• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaslar 2 yasında bi kızım var ama hala dogum kilolarımı veremedim herhangi bi fikri olan varmı kolay zayıflama ile ilgili

kolay zayıflamayla ilgili bence sürekli egzersiz yapmak, yediklerimize dikkat etmek vede bol su tüketmek bunları uygulasak kolay kilo verebileceğimize inanıyorum ben egzersiz gerçekten kolaylaştırıyo ben bunu farkettim kendimde hareketlere kaydirigubbakcemile2daha çok yoğunlaştıkça hemen belli ediyo kendini benim fikrim bu

kızlar ben şimdi katıladım aranıza vücut kütle edeksine göre 30 kg vermem gerekiyor.. o kadarına lüzum yok ben 10 - 15 kg versem yeter de... şu acia ürünnünü kullanann varmı alsammı acaba? siz nneler yapıyorsunuz??????

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz canlarim hepimizin yapmasi gereken seyler dengeli beslenmek egzersiz yapmak ve bol su icmek bak bunlari yapinca kilolar nasil gidiyor he bide sabir.

hepiniz hosgeldiniz aramiza kizlar yapmaniz gereken en onemli sey sabretmek ve hedefe ulasana kadar diyeti bozmamak....

nermincim neden o kadar cok kilo aldin o kadar kisa zamanda???:uhm:bende bundan 3 yil once 57 den 67 ye cikmistim 3 ayda ama ben rahatsizlandim cigerlerimden kullandigim ilaclar aldirmisti bana :1no2:ustelik hicbisey yiyemiyordum hergun istifar ediyordum o sekilde sirf ilaclarla almistim..ama ilaclari birakinca 2 ayda gitti o kilolar ....boshayallersmile

prensesim nasil gidiyor diyet giii??bu hafta birinci benim ona gore haa:jeyyar:

iyim mehayim yalniz cok karin agrim var miyomlarimda acaip agri var bu hafta sen olabilirsin kuzum birinci cunku yarina misafirim bal kaymam bir suru bir seyler yapmam lazim bugun sporda yapamadim.bilmiyorum kotuyum ben bugun uzerimde bir agirlik var hadi hayirlisi bakalim kotu birsey olmasinda.

iyim mehayim yalniz cok karin agrim var miyomlarimda acaip agri var bu hafta sen olabilirsin kuzum birinci cunku yarina misafirim bal kaymam bir suru bir seyler yapmam lazim bugun sporda yapamadim.bilmiyorum kotuyum ben bugun uzerimde bir agirlik var hadi hayirlisi bakalim kotu birsey olmasinda.

kiz yoksa hamile olmayasin ayyyy insallah canim benim yaaaa:Saruboceq:

bilmiyorum mehayim hayirlisi olsun Rabbim ne zaman verir bilmiyorum ama cok agrim vardi cidden su saat oldu mutfaktayim hala cok yoruldum soluklanayim dedim birazcik.

hem ne bagirip duraysun kizlarrrrrr diye kim kaldida topikte gelip yazacak eski gunlerimi ararsin cok bekle:delphin:

günaydın ark birisi beni bu topige çagırmış bende keyifle geldim
89.9 la diyete başladım 5 ocak ta bugün 4. haftam bitti ve ben 86. kiloyum bu hafta verememeişim ve 1 ayda 4 kilo vermiş oldum
beşi biryerde çayı içtim ilk 3 hafta ve spor yapmaya çalışıyorum ikizleirmden fırsat buldukça hedefim 90 olmak ama nasıl bilemiyorum

tabi en önemlisi bogazımı tutup 6 ögün besleniyorum ama zor gifdiyor kilolar oysaki almak ne kadar kolay degil mi

herkese bol zatıflamalı günler

selam zkıalr. bende doğumdan sonra kilolardan geliyorum buraya.. bende diyet başlayalı 3 ayı geçiyor.. hamilelğimde 17kilo aldım.. doğumdan sonra 6 kilo veridm.. ama sonra tekrar aldım.. 50 kilyla hamile kalıp 67 le bitiridm..diyete başladığımda 64 kiloydum.. şuan 3-4 ay içerinsde 54.3. olmayı başarsım şükürler oslunki hiç bir umudum da yoktu.. ama isteyince olyuormuş...vermem gerekn 4.3 kilom daha var.. bende aranzıdayım artık.. bir yandanda hala emzirmeye çalışyorum.. her ne kadar sütüm çok olmaada artık(:bebeğim 9 ayın içerisinde.. evvt bende aranzıdayım.. en son 4 gün önce ki kilom buydu.. şuan regliyim.. regl bitimi tatılıcam.. sizleri haberdar ederim.. herksee bol zayıflamamlı günlerr..

ben daha çok yedikerliem dikkat ederk verdim.. yeri geldi tatlıda yedim.. abur cuburda.. ama ekmek yemiyorum.. sadce sabah kahvaltıda kepek 1 dilim oda..yürüyüş çok yaptım.. ve ab rocketle çalıştım.. birda arada plates yaptım..

selam zkıalr. bende doğumdan sonra kilolardan geliyorum buraya.. bende diyet başlayalı 3 ayı geçiyor.. hamilelğimde 17kilo aldım.. doğumdan sonra 6 kilo veridm.. ama sonra tekrar aldım.. 50 kilyla hamile kalıp 67 le bitiridm..diyete başladığımda 64 kiloydum.. şuan 3-4 ay içerinsde 54.3. olmayı başarsım şükürler oslunki hiç bir umudum da yoktu.. ama isteyince olyuormuş...vermem gerekn 4.3 kilom daha var.. bende aranzıdayım artık.. bir yandanda hala emzirmeye çalışyorum.. her ne kadar sütüm çok olmaada artık(:bebeğim 9 ayın içerisinde.. evvt bende aranzıdayım.. en son 4 gün önce ki kilom buydu.. şuan regliyim.. regl bitimi tatılıcam.. sizleri haberdar ederim.. herksee bol zayıflamamlı günlerr..

hosgeldin aramizaŞeniz canim sen cok azimlisin armaganim kalan 4 kiloyuda 1 ayda verirsin bencea.s

bilmiyorum mehayim hayirlisi olsun Rabbim ne zaman verir bilmiyorum ama cok agrim vardi cidden su saat oldu mutfaktayim hala cok yoruldum soluklanayim dedim birazcik.

hem ne bagirip duraysun kizlarrrrrr diye kim kaldida topikte gelip yazacak eski gunlerimi ararsin cok bekle:delphin:

nasi yaniiii:çok üzgünüm: artik cok gelmemmi demek istiyorsunsenağlama
ben oglumdan firsat bulamiyorum yoksa gelicem hem yeni gelen arkadaslar var onlara seslenmistim benn:dilcikar:

kahvaltıda

5 zeytın
kıbrıt kutusundan bıraz buyuk beyaz peynır
salatalık
dıyet bıskuvı 5 tane (altınbasaklar varya ondna )
bır kupa cay 3 sekerle

oglen
nesfıtt ve elma

aksam

mercımek corbası yagsız

salata

cok az tahmınen 5 kasık prınc pılavı

Son düzenleme:
ben kahvaltida kellogs
arada 3 biskuvi yedim bugunluk:kedi:
oglen 2 dilim ekmek ve bir kase mercimek corbasi
aksamda salata ve patates yemegi 2 dilimde ekmek