• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah:2 dılım ekmek,doates,salatalık,peynır,4 yesıl zeytın

ara :yarım muz

öğle:2 kucuk pogaca,3 catal patates salatası

ara: salata

aksam:corba,1 tursu.1 dılım ekmek, 7 yesıl zeytın,peynır

ara:çay olur heralde...(ben saglıklı beslenmeyı beceremıyorum galıba yaaa )

olucak canim olucak yavas yavas alisicakasin saglikli beslenmeye birden vazgecemez insan herseyden zaten..gayet iyi gidiyorsun bence...

gunaydin kizlar ay bugun kimse gelmedimi ya cok durgun bugunn topik

bende orucluyum bugunde doktora gidicem miyomlarimdan kontrole bakalim ne diyecek doktor

bende orucluyum canim benim gunum amazemuszemus
yarin misafir geliyor diyet yapmiycam sonraki gun basliyorum...senin kac gunun kaldi...:uhm:

bittmi mehaycigim orucun allah kabul etsin canm benim bugunden sonra 4 gunum daha var cuma gunu benimde bitiyor hayirlisiyla bende haftaya diyetle girecegim.

ay ne guzel ya gunde yapiyorsun masallah ah benim hic cevrem yok olsa bende yapacam ama oyle cok tanidigim yok iste:gitme:

bittmi mehaycigim orucun allah kabul etsin canm benim bugunden sonra 4 gunum daha var cuma gunu benimde bitiyor hayirlisiyla bende haftaya diyetle girecegim.

ay ne guzel ya gunde yapiyorsun masallah ah benim hic cevrem yok olsa bende yapacam ama oyle cok tanidigim yok iste:gitme:

ayy ne gunu canim bebek gormeye geliyorlar is yerinden arkadaslar mahalleden tanidiklar es dost falan.. gunle falan ugrasamam biyer batacak diye korkarim ben temizledigim yer temiz kalsin istiyorum hep o konuda cok hassasima.s

aynayami bakiyorum :kedi:ayni ben

bende temizligi cok seviyorum misafir geldimi cok batiyor ev ama misafirsizde olmuyor be gulum
ben en cok neye kiziyorum biliyormusun yaramaz cocuklara ve onlara sahip cikmayan annelerine yoksa misafiri severimboshayallersmile

aynayami bakiyorum :kedi:ayni ben

bende temizligi cok seviyorum misafir geldimi cok batiyor ev ama misafirsizde olmuyor be gulum
ben en cok neye kiziyorum biliyormusun yaramaz cocuklara ve onlara sahip cikmayan annelerine yoksa misafiri severimboshayallersmile

aynen boshayallersmile
yaramazlik yapan cocuklarinin pesinde dolanmayipta uzaktan bagiranlara yerken dikkatsice yiyp koltuklara dokenlere ayakkabilarini kapinin disinda disinda cikarip pis yerlere basip eve oyle girenlere ve daha bircok seye sinir olyorumbenneyaptımki
oyuzdende her misafiri sevmiyorum ama misafir iste katlaniyoruz

Allah kabul etsin mehaycım :Saruboceq:sonunda bitti ha aramıza hoş geldin şeker lülülülülülü
prensesim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum opuyorumnanaktan

dün yediklerimi yazayım

sabah- 1 paket diet form bisküvi,şekersiz çay
bilerek az yedim ve akşama kadar bişe yemedim çünküüü akşama lahmacun vardı :jeyyar:
akşam-4 tane yedim ama çok ince ve küçüklerdi yeşillikler ve ayranla midemi doyurdum diyebilirim :kızgın: diyette olmasam kaç tane yerdim Allah bilir boshayallersmile
ama bunu telafi için koşu bandında toplamda 2 saat yürüdüm
bu sabahda dışarıda 1,5 saat yürüdüm ve parktaki aletlerde 40 dk. egzersiz yaptım
ara az şekerli çay :içelim:

