- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.321
slm kizlar nasilsini, kac gundur ugramadim buraya, cok yogun geciyo gunler, iki gundur parise gidiyorum oluyorum yorgunluktan ,duz gezmeye gittik ,bugunde staj icin basvuru yaptim
pazartesi basliyorum staja, tam bir saat yolculuk ,gelis gidis eve heralde 9 da girerim ,bilmem nete falan cok fazla takilabilrmiyim
benim kilom 61,8 di sabah, yarin sabah kac cikar onuda bilmiyorum
canim suanda hemen cikmam gerek ise gidiyorum ,gelince bakarim orayada ,bizim buranin bi dogru durust maydanozu yokki, kesin faydasinin oldugunu bilsem alirim gunlukte ,sen peki onceden faydasini gormusmuydun
kizlar ben demin kellogs k yedim sutle ve bol su iciyorum bu hafta birince ben olucam yine :)) ikinci kim?????
kizlar konuyla pek alakasi yok ama sizinle paylasmak istedim cok duygulandim...
Her bebek dunyaya gelmeden bir gun once Allahla konusur:
Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"
"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"
"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"
"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"
"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"
"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden
koruyacaktir merak etme"
"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"
"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"
Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....
Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.
"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"
"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"
Annelerimizin kıymetini bilelim...
kizlar ben demin kellogs k yedim sutle ve bol su iciyorum bu hafta birince ben olucam yine :)) ikinci kim?????
------------------------BASLANGIC KILOSU(1ocak)-----------------------13SUBAT----------------20SUBAT
1-Mehay----------------------------67-------------------------------------65.8--------------------66(200gr almıs)
2-Yesa------------------------------52----------------------------------49.8--------------------51(almıs bayaa bı)
3-Princess of Rain-------------67---------------------------------68-------------------------68 aynı
4-kvsr---------------------------------63--------------------------------60-----------------------60(aynı)
5-Sympathıque-----------------63--------------------------------62---------------------61.5(500gr vermıs)
6-Gulgulmez----------------------------------------------------------------------------------------62.3
Canlar her haftayı katmadım baslangıc ve gecen haftayı yazdım sadece bılmem nasıl oldu sympathıquecıgım kupanı gule gule kullan canımm kutlarım cok cok :teytey::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?