• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

boy 1.69
yas 28boshayallersmile
ilk 5 gun sadece beyaz et diyetını yaptımzemuszemus
sadaece yumurta süt yogurt ve tavuk yedimakannehir
şimdi de bunu yapıyorum ama hıc ekmek yemedım hıc kaçamk yapmadım meyve bıle yemedım proteın dıyetınde cok sıkı yaptım
Ülker Kellogg's K-Flakes

boy 1.69
yas 28boshayallersmile
ilk 5 gun sadece beyaz et diyetını yaptımzemuszemus
sadaece yumurta süt yogurt ve tavuk yedimakannehir
şimdi de bunu yapıyorum ama hıc ekmek yemedım hıc kaçamk yapmadım meyve bıle yemedım proteın dıyetınde cok sıkı yaptım
Ülker Kellogg's K-Flakes

ayy hemen hemen ayniyiz benimde boy 1.70 yas 27 sadece kilo 66 dogum sonrasi veremedim gitti sporda yapamiyorum sezeryan dikislerim aciyor..sen spor yaptinmi???

ne diyetmis la iyi vermissin em joyum milkam boshayallersmile

bende dun cok yedim o yuzdende bugunde aclik grevindeyim sekerim mehayim

sen bilirsin isini guzelim

ya bı de o k-flakes dıyetınde kesın verılıyormus ama bıraktıgın zaman almıslar verenler ne kadar dogru acaba??

pırınc lapası da gecmıste yapan bırı olarak o kadar da kotu degıl yanına domates falan dograr yerdım ben tabıı su an domates neyım de yenmez ama??

slmm
uzun biaradan sonra tekrr burdaym.bu aralar saldım kendimi bende egzersizlerim aksadı hep.şunu farkettim nekadar yemene içmene dikkat etsende spor yapmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyokaydirigubbakcemile2
spor
spor
spor hihoyyyt

selam kizlar kimse gelmedimi daha...

ben sabah kellogs k yedim birazdan meyve yerim
oglenede 1 tane tavada yagsiz kizarmis peynirli borek bunu yiycem

aksama kararsizim hafif biseyler yemek istiyorum....

slm canlar ben bugun tartıldım olmazsa yarın sabah yıne tartılırım ama sonuc pek fena en son 49.8 cıkmıstım aynı tartıda su an 51. bı sey ama kusuranı bosverdım 1 kılo almısım yaaa cok fena valllaaaa :(((

kizlar ben bugun sunlari yedim

sabah kellog k
ara 1 elma
oglen kellogs k
aksam firinda sebzeli tavuk ,3 kasik pilav ve yarim kase yogurt

ve malesef biraz once 2 dilim cikolata yedim 56 gr civarinda :(( sekerim dustu sanirim ama hic ekmek yemedim bugun...

Back
X