Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hımm CADIARZU
ya bana kalsa bende aynı şekilde yapıcam
ama hem selilitten hemde vereceği zarardan korkuyorum benneyaptımki

nescafe dedinizde benim bir arkadaşım sabah açkarnına şekersiz nescafe içerek zayıfladı.ayda 3,5 kilo vermiş.ben denemedim şahsen mideme güvenemediğim için

sabah aç karnına ve de şekersizz :1shok:
mideyi mahfeder yaa :mymeka:

hem zaten yediklerine dikkat etsen bile verirsin o kiloyu bence kahveyle alakası yoktur be arkadaşım :sm_confused:

kızlar dün kilo bildirimi yapamadım abim askerden gelmişti onlar gezdim sonra k validemler ist gitçeklerdi onları görmeye gittik zaten günlerdir uykusuzum psikolojim çok bozuk boğazım düğüm düğüm hep bgnde okula gidemedim bişeyim yok gibi bi yandanda gheryerim ağrıyo dün gecede eşim baya konuştu benle ama kimse içimi rahatlatamıyo hergün bişiler daha kopuyo içimde sanırım istediğim şeylerin olmaması hayatımın geçmesini izlemem elde etmek istediklerimi elde edemem beni yoruyo tek bir sorun değil biçok sorun var kendi kendimi yemekten hasta ediyorum
sbh tartılmadım dün kvalidemde tok karnına kıyafetlerimle 57 kilo çıktım ama kendi tartımda tartılmadım dünde haber veremedim kusura bakmayın
sempatikçim okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun ama yaşadığımız sorunları bizden iyi kimse bilemez ve hiç kimsede seni düşünmez sen kendini teselli edicen annani görmenin tadını çıkar iyi ki varlar onlar en ağır yaraya bile merhem olurlar

çokkk özür dilerim çok acil bi işim çıkı sabah erkenden yazamadım kilomu.artık haftaya yazarım.ama genede söyliyim 1 kilo vermişim yani 106 dan 105 e düştüm:)

tamam arkadasim seni ekledim bu hafta yarismadasin:teselli:,hadi bakalim kolay gelsin ,yinede gel arada yaz buraya ,pazarteside kilonu bildir tamam

canım yaaa..nelerde yaşamışsın..insanoğlu işte...bazen tatlı şeylerle geçer hayatımız bazen de acının verdiği şokla açılır gözümüz..
yolları bilirsin inişli çıkışlı..dümdüz olanı varmıdır ki..
en güzel çözümü zaman verir bize..zaman sein için de güzel şeyler getirecektir şeker..
merak etme..
her gecenin sonunda sabah vardır..
sen geceyi yaşamışsın şimdi sabahın aydınlığını görme zamanı..
sadece biraz sabır..
unutma; her hayrın sonunda bir şer,her şerrin sonunda bir hayr vardır..
güzel günler seninle olsun..

ay canim benim ne guzel yazmisin gercekten:1hug: dedigin gibi her sabah yeni bi gne baslaniyo ,ama iste hep kafanda ne yapcam ne olcak meselesi var

sempatiğim nasılsın gece inş.uyumuşsundur kafana takıp ta yıpratma kendini.hem bak sana yaptıkları hoş bi şey değil ama sayelerin de evin de ayrı olur. bu arada biraz üzülürsün, sıkıntılı zamanlar geçirirsin muhakkak ama sonu hayırlı olacak inş.kurtulursun onlardan kocacığınla mutlu mutlu yaşarsın ...onlar üzülür pişman olurlar yaptıklarına.

gece kafami yastiga koyunca gozumun onunden hic gitmi o gorumcemin uzerime saldirdigi oyana donuyorum ayni oyana donuyorum ayni ,baya bi zor uyuyorum aceba onlar rahat uyuyomuki merak ediyorum
evet canim bazende diyorum boyle olmasaydi ben o evden asla cikamazdim elimede bi firsatim gecti, esim diyo gel ev sakin iyi diye ,bende dedim ciktim o evden daha gelmem ,
bilmem canim insalla boylesi hayirli olur benim icin ,bazen diyorum keske olmasaydi niye yatim bazende olmasaydi benim omazdi diye ama insallah atlatirimda baya zor simdilik,herkes uzerime gelcek o eve git diye, ben gitmem dicem daha kotuoluncakya hayirlisi

Günaydın herkese dün ki menün şöyleydi;
1 gevrek ve peynir şekersiz çay
akşama 1 tabak k.fasülye 2 dilim kepek ekmeği arada 1 portakal yedim

