninde isine geliyo demi:oklava: ,eee gerci azimli olan kazansin canim a.s,benimbu hafta olamicagim kesinde ,abartmayim verdigimide geri almayim
hadi bakalim insallah birinci olursun ,ha gayret canim:lepi:

ya ben bi turlu su icmiyorum hic aliskanligin yok canim istemiyo diyet icin iciyorum ,yine unutup kaliyo ,tamamasaya inince icim bari simdi kim iccek birazdan kalkarim artik
menun guzel canim ,bizimde aksama pizzamiz var ,uff ya insallah fazla kacirmam en fazla 2 dilim ,zaten geri alin bu hafta verdigimi
bu barada canim sen kac yasindaydn bilmem ben sordummu daha once

31 yasındayım canım...

tamam arkadasim seni ekledim bu hafta yarismadasin:teselli:,hadi bakalim kolay gelsin ,yinede gel arada yaz buraya ,pazarteside kilonu bildir tamam

tamam canım sağol.bu ara bendede var biraz problem o yüzden çok sık giremiyorum.eşimle bozuğuz biraz:delphin::çok üzgünüm:.ama geçicek inşallah.mutlaka yazmaya çalışıcam ama pazartesi sabahtan bildiririm kilomu.

kızlar bgn pek bişi yememiştim yorgundum yemek yapacak gücüm yoktu yatmadan önce 1 dlm kepek ekmeğine krempeynir sürüp yedim yatağa girdiğimde nasıl bir mide bulantısı başladı tansiyonum düştü böbrek ağrım zaten vardı allah ölüyom dedim biran önce uykuya geçmeye çalıştım 2 saat uyuycam dedim yarım saatte kalkmışım harıl harıl nasıl yemek yapmışım inanın hatırlamıyon ilk pişen bulgur pilavımdı üzerine güveç döküp yedim
hala başım ağrıyo artık ıspanak yemeğine yer kalmadı da

arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken hemen sizlerle paylaşmak istiyorum.bundan 3 yıl önce ender saraç a gittim.listesi uygulama bakımından biraz zor olduğu için çok dikkat etmeme rağmen tam olarak uyamıyordum.buna rağmen 3 ayda 12 kilo verdim ve bıraktıktan sonra hemen hemen 1 yıl kilo almadım.(bu arada bırakma nedenim çok tuzlu gelmesiydi

selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ????4 gundur giremedim kilomuda bildiremedim pazartesi :utangac: bizim bilgisayara virus girmis onu temizlettik yeni aldik daha...eeee ne var ne yok???sizleri ozledim bena.s.a.s.a.s.a.s.

sizle ondan öğrendiğim ve şuan tekrar uyguladığım bir iki şey paylaşmak istiyorum.

1-sabahları kalkınca bir bardak ılık suya 4 damla limon suyu ve yarım tatlı kaşığı bal(bağırsakları çalıştırmak,yağları eritmek ve özellikle kış aylarında yavaşlayan metabolizmayı hızlandırarak toksinleri idrar yoluyla atabilmek için)

2-haftaba en az 2 gün kahvaltıda keten tohumlu müsli yemek(yarım yağlı süt ile)

3-günde 3-4 fincan yeşil çay(eğer dokunuyorsa 2 fincan da içilebilir.suyu kaynattıktan sonra 1 dk bekletildikten sonra yeşilçay ilave edilecek ve rengi çıkar çıkmaz süzülecek)

4-saat 6 dan sonra mayalı birşey yenmeyecek(peynir yoğurt vs...)

5-haftada en az 3 gün 1 saat spor

6-günde 2lt su

Back
X