- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.341
sabah 2 dilim cavdar ekmegi 1 kk peynir 6 zeytin 1 kellogk barre yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesacim cok guldum sana..."almis baya bi" :roflol:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim sorunum bacaklarımın kalınlığı 172 boyunda 59 kiloyum alt kısmım üst kısmıma göre çok iri duruyo neler yapablilirm sizce hareket olarak
mehay tatlım diyetemi başladın emzirmiyonmu benim ufaklık çok yaramaz pek takılamıyom 13 kilo fazlam var bu ararda yakında aranıza katılırım
kahvaltı 2 dilim ekmek ve omlet
ara 1 armut
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
bol bol su ve 30 dk yürüyüş
ikindi
1 parça tavuk 1 dilim ekmek ve birkaç tane salatalık turşusu
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1/2 muz 1/2 elma
kizlar ben cikiyorum oglumu uyutup geri gelicem
gunaydin kizlar henuz kahvaltimi yapmadim tartildim 67 ciktim sasirdim ya 1 kilo vermisim hahazemuszemus
hafta sonu kosuya cikmistim ozamanmi verdim acepbilmiyorumkismile
ay insallah yesacim gelmez aman gelmesin
dun aksam arkadaslara gittik esimle ay demezler sen baya zayifladin diye ay dedim topu tufegi 3 kilo verdim ayol
ay cok sevindirik oldum onlar ole soleyince
kızlar merhaba!. benim yaş:24 boy:1.67 kilo:67 burada sizinle beraber zayıflamak istiyorum. yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gündür. o sayede motive oldum ve 4gündür yediklerime dikkat ediyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim..a.s.
gunaydin kizlar henuz kahvaltimi yapmadim tartildim 67 ciktim sasirdim ya 1 kilo vermisim hahazemuszemus
hafta sonu kosuya cikmistim ozamanmi verdim acepbilmiyorumkismile
kızlar merhaba!. benim yaş:24 boy:1.67 kilo:67 burada sizinle beraber zayıflamak istiyorum. yazdıklarınızı okuyorum 3-4 gündür. o sayede motive oldum ve 4gündür yediklerime dikkat ediyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim..a.s.