Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

komsum yokki arkadaslarda uzak zaten onlarda kendileri yapiyorlar.

neyse bekar arkadaslari var esimin aksam oraya gonderecegim.

spor yapacak halim yok bu ara zaten regl donemindeyim inan canim hic birsey istemiyor mehay daha evim temizlenecek.yemek olacak ve okula gidecegim offff gozumde hersey buyuyor bugun oyle oturdum kaldim pijamali pijamali.

komsum yokki arkadaslarda uzak zaten onlarda kendileri yapiyorlar.

neyse bekar arkadaslari var esimin aksam oraya gonderecegim.

spor yapacak halim yok bu ara zaten regl donemindeyim inan canim hic birsey istemiyor mehay daha evim temizlenecek.yemek olacak ve okula gidecegim offff gozumde hersey buyuyor bugun oyle oturdum kaldim pijamali pijamali.

ayy oyle oluyor o malum donemde gercekten..insan yerinden kalkmak istemiyor bende o donemde yapamiyorum spor zaten egzersiz yapiyordum sadece 5-10 dakika ama 3 gundur basladim...
dun 20 dakika stepper ile spor yaptim 150 kalori yaktim (gostergesi var :))
ve biraz egzersiz

bugun 10 dakika stepper yaptim oglene yuruyuse cikicam aksamada mekik cekicem bol bol
kararliyim bu sefer hazirana 60 kilo olmam sart:hooray:

hergun 1.20 de gidip 3.40 da gliyorum canim persembe ve carsamba daha erken oluyor derslerim.

10.25 su anda saat ben bu hafta lapa yapamam regl doneminde olmuyor yapamiyorum belki haftayea ben butun hafta yurudum gel gorki yarim kilo almisim hahaha

slm kızlar nasılsınız agır bır haftasonunun ardından gzl bır kahvaltı ve oglen yemegıyle devam edıyorum aksma bıraz yaglı bir yemek olucak ama coğa kacmadan yıyıp yurumeyı dusunuyorum
şimdi kerem uyusken bende bıraz ders calısayım

bence de super cok gzl azcık bişi kalmıs bende yuruyus yaptım geldım kızlar bıraz uzatayım dedım ayyy bacaklarım nasıl agrıyor yoruldum walla ama degdı bugun musakka yemıstım beyaz ekmek yanında bıde azcık gamzeyle çitos yedım :))) fazlacada yurudum geldım ewet bgn :
sbh:bır dılım kızarmıs kepek ekmek ustune yag surdum azcık maydonoz ve yesıl cay
ara bır elma bır galeta
öğlen:bır galeta ayran yrm kepek ekmek
ara:mor lahana salatası yrm kepek ekmek bır elma bır ayran
aksam :bıraz beyaz ekmek bır tabak musakka ayy arada bıde çitosla kurabıye yemıstım :(bgn cok yemısım ya :((
ama fazlaca da yurudum geldım bu saatten sonra soda ve yesıl cay ıcerım baska bişi yok
yrn ankaraya gıdıyorum gamzeyı unıverste hastanesıne ghoturcem cumaya tartılcam ınsallha ınmıs olarak gorurum 67gorursem acaıp motıve olucam ya ...........

suan icim okadar burukki okula gitmedigim zama okadra sevincli oluyodmki simdi cok uzuldum alistim ogretmenimize falan ih deseler aglicak gibiyim :(
canim ben okula 7 aydir gidiyodum cok iyi arkadaslarim falan vard ordaki turklerle samimiydim ,bi tanede esas turk arkadasim var ,iste ikimizle dgier turkler arasinda problem oldu konusmuyorum ,o esas arkadasimda is buldu ben yanliz kaldim orda, ve diger yabanci arkadaslarimin cocgnluguda is buldular ,suan orda yanlizim hergun aksama kadar zaten ordaki bikac kiz var turkler pisligin teki nefret ettom yice onlarda, onlar yuzunden okuldan sogudum,iste bugun ogremenle konustum oda zaten durumu biliyo, sen bilirsin dedi ama bide ben para aliyorumya okuldan,sen biraktigin zaman senden o paralaleri geri isterler dedi
zaten biliyomusun bilmiyorum ben normalde calisiyorum esimle cumartesiler ,artik esim beni calisiyo gostercek is yerinde bu hafta o kagitlarla ugrascaz yani calisiyo gozukunce okulu tamlamen birakabilirim parada odemem

neyse baya yazdim artik buralarda olurum

Son düzenleme:
uzuldum sempatim hakkinda hayirlisi olsun canim bende uzuluyordumkendime hic kolejde turk arkadasim yok diye aman iyikide yokmus yabancilar daha iyi oluyor.hem turkcede konusmayinca daha iyi kavriyorsun herneyse hakkinda hayirlisi canim.

