Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yok kızlar vazgectim profiterolden hazır güzel giderken hiç bişeyin yoluma cıkıp diyetimi bozmasına izin veremem yapmıycam:dilcikar:

ya kız sırf mutluluk versin diye ama inan canım hiç bişi istemiyo eve elimi bile atmadım canım hiç birşey yapmak istemiyo ama tayin başvurumu ilçe onaylamış azcık mutlu oldum tayinim çıkarsa tedbiri mekanda ferahlık vardır diyo bi arkadaş hep belki hızlı da olmasa herşey yavaş yavş yoluna girer girmekte zorunda brzda bizim elimizde değil mi
ay ben ne gzl yazıyomda kendime gelince uygulamak istemiyom
yorgun savşçı gibiyim yenilmedim ama yerimden kalkıp yenmekte istemiyom yığıldığım yerden izzliyom sadece

bak sevindim canim onaylandigina, senin icin daha iyi olur

zaten hep oyle degilmiyiz ,baskasina yap derken kendimiz yapmiyoruz, uygulamiyoruz
olsun canim bak ne guzel bi gelisme oldu dur bakalim insallah yavas yavas

yok kızlar vazgectim profiterolden hazır güzel giderken hiç bişeyin yoluma cıkıp diyetimi bozmasına izin veremem yapmıycam:dilcikar:

aferim canim bak boyle laf dinle haaaa:oklava:Şeniz
sakasi bi yana canim cok istiyosa ye cunku ben size yemeyin dedigimde bende bazen cok sey kacirip yyorum tabi destek vermek onemli, simdi biz demesek yerdin belkide ,
bende asaya inip bi iki bisey atistirsam ,canim istemiyo ama atlatmayim diye

adasu yanlış hatırlamıyorsam bebeğin var,emziriyor musun? bir porsiyon profiterol 2,5 adet portakalla aynı caloride,ye anam sen ye ama dengele yediklerinle,sonra sütüne bişey filan olur

iyi yapmışın adasu yapmamakla bende 11 den beri burdayım habire bitki çayı içip durdum
deminde azcık kayf yapıyım diye 2 şekerli türk kahvesi içtim

dur kizlar ya eriniyorun asaya inmeye neysen ,inimde bende bi bardak yesil cay icim bari bos kalmasin midem

evet adasu canim sen emziiyosun ben unuttum ,aman dikkat et canim ilk once bebek onemli sen nasil olsa kilonu verirsin ,dikkarli beslen canim

sonunda karar verdim ve yedim diyorsun :) afiyet olsun,enerji olsun ama kilo olmasın

bende birzdan elma yiyip dra gitçem sevkimi işletmem lazım okula gitmedim malum allahtan hastane sitenin içinde ona bile gitmeye üşeniyom

Kızlar bende sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 domates 2 dilimde peynir yedim
öğlende az mantar sote bol salata yedim 2 dilim ekmek yedim
bakalım akşama çok hafif şeyler yemem gerekli brokolı salatası yiyebilrim malesef ben dün lahana diyetine başlayacaktım olmadı inşallah bugün lahanamı alıp yarın başlayacağım

değil mi unuttum bende yarışmadayım afiyet ,bal,şeker olsun o zaman,yarasın sanada elman canım !

gökyüzündedans arkadaşım daha önce soyledim yine söyleyeceğim lahana diyeti gibi tek tip gıdalarla beslenmek çok yanlış,bunlar kısa vadede güzel kilo verdirir ama sonrasında ne olacak? ömrün boyunca lahana yemeğimi yiyeceksin? bünyenizi böyle şeylerle alıştırıp sonrasında sarsmayın lütfen , yinede siz bilirsiniz...

hı akşam menümdede haşlanmış brokoli var bi brokoliyede sorıyım yarar mı aten iştahım yok nasıl yiycem onu bilmiyom belkide hep elma yerim ayyyyyyyyyyy
işte moral bozukluğunun tek avantajı diyeti istesende bozamıyon boğazım düğüm düğüm o 1 elma 1 tepsi baklava gibi geldi bana ıyyyyyyy

ayy hiç becerememki böyle şeyleri zaten myocean76 :) ben sanada benim diyetisyenden aldığım diyeti vereyim şekerim illede diyet istiyosan ,1350 cal lik diyet bu :
SABAH :
- Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
- 1 ince dilim kepekli ek
ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
- 1 kase yoğurt
- Salata
- 1 ince dilim kepekli ekmek
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir
Günde 10-15 bardak su içilecek

ayy hiç becerememki böyle şeyleri zaten myocean76 :) ben sanada benim diyetisyenden aldığım diyeti vereyim şekerim illede diyet istiyosan ,1350 cal lik diyet bu :
SABAH :
- Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
- 1 ince dilim kepekli ek
ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
- 1 kase yoğurt
- Salata
- 1 ince dilim kepekli ekmek
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir
Günde 10-15 bardak su içilecek

güzelmiş tatlım ama ben listelee uyamıyom bigün 3000 kalorilik yiyosam bigün 200 kalorilik yiyom
dengesiz bi beslenme şeklim var düzeltmem lazım ama
sen o listeyi yapmaya devm et çok gzl hadi kim tutar senicokacimcoook

Kızlar ben mantı yedim:çok üzgünüm:

ama pişman degilim korkmadım yerken :lepi:akşamı hafif bişeyle kaparım artıkın delikafadulden

bide fazladan mekik ve egzersiz yaparız napalım :delphin:

myocean76 cığım o zaman zor kilo verirsin bence yaa,düzensiz yemek yiyerek ama hadi kolay gelsin sanada,hee bu arada adasu yarasın şekerim :))

aferim canim bak boyle laf dinle haaaa:oklava:Şeniz
sakasi bi yana canim cok istiyosa ye cunku ben size yemeyin dedigimde bende bazen cok sey kacirip yyorum tabi destek vermek onemli, simdi biz demesek yerdin belkide ,
bende asaya inip bi iki bisey atistirsam ,canim istemiyo ama atlatmayim diye

yok bee canım kendi istegimle vazgectim ama bilmiyorum en azından daha sonra1 2 tane yerim bugün mantı yedim bu kadarı yeter

adasu yanlış hatırlamıyorsam bebeğin var,emziriyor musun? bir porsiyon profiterol 2,5 adet portakalla aynı caloride,ye anam sen ye ama dengele yediklerinle,sonra sütüne bişey filan olur

evet canım ara ögün olarak oda beni emiyo süttüm etkilene bilir haklısın dedigim gibi 1 veya 2 tane yiyim bari

Back
X