Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın arkilerim nasılsınız?dün kızımı uyuturken ben de uyumuşum o yüzden gece giremedim.genelde o uyuyunca bi girip bakardım kim ne yazmış diye...neyse canlarım keyifliyim 300 gr vermişim .kahvaltım 1 kase çorba ve 2 acı biberden oluşuyo.bugün böyle bi değişiklik yaptım klasik kahvaltıdan sıkıldım.

ben dün sadece 1 simit yedim onuda gün içerisine yayarak incir ve kayısıda yedim o kadar bugünde daha bişey yiyemedim canım hiç bişey istemiye adet günüm sancım var hastayım boğazım dolmuş konuşamıyorum ve mutsuzum

ya hiç beğenmedim pirinç lapasını sabah kahvaltımı onunla yaptım yoğurtla birlikte ve sonra döktüm onu çöpe en iyisi sağlıklı beslenmek ben diyetimi yapim barigamyoncuiremsu

Diyet Aç Kalmak Değildir!

Her besinden az ama sık aralıklarla yenmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar tarafından, diyet yapmanın aç gezmek olmadığı kaydedildi. Sağlıklı bir şekilde formda kalmak için ise yapılacaklar şu şekilde sıralandı:
"- Kendinize hiçbir şeyi yasaklamayın. Yasak her zaman caziptir
- Sabah kahvaltısına mutlaka vakit ayırın ve beyaz peynir, zeytin, tereyağı ve balı sofranızdan eksik etmeyin.
- Çay ve kahveyi şekersiz için, şeker ihtiyacınızı yediklerinizden karşılamaya çalışın
- Bol bol, içebildiğiniz kadar su için
- Yürüme mesafesindeki her yere yürüyerek gidin.
- Akşam yemeklerini erken saatte yiyin ve çok hafif olmasına dikkat edin.
- Tatlı ve meyveyi yemeklerden en az iki saat sonra yiyin".

günaydın kızlar,bende bugün keyifliyim .tartı aynı kiloyu gösterse de her gören zayıflamışsın diyor :)
sanırım diyeti sporla desteklediğim için sıkılaştım ve kas dokum arttıki tartı gerilemiyor.hem sizden aldığım enerji hem de çevreden aldığım yorumlarla hedefime ulaşacağım ! durmak yok diyete devam...

merhaba arkadaşlar :1hug:

whitecım geçmiş olsun sana tavsiyem 1 parça çikolata ye.. biraz mutluluk hormonu salgılanmasına ihtiyacın var a.s

dünkü menümm: cokacimcoook
sabah: 1 küçük annemin açması+çay
öğlen:tavuk pirzola+yarım tabak bulgur+salata
ara:nescafe
ara:portakal
akşam:1 tabak k.fasulye+1 dilim kepekli ekmek
ara: portakal

öptüm hepiniziii Şeniz

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ben yine ayni
sabak bi dilim tane kepek bi dilimde normal ekmek uzerine peynir koydu , az domates bikac zeytin ,2 bardak cay , simdi canim bisey istemiyo yada bi yesil cay icerim ,oglen yemem , aksam bilmiyorum ,ama aksama kabak tatlisi var coktandir yemiyodum ondan yerim biraz

sempatiğim bugün daha iyisindir umrım.zaman her şeyin ilacıdır.inş.hayatın tez zamanda düzene girer canım...

insallah canim esim akam dedi annemle seni almaya gilcez bu hafta diye bende bosuna gelmeyin ancak ev tutarsan gelirim degilse gelmem dedim onla konus bunla konus ,ev´bakiyo , pismanlarmis onlar ,gelsin diyolarmis, bende dedim hic bosuna daha gelmem o eve dedim
amannn iste boyle devam ediyo ,o diye sen soyle dedin ben diyom boyle demedim , insallah atlatirim
sen nasilsin ,bu aada merci canim beni dusundugun cin

19-26 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................58.2

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.8

whitehall..................................71.4

adasu .....................................74.3

periza......................................87

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................79.8

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................63

cimcime81................................105

HERKEZE BASARILAR ARKADASLAR

insallah canim esim akam dedi annemle seni almaya gilcez bu hafta diye bende bosuna gelmeyin ancak ev tutarsan gelirim degilse gelmem dedim onla konus bunla konus ,ev´bakiyo , pismanlarmis onlar ,gelsin diyolarmis, bende dedim hic bosuna daha gelmem o eve dedim
amannn iste boyle devam ediyo ,o diye sen soyle dedin ben diyom boyle demedim , insallah atlatirim
sen nasilsin ,bu aada merci canim beni dusundugun cin

gelişmeler iyii :teselli:
umarım bi tatsızlık olmadan tatlıya bağlanır
ayrı evde tabii yerimseniben

canim insallah ben istemeyince kimse zorlayamaz ,simdi esim ,benden yana ev ariyo , tabi ilerle insallah sorun olmaz bide gecim derdi var insallah cok zor gunler beni bekliyo ,zaten calisan biriyim insallah toparlarim

merhaba,sympathqe arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah,ben öğlen 1 ince dilim kepekli ekmekl ile zeytinyağlı karnıbahar yemeği yedim 1 tabak,birazdan 1 elma yerim ara öğün olarak. akşamda arkadaşlarımla dışardayız ama fazla yemem ben ya salata yerim yada tavuk sote,kararlıyım yani bozmayacağım diyeti!

bence bu hanımların bir araya toplanıp hamurişleri yapıp höpürdettkleri günler kaldırılsın .....o zaman düzen bozulmadan diyet yapabiliriz(anne niye gündesin ki :(( )

ya annelerimizinde en büyük keyfi o ama ben şanslıyım bu konuda çünkü benim annemde diyette :) yarın bizde gün var mesela,annem pasta börek yerine kara lahana çorbası,mısır ekmeği,balık yapacak misafirlerine.hem değişiklik oluyor misafirler seviyor hemd e bizim işimize geliyor :))

Back
X