Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

parktaki aletlerde çalışıyorum bazende yürüyüş yapıyorum
bugünlerde yürüyemedim grip olduğumdan ara vermek zorunda kaldım iyileşim yeniden başlıyacam yürüyüş üstüne egzersiz daha iyi oluyor
ohh ne guzel acik havada...oksijende aliyorsun bol bolzemuszemus
slm kızlar nasılsınız agır bır haftasonunun ardından gzl bır kahvaltı ve oglen yemegıyle devam edıyorum aksma bıraz yaglı bir yemek olucak ama coğa kacmadan yıyıp yurumeyı dusunuyorum
şimdi kerem uyusken bende bıraz ders calısayım
ne dersi kiz???
mehay cznim ya bakkac aydir ugrasmisin az az gitmis, az kalmis ha gayret bu ay tamamen verirsin
ayy sorma canim yaa bu ara iyi gidiyor ama arada canim tatli istemeye basladi gene...su 60 i bir gorsem sonra yavas yavas gitsede olura.s
bence de super cok gzl azcık bişi kalmıs bende yuruyus yaptım geldım kızlar bıraz uzatayım dedım ayyy bacaklarım nasıl agrıyor yoruldum walla ama degdı bugun musakka yemıstım beyaz ekmek yanında bıde azcık gamzeyle çitos yedım :))) fazlacada yurudum geldım ewet bgn :
sbh:bır dılım kızarmıs kepek ekmek ustune yag surdum azcık maydonoz ve yesıl cay
ara bır elma bır galeta
öğlen:bır galeta ayran yrm kepek ekmek
ara:mor lahana salatası yrm kepek ekmek bır elma bır ayran
aksam :bıraz beyaz ekmek bır tabak musakka ayy arada bıde çitosla kurabıye yemıstım :(bgn cok yemısım ya :((
ama fazlaca da yurudum geldım bu saatten sonra soda ve yesıl cay ıcerım baska bişi yok
yrn ankaraya gıdıyorum gamzeyı unıverste hastanesıne ghoturcem cumaya tartılcam ınsallha ınmıs olarak gorurum 67gorursem acaıp motıve olucam ya ...........

ne citosmuakannehir ayy bide kurabiye heee:oklava:
gamzeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden citoslarini annenin gormeyecegi biryere saklanda ye bundan sonra...azcik yedim diyor ama eminimki yarisini bitirmistir bu kadinsırnaşık şey

kizlar dun yuruyusten sonra acik hava aciktirdi sanirim ekmegi abarttim biraz menumu yazayim yorumlayin....cok saglikli beslenmedim dun gerci ama neyse...

sabah 2 kellogs barre 1 galeta cay

ara 1 elma

ogle 2 dilim ekmek biraz peynir biraz recel surdum bir dilimin ustune ve 1 tabak ton balikli salata (ne alaka demeyin :)))

aksam esimle birlikte kahvalti yaptim ceyrek ekmek yedim doymadim 3 dilim ekmek daha yedim :(( yaninda marul peynir salam...

Son düzenleme:
slm kıslar diyetler nasıl gidiyor
sempatiğim geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
sabah yürüyüşümü yaptım üstünede aletlerle jimnastik hihoyyyt
çok yoruldum ama iyi oldu
mehaycım verdiğin linkte yağ yakımımı hesapladım 1 ay sonra hedefteyim inşallah
saol şeker Şeniz

gunaydin kizlar ay bugun uydum azcik okul yok bugun 9.30 kadar uyumusum herufu gonderdikten sonra kalktim bir dus aldim ancak kendime geldim.

kahvaltimi yaptim birazdanda suslenip carsiya cikacagimordan arkadasa ugrayacagim

kahvalti

1 fincan yesil cay
3 dilim ekmek(biliyorum fazla acikmayayim diye carsida acikinca abur cubura saldiriyorum)
1 kase yogurt,1 yumurta,domates,salatalik ve biraz kerm peynir,recel.

mehay sende cok kacirmissin masallah yafrum,bende seni ozledim giiiz anam benim okul temmusda mi biticek ne tam olarak bilmiyorum ajandama bakmam lazim.

bende hesapladim haziranin 23 diyor ben bu kadar kiloyu o tarihte verirsem buyuk bir basari olar.

bende agustosun 6 gidicem insallah incelmis bir sekilde giderim izine..

kizlar nerelerdesiniz ben evde oldugum gun kimse gelmiyor buraya iki lafin belini kirardik bealsanaalsanasmile

nerelerdesiniz neyse bend ecikiyorum artik bekledim kimse gelmedi alacaginiz olsun:dilcikar:

kimse gelmemis la korkmayin o kadarrrrrrrrr zapik degilemsempatiksalakcinni

yuruyus yapmadim carsida bol bol yurudum insallah ondada kalori vermisimdir.

aksam yemegimde
yarim kase corba,bir tabak ispanak yemegi,minik bahcemden yesillik topladim ilk defa onlar vardi..
1 bardakta gazoz ve 1 dilim ekmek cokmu yemisim kizlar....?

kimse gelmemis la korkmayin o kadarrrrrrrrr zapik degilemsempatiksalakcinni

yuruyus yapmadim carsida bol bol yurudum insallah ondada kalori vermisimdir.

aksam yemegimde
yarim kase corba,bir tabak ispanak yemegi,minik bahcemden yesillik topladim ilk defa onlar vardi..
1 bardakta gazoz ve 1 dilim ekmek cokmu yemisim kizlar....?

eminmisineyvahedigeldismile

Gunaydin kizlar dunku menum soyleydi...

sabah 2 dilim ekmekten sandvic 1 dilim salam 1 kk peynir ve marulla
ara 1 biskuvi cay
ogle 4-5 yemek kasigi melemen 1 dilim ekmek cay
ara bir parca cikolata (100 kalori)
aksam yine 2 dilim ekmekten sandvic icerigi sabahki gibi..
fena dadandim sandvice bu ara yaa hic kilo verememisim o yuzden bu ara.....yedigim ekmek cokmu kizlar deyin hele?????????

slm arkadaşlar bende zayıflamak için yanıp tutuşanlardanım :kedi:uzun süre dengesiz beslenmeden dolayı 72 kiloya kadar çıktım boyum 171 :bbo:şuaralara biraz dikkat ediyorum şekeri hayatımdan çıkardım :umursamaz:içeceklere asla şeker atmıyorum ayrıca mümkün olduğunca çikolata tatlı yemiyorum guclubacismile geçen hafta 70 kiloydum ama düğün dolayısıyla en az 10 kilo vermem gerekecek çünkü düğün sonrası fazla beklemeden bebek istiyoruz anlayacağınız birilerinin desteğine çok ihityacım var:Saruboceq: çünkü çok çabuk kaçamak yapabiliyorum... arkadaşlar bir de şöyle bi durum var beslenme durumum biraz düzensiz günde 2 öğün yiyebiliyorum ve çalışma şartları nedeniyle çok fazla spor yapamıyorum:kedi: yine de en boş anımda bile hafiften hareket yaparak biraz vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorumzemuszemus inşallah herkes gibi ben de en kısa sürede ve sağlıklı şekilde şikayetlerimden kurtulurum... şimdiden hepimize kolay gelsin...olumunekankayizsmile

hosgeldiniz kizlar aramiza insallah hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz oyle yada boyle buna eminim.

mehay cok kaciriyorsun sandviclerini bibek haberin olalaelaelaelaelae

Back
X