Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün itibariyle yediklerimi yazmaya başlıyorum
Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek ,1 kk peynir, 2 zeytin ve şekersiz çay

Ara
1 Elma
tabi bol bol suyuda ihmal etmeden

yesacim canim bugunki kilom 61.5 olmusum ,listede 62 gozukuyodum dimi ozaman 500 gr verdim
bundan sonra beni bol bol tempolu gunler bekliyo, insallah bu aylarda daha fazla vermeye caliscam

tamamdır canım benım kutlarım cok cok:))

bundan sonra bıldırım gunlerımız cumartesı oldu aksam gec bı saatte yayınlarım lısteyı de :))

ben kahvaltıdan sonra 1 tabak maydanoz yedım

sonra da 2 bardak maydanoz suyu yaptım bırı elımde bıtecek ınsallah:))

canim suanda hemen cikmam gerek ise gidiyorum ,gelince bakarim orayada ,bizim buranin bi dogru durust maydanozu yokki, kesin faydasinin oldugunu bilsem alirim gunlukte ,sen peki onceden faydasini gormusmuydun

canim suanda hemen cikmam gerek ise gidiyorum ,gelince bakarim orayada ,bizim buranin bi dogru durust maydanozu yokki, kesin faydasinin oldugunu bilsem alirim gunlukte ,sen peki onceden faydasini gormusmuydun

tamam canım benım kolay gelsın kaydirigubbakcemile5 ben oncekı kullandıgımda bır suru sey kullandıgım ıcın hangısı ıse yaradı bılmıyorum ama 5-6 kılo vermıstım o zamanzemuszemus

detox ıcecegı (elma kuru dıyende var)
elma sırkesı bal sıcak su
sıcak su +lımon
maydonoz suyu

hepsnı ıcmıslıgım var valla olumunekankayizsmile

selam kizlar bende bugun sabah 3 ince cavdar ekmegi 6 zeytin cok az krem peynir (1 tatli kasigi kadar) bunlari yedim

oglen 1 kellogs barre yedim ve 1 kase yogurt

kizlar konuyla pek alakasi yok ama sizinle paylasmak istedim cok duygulandim...

Her bebek dunyaya gelmeden bir gun once Allahla konusur:

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

Annelerimizin kıymetini bilelim...

------------------------BASLANGIC KILOSU(1ocak)-----------------------13SUBAT----------------20SUBAT

1-Mehay----------------------------67-------------------------------------65.8--------------------66(200gr almıs)

2-Yesa------------------------------52----------------------------------49.8--------------------51(almıs bayaa bı)

3-Princess of Rain-------------67---------------------------------68-------------------------68 aynı

4-kvsr---------------------------------63--------------------------------60-----------------------60(aynı)

5-Sympathıque-----------------63--------------------------------62---------------------61.5(500gr vermıs)

6-Gulgulmez----------------------------------------------------------------------------------------62.3

Canlar her haftayı katmadım baslangıc ve gecen haftayı yazdım sadece bılmem nasıl oldu sympathıquecıgım kupanı gule gule kullan canımm kutlarım cok cok :teytey::hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay masallah tabloya bak anam ,bu neee sank kilo alma yarismasina girilmis, gibi
insallah haftaya birazdaha veririm azcik forma girerim ,topacik bsiey oldum iyice :))

bugünkü menüm
sabah-ılık su ile başladım 2dilim kepekli ekmek şekersiz çay vede biraz peynir
ara-öğle yeşil çay+meyve 1 saat kadarda yürüyüş yaptım
akşam-1kase çorba 4-5kaşık pilav ayr ekmek yok
yemekten sonrada sürekli egzersiz yapıyorum gerçekten hareketin çok faydası var oturduğum yerden bile sürekli hareketler yapıyorum gelecek bildirimde çok iddialıyım

canim benim ya bu cok guzel biseymis
ellerin dert gormesin iyiki eklemisin
cok duygulandim:1hug:

Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek ,1 kk peynir, 2 zeytin ve şekersiz çay

Ara
1 Elma
tabi bol bol suyuda ihmal etmeden

Öğle
1 bardak çorba,
8 yemek kaşığı pırasa
salata,2 dilim ekmek

Ara
1 Elma

Akşam
2 tane köfte ve 4 y.k. sebzeli pilav

Şimdide çay içiyorum yani güzel atlattım günü ama bugün temizklik yaptım
o yüzden spor yapmak hiççç istemiyorum yapsam fena olmaz ama istek sıfır

kizlar ben demin kellogs k yedim sutle ve bol su iciyorum bu hafta birince ben olucam yine :)) ikinci kim?????

canlar baslangıc kılosu yazmıs tarıh atmayı unutmusum 1 ocakta basladık 20 subat resmen 50gun olmus dogru duzgun bı degısıklık yok alsanaalsanasmile valla kendımıze gelelım artık yahuuklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…