• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar..ben acil bir seyehat nedeniyle isveç diyetini 6. günde bırakmak zorunda kaldım. zaten . 6. günde bırakılmalı yada pes etmeden 13e kadar devam edilmeli...
şu anda kilom 81.1 ... 82.6 ile başlamıştım diyete... acai de aldım ama ben daha bir enteresan faydasını göremedim... hala önüme yığ yemekleri rahat rahat aa niye getirdin demez yerim :)

sabah çok ince bir dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım. 2 öğlendir yulaf ezmesi aldım . süt ile içine biraz ceviz kuru kayısı ve kuru üzüm koyarak onu yiyorum. akşamları da hafif ızgara yada salata .bu akşam sebze yemeği yicem mesela.. bu şekilde.
ama akşama sporuma geri dönüş yapıcammm...
eşimde bende şunu farkettik ki ...istediğin kadar boğazı kesmeye çalış spor olmadı mı bi işe yaramıyor ( yada bende öyle )
spor yaparken normal yiyordum yine ama belim incelmişti. kalçalarım ve bacaklarım şekillenmişti miden daralmıştı... sporu bıraktım hemen yerleri doluverdi:)

plates becerebildiğiniz kadar yapmaya çalışın . ben mekik hareketini ve bacak hareketlerini plates topum ile yapıyorum.

bir mucize olsa ; sabah bir uyansam o istediğim kiloda kalksam... çok şey mi istiyorum sanki ??

selam kızlar..ben acil bir seyehat nedeniyle isveç diyetini 6. günde bırakmak zorunda kaldım. zaten . 6. günde bırakılmalı yada pes etmeden 13e kadar devam edilmeli...
şu anda kilom 81.1 ... 82.6 ile başlamıştım diyete... acai de aldım ama ben daha bir enteresan faydasını göremedim... hala önüme yığ yemekleri rahat rahat aa niye getirdin demez yerim :)

sabah çok ince bir dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım. 2 öğlendir yulaf ezmesi aldım . süt ile içine biraz ceviz kuru kayısı ve kuru üzüm koyarak onu yiyorum. akşamları da hafif ızgara yada salata .bu akşam sebze yemeği yicem mesela.. bu şekilde.
ama akşama sporuma geri dönüş yapıcammm...
eşimde bende şunu farkettik ki ...istediğin kadar boğazı kesmeye çalış spor olmadı mı bi işe yaramıyor ( yada bende öyle )
spor yaparken normal yiyordum yine ama belim incelmişti. kalçalarım ve bacaklarım şekillenmişti miden daralmıştı... sporu bıraktım hemen yerleri doluverdi:)

plates becerebildiğiniz kadar yapmaya çalışın . ben mekik hareketini ve bacak hareketlerini plates topum ile yapıyorum.

bir mucize olsa ; sabah bir uyansam o istediğim kiloda kalksam... çok şey mi istiyorum sanki ??

kesinlikle katiliyorum canim sporsuz olmuyor ahh keske herkes sabah uyansa istedigi kiloda kalksa valla cok dikkat ederim ondan sonra yeniden almamayakaydirigubbakcemile3

ben 5 kiloya ulassam istedigim kiloyada ulasmis olucam zatenkaydirigubbakcemile3 ayy insallah yaaaaaaa:Saruboceq:

hadeeeee hadeeee :))))inş. cnm ya

ayyy kizlar sabah cok erken kalktim oglumdan dolayi feci sekilde karnim acikiyor surekli istahimda acildi bugun yaa..buraya girdim burdada kimse yok bana kizicak...en iyisi gidip biseyler yiyeyim :))

sakınnnn :oklava: ama gec kaldım sanırım ya benım cok gzl bı gunn oldu 45dakka yuruusumude yaptım ohhhh daha yemem gecede bende gırıyorum kımsecıkler yok :((((

slm kizlar norup napiyonuz bakim
ben dun su 5 gunluk diyete basladim dun zar zor gecirdim bufun birakrim ,artik herseyden tiksindim iki hafta ust uste olmuyor, cumartesi pzar az bisey yememle kilom 62 olmus,bir kilo almisim, dun uyguladim verememisim, aslinda devam etseydim verirdimde ,dedim bosuna kendime iskence cektirmeyim nasilsa alirim ben helen verdigimi diyerek ,bugun bozdum
simdin normal devam etcem

bugunki yediklerim
sabah 2 bardak cay, sekersiz denilcek kadar az seker
bikac domates salatalik
bir dilim sucuk ,bir lokma ekmek

oglen gorumcemlerdeydim pasta borek icinde :) fazla kacirdim ama aksamla telafi etcem onuda
bir pogaca,bir tas baklagiller salatasi,2 patates koftesi,bir dilim kiymali su boregi,bir dilim kek
bikac bardak cay ,^masallah yine baya olmus :)

aksam yemicem cayla falan gecistircem insallha

daha ne yiyecen sempos dunyayi yemissin bacim.:olmaz:aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

bende biraktim ust uste olmuyor diyet benim eski istahimda yok yiyemiyorum midem almiyor yani o kadarrrrrsempatiksalakcinni
benim yediklerim aksam yemegi

dunku yemeklerim vardi ek olarak corba yaptim.
1 kasik pilav ve fasulye,bir kucuk kase corba ve salata
1 dilim afyon kaymagi tatlisi ve yarim pogaca,icecek.