Allah kabul etsin mehaycım :Saruboceq:sonunda bitti ha aramıza hoş geldin şeker lülülülülülü
prensesim çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum opuyorumnanaktan

dün yediklerimi yazayım

sabah- 1 paket diet form bisküvi,şekersiz çay
bilerek az yedim ve akşama kadar bişe yemedim çünküüü akşama lahmacun vardı :jeyyar:
akşam-4 tane yedim ama çok ince ve küçüklerdi yeşillikler ve ayranla midemi doyurdum diyebilirim :kızgın: diyette olmasam kaç tane yerdim Allah bilir boshayallersmile
ama bunu telafi için koşu bandında toplamda 2 saat yürüdüm
bu sabahda dışarıda 1,5 saat yürüdüm ve parktaki aletlerde 40 dk. egzersiz yaptım
ara az şekerli çay :içelim:

saol canimcigim ama henuz gelmedim bu hafta carsamba basliyorum cumaya 2 gun var bu hafta veremem belki ama haftaya tam anlamiyla baslamis olucama.s.

kizlar bozulmayin ama bu listeler bana pek diyet listesi gibi gelmiyor diyet yapan biri her zaman tatlilardan abur cuburdan hamur isinden kizartmadan uzak durur ve sebze meyve ve beyaz ete yuklenir
fakat sizin listelerde yasak olan seylerden her zaman bulunuyor yani zayiflamak istiyorsak daha dikkat etmeliyiz bunlara bence
buda benim nacizane fikrim

kizlar bozulmayin ama bu listeler bana pek diyet listesi gibi gelmiyor diyet yapan biri her zaman tatlilardan abur cuburdan hamur isinden kizartmadan uzak durur ve sebze meyve ve beyaz ete yuklenir
fakat sizin listelerde yasak olan seylerden her zaman bulunuyor yani zayiflamak istiyorsak daha dikkat etmeliyiz bunlara bence
buda benim nacizane fikrim

katılıyorum canım işte arada oluyor böyle başladığımdan beri ilk defa kaçamak yaptım hemececik yakalandım kaydirigubbakcemile3

dedigim gibi benim az tanidigim var onlarda hep cocuklu kendilerinden cok cocuklari var ama neyapican bazen gormezden gelir gibi yapiyorsun olani biteni ama gel gorelim ben kendimi yiyorum icin icin evim batarken

dedigim gibi benim az tanidigim var onlarda hep cocuklu kendilerinden cok cocuklari var ama neyapican bazen gormezden gelir gibi yapiyorsun olani biteni ama gel gorelim ben kendimi yiyorum icin icin evim batarken

aynen mideme agrilar giriyor hatta bazen tansiyonumu bile etkiliyor bu durum o kadar etkileniyorum dusun artik:çok üzgünüm:

ben çıkıyorum şekerler karnıbahar-brokoli haşlıyacam daha haşlayımda mübareklerin kokusu çıksın evden mafoldumben
bu arada akşamki yemeğimde belli oldu :bbo:
hadi öptüm kıslar :a015:

kizlar ben cikiyorum gorusmek uzere evimi temizliyecegim supurge yapicam silicem ay su laminatlar ne kaadaaaaaa kotu ya hergun silme istiyor.kafamçokkarıştı

onceki evim haliserdi her tarafi oda bundan berbatti:1ninca:

neysem ben cikiyorum evi temizleyip hastaneye gidicem optum hepinizi

ben çıkıyorum şekerler karnıbahar-brokoli haşlıyacam daha haşlayımda mübareklerin kokusu çıksın evden mafoldumben
bu arada akşamki yemeğimde belli oldu :bbo:
hadi öptüm kıslar :a015:

kizlar ben cikiyorum gorusmek uzere evimi temizliyecegim supurge yapicam silicem ay su laminatlar ne kaadaaaaaa kotu ya hergun silme istiyor.kafamçokkarıştı

onceki evim haliserdi her tarafi oda bundan berbatti:1ninca:

neysem ben cikiyorum evi temizleyip hastaneye gidicem optum hepinizi

hadi canlar islerinize bakin bende oglumu uyuttum uayninca bence cikarim heralde isim yok bugun temizledim yeryeri...

Back