- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.301
selam bende yarın başlıyorm diyete , izin veriseniz aranıza katılmak isterim
tamamdır canım benım benımde aynı valla senın yıne aynı ben ustune eklemısım(
kızlar hadın yahuuu bıldırım yapın hele bı :)
gece gec saatte yayınlarım artık lısteyı canlar haberınız ola beklıyorumm:=)
bugun evim felaketti kombim bozuktu ustalar geldi kombimi yaptilar fakat evimide mahvettiler aksama kadar hic birsey yemedim bir bardak suyla durdum butun evi temizledim halilari sildim.esim beni aradigindada aksama yiyecek birseyler getir yorgunluktan ve acliktan gebermis durummdayim dedim.sagoldun tavuk doner getirmis afiyetle doya doya yedim pismanmiyim hayir degilim.yorgunluktan gebermek uzereyim.
selam bende yarın başlıyorm diyete , izin veriseniz aranıza katılmak isterim
canimin ici ben 66 yim 200 gr geri gelmis nasilolduysa( malum donem yaklasti ondan sanirim karnim sissbilmiyorumkismile
yesacim kilo bildirimi cumartesi olsun canim daha iyi!!
evet canim cok haklisin haketmissin doneri..canim yurt disinda boyle ayakkabilarla daliyorlar eve ve hic dikkat etmiyorlar temiz calismiyorlar !!keske halilari kaldirsaydin onlar gelmeden:1no2: ben oyle yapiyorum sonra fayanslari supurup silmek kolay oluyora.s
canim kabul etmemek ne demek hosgeldin aramiza.a.s..tanisalim ben mehay 1.70 boyunda 27 yasinda 66 kiloyum...dogum sonrasi kilolarindan kutulmaya calisiyorum :))a.s
senin ne kadar fazlan var boy ve yac kac????:1rolleyes:
hosgeldın canım aramıza cumartesı kılo bıldırımınde bulunup gun ıcerısınde de yedıgını ıctıgını yaptıgını paylasırsan super olur valla zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?