• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam herkese
kahvaltı 2 dilim ekmek ve omlet
ara 1 armut
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
bol bol su ve 30 dk yürüyüş şimdilik bu kadar
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

yesacim cok guldum sana..."almis baya bi" :roflol:

kaydirigubbakcemile3

mehaycım valla bu ne ıs yaa 50gunde hıc gıtmemıs kılolar duruyor hep kaydirigubbakcemile

ben bı arkdasla yarısa basladım bakalım su son gunlerde dıkkat etmıyordum ama bugun asırı dıkkat edıyorum hadı hayırlısı kaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunum bacaklarımın kalınlığı 172 boyunda 59 kiloyum alt kısmım üst kısmıma göre çok iri duruyo neler yapablilirm sizce hareket olarak

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunum bacaklarımın kalınlığı 172 boyunda 59 kiloyum alt kısmım üst kısmıma göre çok iri duruyo neler yapablilirm sizce hareket olarak

kalça ve bacak egzersizleri var netten o egzersizlere ulaşabilirsiniz ben hergün bahsettim bu hareketleri yapıyorum çok faydası oldu bana tavsiye ederim

ara 1 armut
bol bol su ve 30 dk yürüyüş
ikindi
1 parça tavuk 1 dilim ekmek ve birkaç tane salatalık turşusu
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1/2 muz 1/2 elma

mehay tatlım diyetemi başladın emzirmiyonmu benim ufaklık çok yaramaz pek takılamıyom 13 kilo fazlam var bu ararda yakında aranıza katılırım

canim ya sonunda geldin baya bi oldu gorusmeyeli
bebsini almisin kucagina, kiz oldu demek ,nasil peki cokmu yaramaz
kac aylik oldu peki
masallah doguran geliyo, biz daha yerimizde sayiyoruz, klo vercez

mehay tatlım diyetemi başladın emzirmiyonmu benim ufaklık çok yaramaz pek takılamıyom 13 kilo fazlam var bu ararda yakında aranıza katılırım

canim emziremiyorum sutum bitti...basladim ya bakalim ne zaman eski kiloma donucem aslinda coktan donmus olmam gerekirdi cogu gitmisti dogumda zaten fazla almamistimya....

ara 1 armut
bol bol su ve 30 dk yürüyüş
ikindi
1 parça tavuk 1 dilim ekmek ve birkaç tane salatalık turşusu
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1/2 muz 1/2 elma

cok guzel gidiyorsun bence aynen devam....:lepi:

kizlar bende bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi 6 zeytin 1 kk peynir yedim ve cay...

ara 2 kellogs barre

oglen 1 kase corba 1 dilim ekmek

ara 1 elma 1 portalkal

aksam 1 kase corba , ton balikli salata ve 2 kasik yogurtlu makarna ....(ekmek yok)

Son düzenleme:
benımde dunum super gectı bugun ve yarının da guzel gecmesı lazım carsamba sabahına kadar yarıs yapıyoruz bı arkadasla dun ıctıklerımı yazayım

2.5 lıtre su
2 bardak maydonoz suyu (maydonoz suyu kurune basladım 10 gunluk:)
2 bardak yesıl cay
2 bardak detox ıcecegı (elma,lımon,karanfıl,karabıber,tarcın)
1 tane maden suyu

bugun de aynısı olacak ınsalllllahhhhhh dun pek gıremedım sureklı tuvaletteydım de :)

gunaydin kizlar henuz kahvaltimi yapmadim tartildim 67 ciktim sasirdim ya 1 kilo vermisim hahazemuszemus
hafta sonu kosuya cikmistim ozamanmi verdim acepbilmiyorumkismile

kizlar ben cikiyorum oglumu uyutup geri gelicem

tamamdır canım beklıyoruz kaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar henuz kahvaltimi yapmadim tartildim 67 ciktim sasirdim ya 1 kilo vermisim hahazemuszemus
hafta sonu kosuya cikmistim ozamanmi verdim acepbilmiyorumkismile

ayy hadı masallah canım yaaa etkı etmez mı eder tabıı ama bırakma sakın bak ne guzel gıtmıs sakın gerı gelmesın kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ay insallah yesacim gelmez aman gelmesin

dun aksam arkadaslara gittik esimle ay demezler sen baya zayifladin diye ay dedim topu tufegi 3 kilo verdim ayol

ay cok sevindirik oldum onlar ole soleyince

kızlar merhaba!. benim yaş:24 boy:1.67 kilo:67 burada sizinle beraber zayıflamak istiyorum. yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gündür. o sayede motive oldum ve 4gündür yediklerime dikkat ediyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim..a.s.

ay insallah yesacim gelmez aman gelmesin

dun aksam arkadaslara gittik esimle ay demezler sen baya zayifladin diye ay dedim topu tufegi 3 kilo verdim ayol

ay cok sevindirik oldum onlar ole soleyince

aayyy supermıs canım yaa valla ınsan nasıl motıve oluyor ya da yenı bı sey alıyosun nasıl guzel duruyor ustunde ya da eskıden zor kapanan dugmeler nasıl catır catır kapanıyor ya da -tatlicadiarzu- ayy neyse bıtmez bu kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba!. benim yaş:24 boy:1.67 kilo:67 burada sizinle beraber zayıflamak istiyorum. yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gündür. o sayede motive oldum ve 4gündür yediklerime dikkat ediyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim..a.s.

canım hosgeldın aramıza gun ıcınde yedıklerını paylasırsan bı de cumartesılerı kılo bıldırımı yaparsan oldu bu ıs :teytey:

elımde suyum bı olsaydı 2-2.bucuk lıtre yaaa :çok üzgünüm:

Back
X