Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canlar yarın kılo bıldırım gunumuz degıl mı? yoksa cumartesıye mı aldık eger almadıysak bıldırım yapmayı unutmayın

valla ben yazamıyorum tamam bugun yazcam dıyorum ama nafıle valla yazılacak gıbı degıl

bugun evim felaketti kombim bozuktu ustalar geldi kombimi yaptilar fakat evimide mahvettiler aksama kadar hic birsey yemedim bir bardak suyla durdum butun evi temizledim halilari sildim.esim beni aradigindada aksama yiyecek birseyler getir yorgunluktan ve acliktan gebermis durummdayim dedim.sagoldun tavuk doner getirmis afiyetle doya doya yedim pismanmiyim hayir degilim.yorgunluktan gebermek uzereyim.

canım benım yaa pek kotu olmus valla (

ben de kılomu yazayım eve gelmek pek yaramadı bana 51.2 gosterdı tartı dun sabah da tartıldım bu sabahta tartıldım aynı (

kılo bıldırımı unutmayın kızlarrr

68 yesacim 68 kilo veremedim demicem acikcasi cunku 2 haftadir rejim modunu gectim kendime gelmem lazim cok yorulmusum dun ya her tarafim agriiiii vallasempatiksalakcinni

tamamdır canım benım benımde aynı valla senın yıne aynı ben ustune eklemısım(

kızlar hadın yahuuu bıldırım yapın hele bı :)

gece gec saatte yayınlarım artık lısteyı canlar haberınız ola beklıyorumm:=)

selam bende yarın başlıyorm diyete , izin veriseniz aranıza katılmak isterim

canim kabul etmemek ne demek hosgeldin aramiza.a.s..tanisalim ben mehay 1.70 boyunda 27 yasinda 66 kiloyum...dogum sonrasi kilolarindan kutulmaya calisiyorum :))a.s

senin ne kadar fazlan var boy ve yac kac????:1rolleyes:

canimin ici ben 66 yim 200 gr geri gelmis nasilolduysa ( malum donem yaklasti ondan sanirim karnim sissbilmiyorumkismile

evet canim cok haklisin haketmissin doneri..canim yurt disinda boyle ayakkabilarla daliyorlar eve ve hic dikkat etmiyorlar temiz calismiyorlar !!keske halilari kaldirsaydin onlar gelmeden:1no2: ben oyle yapiyorum sonra fayanslari supurup silmek kolay oluyora.s

selam bende yarın başlıyorm diyete , izin veriseniz aranıza katılmak isterim

hosgeldın canım aramıza cumartesı kılo bıldırımınde bulunup gun ıcerısınde de yedıgını ıctıgını yaptıgını paylasırsan super olur valla zemuszemus

canimin ici ben 66 yim 200 gr geri gelmis nasilolduysa ( malum donem yaklasti ondan sanirim karnim sissbilmiyorumkismile

yesacim kilo bildirimi cumartesi olsun canim daha iyi!!

tamamdır canım benım cumartesı bana uyar hıc fark etmez kaydirigubbakcemile5 benım de cok fena 1 kılo aldım yaaa geldım gelelı boshayallersmile

merhaba arkadaşlar; ltfn bana yardımcı olun

Aranıza bugün saat 12:00 gibi katıldım yaklaşık 1 :30 saattir diyet grubunda başarılarınız,,aranızdaki dostluğu felan okuyorum.Aranıza katılmamı arkadaşım tavsiye etti
Neyse bana gelelim
Ben tamı tamına 80 kiloyum ve boyumda 1:59
3 ay sonra haziran ayında düğünüm var..Ben haftanın hergünü pazar hariç sabah 08:00 akşam 19:00 arası çalışıyorum.iş yerimde öğleleri yemek çıkıyor.
Diyet listelerini incelidim dar gelirliyim ve öle spora gidecek halim de yok kendi imkanlarımca diyet yapmaya başlıyacam..Nassıl bir diyet önerirsiniz bana
Ltfn yardımcı olun herkese selamlar

bugun bımdne tartı aldım kızlar almaz olaydım 3 kılo fazla cıktım çok canım sıkkınmafoldumben:gitme:
teyzeme gııdp tartılcam haftaya cumartesi tartılmıcam bu tartıda yıkıldım ya ben bu kada sısmanmıyım:çok üzgünüm:

bu kadar dıkkat edıyom yamafoldumben
resmen inceldim mannak tartı bozuk tartı hıc keyfım kalmadı ufffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben

yerlerim haliser canim ya ama adamlar cikardilar ayakkabilarini rica ettimde laelaelaelaelaeama yine suydu bilmem neydi adamlarin pis corabiydi felandi filandi yeni halilarim silinmek zorunda kaldi anlayacagim bibem:hulya:

canım yaa soylemesı ayıp olmasında arkadas da almıs o tartıdan dogru tartıyor dedı ben de alacagım da eger yarına kalmıssa :)(

@nildaycıgım canım ınternet baglantın var sanırım cok guzel vıdeolar var spora falan yazılmana gerek yok ıstersen ebru sallı ıle pılates yap bolum bolum her gun bı bolum:))
ıstersen 8 minute abs yaz bu bı serı 5 vıdeodan olusuyor onları yap:))

ıstersen de redbook tummy yaz bu ablanın da 3 vıdeosu var onları yap :))

onun dısında da dıkkat edersen super olur canım benım:)

yarın kılo bıldırım gunumuz unutmayın kızlar kılonuzu bıldırmeyı emı:)

slm kizlar nasilsini, kac gundur ugramadim buraya, cok yogun geciyo gunler, iki gundur parise gidiyorum oluyorum yorgunluktan ,duz gezmeye gittik ,bugunde staj icin basvuru yaptim
pazartesi basliyorum staja, tam bir saat yolculuk ,gelis gidis eve heralde 9 da girerim ,bilmem nete falan cok fazla takilabilrmiyim
benim kilom 61,8 di sabah, yarin sabah kac cikar onuda bilmiyorum

canim kabul etmemek ne demek hosgeldin aramiza.a.s..tanisalim ben mehay 1.70 boyunda 27 yasinda 66 kiloyum...dogum sonrasi kilolarindan kutulmaya calisiyorum :))a.s

senin ne kadar fazlan var boy ve yac kac????:1rolleyes:

selam mehay hoşbuldum opuyorumnanaktan ben geçen yıl k.k. sayesinde doğum
sonrası kilolardan kurtuldum ama burdan uzaklaşınca 6 kilo aldım
şimdi tekrar eski halime dönmek istiyorum aşırı bi kilom yok ama
yağlar beni sinir ediyo =)
ismim gül 1.71 boyum 25 yaş ve 63 kiloyum ....kilolardan kurtulalım beraber kaydirigubbakcemile5

hosgeldın canım aramıza cumartesı kılo bıldırımınde bulunup gun ıcerısınde de yedıgını ıctıgını yaptıgını paylasırsan super olur valla zemuszemus

hoşbuldum yesa a.s. benim kliom 63,2 şuan çizelgemide yaparım birazdan
yediğimi içtiğimi buraya yazmakta acayip motive ediyor.
onun sayesinde verdim kiloları hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…