Bu sabahta kepek ekmekli kahvaltımı yaptım.Hepinize mutlu ve huzurlu bir gün

günaydın kızlar,bende bu sabah klasik kahvaltımı yaptım,2 ince dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu kadar peynir,4 zeytin ve şekersiz çay.öğlene de ispanak yemeği var ekmeksiz.akşama ALLAH kerim :)

bende yarım simit ve çay öğlene ne yerim bilemiyorum

bende dün
sabah: 1 annemin poça+çay
öğlen: 1 tabak k.fasulye+1 dilim kepekli ekmek
ara : portakal
ara : nescafe
akşam : az çorba+3 köfte+salata
yedim a.s

oh arkadaslar hepicinizinkide cok guzel afiyat olsun size
ben sabah fazla kacirdim ,bi tane cekirdekli kepek ekmek uzerine paynir ,2 bardak cay, ve iki tane haslanmis sosis yedim ,bitanesi fazla olsu ama oglen yemicem artik

kızlar dün kilo bildirimi yapamadım abim askerden gelmişti onlar gezdim sonra k validemler ist gitçeklerdi onları görmeye gittik zaten günlerdir uykusuzum psikolojim çok bozuk boğazım düğüm düğüm hep bgnde okula gidemedim bişeyim yok gibi bi yandanda gheryerim ağrıyo dün gecede eşim baya konuştu benle ama kimse içimi rahatlatamıyo hergün bişiler daha kopuyo içimde sanırım istediğim şeylerin olmaması hayatımın geçmesini izlemem elde etmek istediklerimi elde edemem beni yoruyo tek bir sorun değil biçok sorun var kendi kendimi yemekten hasta ediyorum
sbh tartılmadım dün kvalidemde tok karnına kıyafetlerimle 57 kilo çıktım ama kendi tartımda tartılmadım dünde haber veremedim kusura bakmayın
sempatikçim okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun ama yaşadığımız sorunları bizden iyi kimse bilemez ve hiç kimsede seni düşünmez sen kendini teselli edicen annani görmenin tadını çıkar iyi ki varlar onlar en ağır yaraya bile merhem olurlar

canim gozunuz aydin olsun ,askerimiz dondu demek ,ne kadar sevinlisinizdir
canim moralinin bozuklugu neden bebek icinmi ,insallah olur canim bak sonuclarin iyiye gidiyo hep ,bilmedigim biseyde varsa anlar ,biz tek iyi gun arkadaslari degiliz
ha bu arada gecmis olsun insallah duzelirsn
kilonu ben bu hafta 57 olarak ekliyorum aman dikkat et kendine sagligindan olma
canim dedigin gibi kimse anlamiyo zatem ilgilendirmiyomus,bosverdim zaten
evet annemin yanindayim suan rahatim ama kafam rahat degil ,neolcak neden oldu soyle boyle, aman canimyaneyse bosver

19-26 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................58.2

mehay.....................................belli degiil

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.8

whitehall..................................71.4

adasu .....................................74.3

periza......................................87

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................79.8

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................63

cimcime81................................105

HERKEZE BASARILAR ARKADASLARa.s.

uf canim ya simdi biz sana ne diyelim ye desek kendine ,yeme desekte kendine ,sen bilirsin toparlarim diyosan bilmem

1 porsiyonu 130 kalori yapıyo bu hafta tamamen sebze agılıklı beslenicem dengelerim diyorum ama ne biliyim bugün lahana yemegi var ertesi gün karnabahar sonrada ıspanak yapıcam bir hafta boyunca sebze agırlıklı üff napsam :delphin:

ya ortaya karışık aslında çok uzun anlatsam saatler sürer herşeyden brz brz birikti şimdi volkanlar kopuyo ama sabaha göre brz daha iyiyim iyi olmak zorundayım da bende sbh gzl bi kahvaltı yaptım eşim hazırlamıştı hala tokum acıkırsam menümde haşlanmış yoğurtlu brokoli var

1 porsiyonu 130 kalori yapıyo bu hafta tamamen sebze agılıklı beslenicem dengelerim diyorum ama ne biliyim bugün lahana yemegi var ertesi gün karnabahar sonrada ıspanak yapıcam bir hafta boyunca sebze agırlıklı üff napsam :delphin:

canım bu profiterol nerden çıktı en sevdiğim tatlı aslında çikolata türevlerini yesem psikoljimde düzelir bende mi yesem ama acaba nerde cokacimcoook

oh ne guzel tam bana gore ben bayiliyorum sebze yemeklerine ,ne guzel saglikli besleniyosun

ya ortaya karışık aslında çok uzun anlatsam saatler sürer herşeyden brz brz birikti şimdi volkanlar kopuyo ama sabaha göre brz daha iyiyim iyi olmak zorundayım da bende sbh gzl bi kahvaltı yaptım eşim hazırlamıştı hala tokum acıkırsam menümde haşlanmış yoğurtlu brokoli var

insalah canim sende kendini toparlamaya calis , diledigin heryey yolunda gider bazen gitmiyo ,gitmesi umuduyla insallah
bende oglen bisey yemegi dusunmuyom ,acikirsam bi iki biseyler alrim

ya kız sırf mutluluk versin diye ama inan canım hiç bişi istemiyo eve elimi bile atmadım canım hiç birşey yapmak istemiyo ama tayin başvurumu ilçe onaylamış azcık mutlu oldum tayinim çıkarsa tedbiri mekanda ferahlık vardır diyo bi arkadaş hep belki hızlı da olmasa herşey yavaş yavş yoluna girer girmekte zorunda brzda bizim elimizde değil mi
ay ben ne gzl yazıyomda kendime gelince uygulamak istemiyom
yorgun savşçı gibiyim yenilmedim ama yerimden kalkıp yenmekte istemiyom yığıldığım yerden izzliyom sadece

Back
X