Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bende drdan dönerken fıstıklı çikolata aldım çay demledim yiyorum açlıktan midem bulanmaya başlamıştı artık hiçte pişman değilim mutluluk hormonuna ihtiyacım var
sizede afiyet olsun ohhh

kızlar brokoli salatasını nasıl yapıyorsunuz

neyle yiyorsunuz

hhaa birde myocean canım sen bu kiloları verirken akşamları neler yedin
yemek yedinmi
hep salata yada haşlanmış sebzemi yedin
biraz anlatırsmısın canım hihoyyyt

kızlar brokoli salatasını nasıl yapıyorsunuz

neyle yiyorsunuz

hhaa birde myocean canım sen bu kiloları verirken akşamları neler yedin
yemek yedinmi
hep salata yada haşlanmış sebzemi yedin
biraz anlatırsmısın canım hihoyyyt

canım ben brokoliyi haşlayıp yoğurtla yiyom salatasını sevmiyom nasıl yapıldığıda aklımda değil ben pek bi programa uymadım çok kaçırdığımın ertesi günü yada öğünü sebze yedim geceleri mutlaka elma sirkeli ılık suyumu içiyom bol bol bitki çayı içiyom biberiye yi şiddetle tavsiye edrim bunun yanında zamanında hergün spor yapardım 2 saat fln belki daha fazla bisikletim ve bandım var çeşitli diyetlerde denedim ama talinin ki çok gzl hem zayıflatıyo hemde aç kalmıyon alman gereken şeyleride alıyon ben 1 gün tam uyuyom 1 gün uyamıyom zaten az bişi kaldığı içinde rahatladım heralde 2 aydır fln aynı kilodayım bazı zamnlarda çok yememe rağmen

Ohhh maşallah topik coşmuş mantılar çikolatalar iyisiniz valla benım mıdem kazındı bugün 1 portakal var iyikide getirmişim işyerine onu yiyeceğim

canım ben brokoliyi haşlayıp yoğurtla yiyom salatasını sevmiyom nasıl yapıldığıda aklımda değil ben pek bi programa uymadım çok kaçırdığımın ertesi günü yada öğünü sebze yedim geceleri mutlaka elma sirkeli ılık suyumu içiyom bol bol bitki çayı içiyom biberiye yi şiddetle tavsiye edrim bunun yanında zamanında hergün spor yapardım 2 saat fln belki daha fazla bisikletim ve bandım var çeşitli diyetlerde denedim ama talinin ki çok gzl hem zayıflatıyo hemde aç kalmıyon alman gereken şeyleride alıyon ben 1 gün tam uyuyom 1 gün uyamıyom zaten az bişi kaldığı içinde rahatladım heralde 2 aydır fln aynı kilodayım bazı zamnlarda çok yememe rağmen

hımm tamam canım bende bi deneyeyim haşlayıp yoğurtla yemeyi
karnıbaharıda haşlayıp yoğurtla yiyebiliriz
lahanayı salata yapabiliriz ince ince doğrayıp
ayy myocean canım çok özeniyorum sana ya ne güzel zayıfladın
eşin ne diyor bu duruma,bayılıyordur şimdi sana :jeyyar:

evet bayılyo ama bazende kalorili şeyler getiriyo çaktırmadan kilo aldırmaya çalıştırıyo sanırım bazenda çok zayıflamışın fln diyo
lahana güzel zayıflatıyo kapuska yemeğinede bayılyom zaten evde olunca lahana doğrayıp doğrayıp yiyom tokta tutuyo
yarın alıyım bak canım çakti bu arada gidip gelip brokoli atıyo ağzıma böyle gzl bişi olamaz sanırım yoğurtlamaya gerek kalmadan bitçek

evet bayılyo ama bazende kalorili şeyler getiriyo çaktırmadan kilo aldırmaya çalıştırıyo sanırım bazenda çok zayıflamışın fln diyo
lahana güzel zayıflatıyo kapuska yemeğinede bayılyom zaten evde olunca lahana doğrayıp doğrayıp yiyom tokta tutuyo
yarın alıyım bak canım çakti bu arada gidip gelip brokoli atıyo ağzıma böyle gzl bişi olamaz sanırım yoğurtlamaya gerek kalmadan bitçek

evet kapuska yemegi cok güzel oluyor az önce yaptım bende :utangac:

ay banada gönder sanırım lahana sütte yapar bak sana hem süt yapan hemde zayıflatan bişi öneriyim rezene aktardan açık al çay gibi demliyon içiyon pktte demleme olanların pek faydası yok gibi

