- Konu Sahibi lightcola fun
- #1.681
yok kızlar vazgectim profiterolden hazır güzel giderken hiç bişeyin yoluma cıkıp diyetimi bozmasına izin veremem yapmıycam:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kız sırf mutluluk versin diye ama inan canım hiç bişi istemiyo eve elimi bile atmadım canım hiç birşey yapmak istemiyo ama tayin başvurumu ilçe onaylamış azcık mutlu oldum tayinim çıkarsa tedbiri mekanda ferahlık vardır diyo bi arkadaş hep belki hızlı da olmasa herşey yavaş yavş yoluna girer girmekte zorunda brzda bizim elimizde değil mi
ay ben ne gzl yazıyomda kendime gelince uygulamak istemiyom
yorgun savşçı gibiyim yenilmedim ama yerimden kalkıp yenmekte istemiyom yığıldığım yerden izzliyom sadece
yok kızlar vazgectim profiterolden hazır güzel giderken hiç bişeyin yoluma cıkıp diyetimi bozmasına izin veremem yapmıycam:dilcikar:
sonunda karar verdim ve yedim diyorsun :) afiyet olsun,enerji olsun ama kilo olmasın
değil mi unuttum bende yarışmadayım afiyet ,bal,şeker olsun o zaman,yarasın sanada elman canım !
ayy hiç becerememki böyle şeyleri zaten myocean76 :) ben sanada benim diyetisyenden aldığım diyeti vereyim şekerim illede diyet istiyosan ,1350 cal lik diyet bu :
SABAH :
- Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek
ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
- 1 ince dilim kepekli ek
ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
- 1 kase yoğurt
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata
- 1 ince dilim kepekli ekmek
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir
Günde 10-15 bardak su içilecek
aferim canim bak boyle laf dinle haaaaklava:Şeniz
sakasi bi yana canim cok istiyosa ye cunku ben size yemeyin dedigimde bende bazen cok sey kacirip yyorum tabi destek vermek onemli, simdi biz demesek yerdin belkide ,
bende asaya inip bi iki bisey atistirsam ,canim istemiyo ama atlatmayim diye
adasu yanlış hatırlamıyorsam bebeğin var,emziriyor musun? bir porsiyon profiterol 2,5 adet portakalla aynı caloride,ye anam sen ye ama dengele yediklerinle,sonra sütüne bişey filan olur