sabah sporumu yapmistim simdide bulasigi yikayip tibet hareketlerimi yapicigim.
kaydirigubbakcemile2

he gi sorma napim bugun okulu ektim birazsempatiksalakcinni canim hic gitmek istemiyo artikboshayallersmile

gorumcem aradi misafir geliyo gel diye, iste bende diyeti bozdum ,dedim aksama yemem diye
iste bi ondan bi ondan derken baya oldu ama aksam yemedim sadece yemegin tadina baktim okadar
degilse normalde dikkat ediyorum

gnydn kızlarrr nıye kımsecıler yok :((
benım mınık aşkım bu seferde ishal oldu :((( hıc hasta olmadan gunumuz gecmıyor nerdeyse ya ustelık ustune tıtrıyoruz ya :( bu gece hıc uyumadı sımdı uyudu bende ewı toparlıyorum sonra o uyanır ben yıne uykusuz bu arada sbh:bır kepek ekmeğinden peynırlı tost 4dılımm salatalık sekersız cayyy cok gzl gıdıyroum bu hafata :) dun annem geldı bende yuruyusumu rahat rahat yaptım

gunaydin kizlar cok kotuyum ben galib aevimde fare var.

ya fare un yermi ya allahim olcegim nasil kurtulucam ben bi illet seyden,dun pasta borek yapayim dedim unlari koydugum dolabi bir actim unlarimin ambalaji citir citir yenmis ve yanlarinda bir kac kurumus kaka vardi.ama o dolabimda daha bir suru yiyecegim vardi onlara dokunulmamis sadece un yenilmis.bu nedir kizlar bilen birisi varsa soylesin.dun hepsini attim sonra bir paketi atmadim deneyim dedim yine bir posete koydum o dolaba koydum yine unu sabah bir baktim yenilmis yine bir yerinden sadece poset yeniliyor bence un yenilmemis poseti delip kaciyor kucucuk kucucuk kizlar nedir bu ya ?

gunaydin kizlar cok kotuyum ben galib aevimde fare var.

ya fare un yermi ya allahim olcegim nasil kurtulucam ben bi illet seyden,dun pasta borek yapayim dedim unlari koydugum dolabi bir actim unlarimin ambalaji citir citir yenmis ve yanlarinda bir kac kurumus kaka vardi.ama o dolabimda daha bir suru yiyecegim vardi onlara dokunulmamis sadece un yenilmis.bu nedir kizlar bilen birisi varsa soylesin.dun hepsini attim sonra bir paketi atmadim deneyim dedim yine bir posete koydum o dolaba koydum yine unu sabah bir baktim yenilmis yine bir yerinden sadece poset yeniliyor bence un yenilmemis poseti delip kaciyor kucucuk kucucuk kizlar nedir bu ya ?

faredir kesin canim hemen ilaclat yavrulamadan:1no2:

kizlar ben bu 5 gunluk diyetleri cok sagliksiz buluyorum bence saglikli beslenerek zayiflamaya calisin....cunku 5 gunde verdiriyor 1 gunde geri geliyor birakinca hemde fazlasiyla..ben sadeece 2-3 gunluk lapa diyetini o da odem atmak icin iyi oldugundan nadiren uyguladim...(zaten diyetisyenlerde oneriyormus)
bence ekmegi kissaniz abur cubur hamur isi yemeseniz ve tabi kizartmalarda kolayca zaten verirsiniz 1 haftada o vermek istediginiz kadar kiloyu...ben denedim ve gordum cunku....bakin gecen hafta boyle beslendim 900 gr gitti...cok fazla bir kilom olmamasina ragmen ustelik..sizde deneyin, ne kaybedeceksinizki...

bugun bu isi halletmem lazim mehayim yoksa deliricem aman allahim basima bide bu gelcekmis olmek uzereyim stresten ev sahibi aradim konusup birseyler yapacagiz.

bugun bu isi halletmem lazim mehayim yoksa deliricem aman allahim basima bide bu gelcekmis olmek uzereyim stresten ev sahibi aradim konusup birseyler yapacagiz.

canım çok geçmiş olsun benim önceki evimde vardı ben gördüm banyoda eşim öldirdü fare bize pek iyi gelmez sonra farklı nedenlerden o evden apar topar taşındık allah yardımcın olsun

kizlar ne zamandir herkes diyetleri saldi iyice bence toparlanmamiz lazim bence bu hafta 3 gunluk lapa diyetiyle yarisalim..kimler var bakalim???? liste yapalim....

kizlar fare olsa herseye saldirmazmi mutfakta acikta meyvem felanda var baska kuru gidalarda yeni alip posete koymustum onlarda var neden sadece un'a dadandi bu pislik birde hamam bocegi olabilirmi?ben dun su pisliklerden buldum unun yaninda soldakilerden kucuklerden hangisi fare pisligi ay topigide isgal ediyorum ama konumu acsam ne

droppings.jpg

Back
X