- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.301
ohh ne guzel acik havada...oksijende aliyorsun bol bolzemuszemusparktaki aletlerde çalışıyorum bazende yürüyüş yapıyorum
bugünlerde yürüyemedim grip olduğumdan ara vermek zorunda kaldım iyileşim yeniden başlıyacam yürüyüş üstüne egzersiz daha iyi oluyor
ne dersi kiz???slm kızlar nasılsınız agır bır haftasonunun ardından gzl bır kahvaltı ve oglen yemegıyle devam edıyorum aksma bıraz yaglı bir yemek olucak ama coğa kacmadan yıyıp yurumeyı dusunuyorum
şimdi kerem uyusken bende bıraz ders calısayım
ayy sorma canim yaa bu ara iyi gidiyor ama arada canim tatli istemeye basladi gene...su 60 i bir gorsem sonra yavas yavas gitsede olura.smehay cznim ya bakkac aydir ugrasmisin az az gitmis, az kalmis ha gayret bu ay tamamen verirsin
bence de super cok gzl azcık bişi kalmıs bende yuruyus yaptım geldım kızlar bıraz uzatayım dedım ayyy bacaklarım nasıl agrıyor yoruldum walla ama degdı bugun musakka yemıstım beyaz ekmek yanında bıde azcık gamzeyle çitos yedım :))) fazlacada yurudum geldım ewet bgn :
sbh:bır dılım kızarmıs kepek ekmek ustune yag surdum azcık maydonoz ve yesıl cay
ara bır elma bır galeta
öğlen:bır galeta ayran yrm kepek ekmek
ara:mor lahana salatası yrm kepek ekmek bır elma bır ayran
aksam :bıraz beyaz ekmek bır tabak musakka ayy arada bıde çitosla kurabıye yemıstımbgn cok yemısım ya
(
ama fazlaca da yurudum geldım bu saatten sonra soda ve yesıl cay ıcerım baska bişi yok
yrn ankaraya gıdıyorum gamzeyı unıverste hastanesıne ghoturcem cumaya tartılcam ınsallha ınmıs olarak gorurum 67gorursem acaıp motıve olucam ya ...........
ne citosmuakannehir ayy bide kurabiye heee

gamzeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden citoslarini annenin gormeyecegi biryere saklanda ye bundan sonra...azcik yedim diyor ama eminimki yarisini bitirmistir bu kadinsırnaşık şey