ay banada gönder sanırım lahana sütte yapar bak sana hem süt yapan hemde zayıflatan bişi öneriyim rezene aktardan açık al çay gibi demliyon içiyon pktte demleme olanların pek faydası yok gibi

rezenem varda sevmem yaa mantıdan sonra ara ögün yeşil cay içtim akşam yemeginide kapuska ve yogurtla kapıycam ekmeksiz kaydirigubbakcemile4

evet kapuska yemegi cok güzel oluyor az önce yaptım bende :utangac:

ayyy canımı istettiniz yawww
bende işten çıkınca lahana alayımda yarına yapayım çok canım istedi
bayılırım kapuskaya
yarına yapayım barii
kızlar yemeklere ne kadar yağ koyuyorsunuz
ay ne çok soru soruyorum dimi yaaaaa :utangac:

ben bu sbh azcık gözleme iki zeytin 1 yumurta yemiştim saat 4 gibi 1 elma yedim 5 gibi çikolata akşamda brokoli yiycem
çay olarakta y çay ,form çayı ,relax çay.şimdide siyah çay içiyom
tam bi çay hastasıyım içmeden duramam
her türlüsünü de içerim

bayılırım kapuskaya
yarına yapayım barii

1 veya 2 yemek kaşıgı cannım yerimseniben

bayılırım kapuskaya
yarına yapayım barii

canım aşk olsun sorcan tabi bu topic niye var hemen yanıtlıyım
benim eşim her yemeği yemediği için ben bazen kendime ayrı yemek pişriyom
yemeklerimde az yağ kullanırım pek bi ölçümde yok ama saf zeytin yağı kullanıyom sebze yemeklerine
al sende lahanayı ben kapuskanın içine pirinç yerine bulgur koyuyom ve et suyuyla pişiriyo tadı harika oluyo bi ara öğlen kapuska akşam çiğ lahana tükettim ama sırf lahana arda kaçamaklarım olmasına rağmen 7 günde iki kilo vermiştim yarından itibaren 1 hafta lahana günü ilan ediyom kendime bakalım bu sefer ne kadr gitçekcokacimcoook

ayrıca lahananın yağ yakma ve ödem attırma özelliği var bilginize çok ta faydalı bi sebze oooooooohhhhhhh bayılırım lahanaya

kıslar bugünlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok aranızda olamıyorum ama kısa zamanda katılıcam sabah yarım simit ve çay içmiştim arada 1 incir 1 kayısı yedim canım pek bişey istemiyo bide reglim yaklaşıyo öğlene kalan simitimi yedim

arkadaşlar lahana guatırı olanlar için çook sakıcalı
doktorlar asla yemeyin diyo
ilerletiyomuş haberiniz olsun

gece kafami yastiga koyunca gozumun onunden hic gitmi o gorumcemin uzerime saldirdigi oyana donuyorum ayni oyana donuyorum ayni ,baya bi zor uyuyorum aceba onlar rahat uyuyomuki merak ediyorum
evet canim bazende diyorum boyle olmasaydi ben o evden asla cikamazdim elimede bi firsatim gecti, esim diyo gel ev sakin iyi diye ,bende dedim ciktim o evden daha gelmem ,
bilmem canim insalla boylesi hayirli olur benim icin ,bazen diyorum keske olmasaydi niye yatim bazende olmasaydi benim omazdi diye ama insallah atlatirimda baya zor simdilik,herkes uzerime gelcek o eve git diye, ben gitmem dicem daha kotuoluncakya hayirlisi

canım eşin ayrı eve çıkma taraftarı değilmi..yada aynı evde de olsanız seninle değilmi düşünceleriniz tutuyorsa birbirini eşini fazla yalnız bırakma derim ben..
bırak bir kenara gururunu..
zaten gururumuz değilmidir asıl acıtan yüreğimizi...
ayrılığı uzatıp yüreğinizdeki sevgi tohumlarını soğutma..bazen sen bazen ein vereek tavizleri..bu sefer sıra senin olsun..o ev senin evin görümcenin değil..yapmış düşüncesizlik..boşver onu...
şu üçgünlük dünyada yazık etme kendine ve eşine...
çağır hafta sonu eşini çıkın yemeğe konuşun iyice..yazık o da üzülmüştür..güle oynaya gidin evinize..
bu bir yenilgi de değildir zaten..allah görür herşeyi ve onun yüce adaletine bırak ona güven

en büyük zafer affedenlerindir şeker

Back
X