- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.281
komsum yokki arkadaslarda uzak zaten onlarda kendileri yapiyorlar.
neyse bekar arkadaslari var esimin aksam oraya gonderecegim.
spor yapacak halim yok bu ara zaten regl donemindeyim inan canim hic birsey istemiyor mehay daha evim temizlenecek.yemek olacak ve okula gidecegim offff gozumde hersey buyuyor bugun oyle oturdum kaldim pijamali pijamali.
Kizlar gunluk spor olarak ne yapiyorsunuz diye sormustum???
[TABLE="1"] Subat \ 68 \ 67 \ 66.5
Mart \ 66.5 \ 66 \ 65
Nisan \ 65 \ 64 \ 63 [/TABLE]
iste kilo tabelam:))
canim gercekten bazen Turkelerin oldugu yerde Turk Turku istemiyor huzursuzluk oluyor kiskanclik oluyor..halbuki hepimiz gurbetciyiz ne olur el ele versek degilmi???uzulme canim herseyin hayirlisi belki senin icin hayirlisi boyledir...sen kotu biri degilsin eminimki bu kavganin sebebi karsi taraftir..biz seni coookkk seviyoruzzŞenizŞenizŞenizsuan icim okadar burukki okula gitmedigim zama okadra sevincli oluyodmki simdi cok uzuldum alistim ogretmenimize falan ih deseler aglicak gibiyim
canim ben okula 7 aydir gidiyodum cok iyi arkadaslarim falan vard ordaki turklerle samimiydim ,bi tanede esas turk arkadasim var ,iste ikimizle dgier turkler arasinda problem oldu konusmuyorum ,o esas arkadasimda is buldu ben yanliz kaldim orda, ve diger yabanci arkadaslarimin cocgnluguda is buldular ,suan orda yanlizim hergun aksama kadar zaten ordaki bikac kiz var turkler pisligin teki nefret ettom yice onlarda, onlar yuzunden okuldan sogudum,iste bugun ogremenle konustum oda zaten durumu biliyo, sen bilirsin dedi ama bide ben para aliyorumya okuldan,sen biraktigin zaman senden o paralaleri geri isterler dedi
zaten biliyomusun bilmiyorum ben normalde calisiyorum esimle cumartesiler ,artik esim beni calisiyo gostercek is yerinde bu hafta o kagitlarla ugrascaz yani calisiyo gozukunce okulu tamlamen birakabilirim parada odemem
neyse baya yazdim artik buralarda olurum
uzuldum sempatim hakkinda hayirlisi olsun canim bende uzuluyordumkendime hic kolejde turk arkadasim yok diye aman iyikide yokmus yabancilar daha iyi oluyor.hem turkcede konusmayinca daha iyi kavriyorsun herneyse hakkinda hayirlisi canim.
bende yurudum bugun
sabah kahvalti yapmadim karnim agridi reglden dolayi
oglen dunden kalma makarna vardi onu isitip yedim yaninda meyve suyu
ara bir muz
aksam tavuk izgara,corba ve salata
sonra yuruyus ve utu ardindan bir kase yogurt yedim amanin yoruldum valla
gunu bitirmis oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?