bende yurudum bugun

sabah kahvalti yapmadim karnim agridi reglden dolayi

oglen dunden kalma makarna vardi onu isitip yedim yaninda meyve suyu

ara bir muz

aksam tavuk izgara,corba ve salata

sonra yuruyus ve utu ardindan bir kase yogurt yedim amanin yoruldum valla

gunu bitirmis oldum.

slm benimde bugünkü menm
sabah kahvaltıdan önce ılık su(çok faydası var bu söylyeym)
ardından 1dilim kepek ekmek 4tane zeytin.şekersiz çay,biraz peynir,1tane domates
ara-egzersiz 30bacak 30 basen 30 göbek 45er 3seanla göğüs egzersizleri
öğle-bişey yemedim su ie geçiştirdim yine.
ara-bol bol yürüyüş günüm yürümekle geçti ama hala nedense kilomd bideğişiklik yok.
akşam-küçük bikasede pilav ve yoğurt
ara-bikase dolusu meyve
yatmadan öncede yarım saat egzersiz..

sempatım cok uzuldum ama hayırlısı cnm benım
gnydn bu arada kızalr bız gamzekerem ankara yolcusuyuz dua edınde ıns. gzl sonuclar alırız daha doğrusu ılaclarımız ıyı gelır ınsallah
bır yasıl cay ve tost yedım

suan icim okadar burukki okula gitmedigim zama okadra sevincli oluyodmki simdi cok uzuldum alistim ogretmenimize falan ih deseler aglicak gibiyim :(
canim ben okula 7 aydir gidiyodum cok iyi arkadaslarim falan vard ordaki turklerle samimiydim ,bi tanede esas turk arkadasim var ,iste ikimizle dgier turkler arasinda problem oldu konusmuyorum ,o esas arkadasimda is buldu ben yanliz kaldim orda, ve diger yabanci arkadaslarimin cocgnluguda is buldular ,suan orda yanlizim hergun aksama kadar zaten ordaki bikac kiz var turkler pisligin teki nefret ettom yice onlarda, onlar yuzunden okuldan sogudum,iste bugun ogremenle konustum oda zaten durumu biliyo, sen bilirsin dedi ama bide ben para aliyorumya okuldan,sen biraktigin zaman senden o paralaleri geri isterler dedi
zaten biliyomusun bilmiyorum ben normalde calisiyorum esimle cumartesiler ,artik esim beni calisiyo gostercek is yerinde bu hafta o kagitlarla ugrascaz yani calisiyo gozukunce okulu tamlamen birakabilirim parada odemem

neyse baya yazdim artik buralarda olurum
canim gercekten bazen Turkelerin oldugu yerde Turk Turku istemiyor huzursuzluk oluyor kiskanclik oluyor..halbuki hepimiz gurbetciyiz ne olur el ele versek degilmi???uzulme canim herseyin hayirlisi belki senin icin hayirlisi boyledir...sen kotu biri degilsin eminimki bu kavganin sebebi karsi taraftir..biz seni coookkk seviyoruzzŞenizŞenizŞeniz
uzuldum sempatim hakkinda hayirlisi olsun canim bende uzuluyordumkendime hic kolejde turk arkadasim yok diye aman iyikide yokmus yabancilar daha iyi oluyor.hem turkcede konusmayinca daha iyi kavriyorsun herneyse hakkinda hayirlisi canim.

bende yurudum bugun

sabah kahvalti yapmadim karnim agridi reglden dolayi

oglen dunden kalma makarna vardi onu isitip yedim yaninda meyve suyu

ara bir muz

aksam tavuk izgara,corba ve salata

sonra yuruyus ve utu ardindan bir kase yogurt yedim amanin yoruldum valla

gunu bitirmis oldum.

ahh benim cankusum cok yorulmussun sen bugunŞeniz ozledim seni yahu karsilasamadik gitti..senin okul ne zaman bitiyor gii :jeyyar:ne zaman surekli burda olucaksin???

Back
X