• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar
bugun yedıklerımı yazamıcam cunku regl oldum dogumdan sonra çok kotuyum cumaya kadar gecmez cuma gunu memelekete gıdıcem bır muddet aranızda olamıcam lutfen unutmayın benı......
ben sızı takıp edıcem yınede tamda alışmıştım olsun ıyı olayımda yıne baslarım demı opuyorum sızlerı...

canim benim gule gule git gule gule gel :)) hic unuturmuyuz seni:)

bende 1 saat spor yaptim her bi yerimi calistirdim, basen, gobek, kol, bacak :))

selam kizlar nasilsiniz???
bugunku menumu yaziyorum sizlere...
sabah 3 dilim ekmek 6 zeytin beyaz peynir ve 1 dilim salam...
ogle patates salatasi ve ayran
aksam tavuk ve yine patates salatasi (dunden kaldi baya cope atmak istemedigim icin bugun hep onu yiycem..)

selam bende aranıza şimdi katıldım kıslarr... 82 kg yum . 16 boyum...en az 20 kg vermrm gerek acilen..zmanım yok hızlı kilo verdirecek bir diyete ihtiyacım var. sporla desteklicem o yüzden acil bir bilgi sitiyorum sizden . pko yum ve bebeğim olmuyor kilom yüüzmden ...acilen kilo vermem gerek 29 yaşındayımmm zamanım yokkkkkkkkk
yardım kızlar yardımmmmmmmmm

thermox ilaçlarını kullananlar var mı 5in1 falan gibi mesela ????????

bılmıyorum hamıle kalmadan once boyle bısey saglıklı olurmu bılmem ama elma_krom dıye bı ılac var cevremde herkes kılo verdı canım insallah allahım sanada bı bebek verır...olmayan herkese verd-sın rabbım kımseye arattırmasınnn.....

merhaba kıslar

dün yediklerimi yazayım

sabah-klasik kahvaltı
ara-orta şekerli türk kahvesi
ara-1 kase çorba
ara-1 elma
akşam-fırında levrek,salata
az şekerli çay

1,5 saat dışarıda yürüyüş

kıslar havalardan herhalde ben hiç su içemiyorum aklıma gelmiyor
düzenli olarak her sabah kahvaltı hazırlamaya başlarken koca bir bardak içiyorum
ama maalesef devamı gelmiyor :hulya:

prensesim Allah kavuştursun canım :1hug:

Merhaba kizlar kusura bakmayin ben pek ugrayamiyorum cocuklar tatildeler onlarla ugrasmaktan vaktim olmuyor
simdi yatirdim bi goz atiyim dedim cunki birazdan yuricem.diyet guzel gidiyor bugun yediklerim sabakh 1dilikm ekmek bolca yesillik oglen yemek yemiyorum meyveyle geciridim aksam biraz et biraz yogurt simdi 1.5 saat yuricem.bu kadar ugrasa bide verdiklerimide geri almiyommu deliriim heralde hep boylemi olacak ya

:dance:aa aklıma geldi şimdi telefonun zilini kursamda her iki saatte bir bana su su su desede suyumu içsem nasıl fikir ama :dance:

:dance:aa aklıma geldi şimdi telefonun zilini kursamda her iki saatte bir bana su su su desede suyumu içsem nasıl fikir ama :dance:

arkadasim benim buldugum cozum su benimde suyla hic aram yoktu ama kocaman bir surahiye koyuyom duyu mutfakta gozumun onune koyuyom gordukce iciyom bende cok etkisi var belki 3 veya 4 litreye yakin iciyom.

sagol topraksuu ablam

su iyi gelir icmen lazim aslinda ablam bak telefonuna kur saat dedigin gibi faydasi olur ben gunduzleri icemiyorum malum oruc var ama aksamlari bir surahi suyu bitiriyorum ya sonrada karnim sisiyor:sinifsinif:

kızlar merhabazemuszemus aranıza bir şişko daha katıldı.offf 10 kilo vermem gerek tam 10.uyuyp uyansamda 10 kilo erimiş olarak kalksam ne güzel olur.ama tutamıyorum kendimi çok seviyorum çikolatatyı pastayı
ama nefsime hakim olmayı öğrenmem lazım.siz de yardımcı olursanız bu işi kıvırırım belki.ne dersiniz?bilmiyorumkismile

arkadasim benim buldugum cozum su benimde suyla hic aram yoktu ama kocaman bir surahiye koyuyom duyu mutfakta gozumun onune koyuyom gordukce iciyom bende cok etkisi var belki 3 veya 4 litreye yakin iciyom.
benimde gözümün önünde ama yinede gözüme takılmıyor senide tebrik ederim kış günü 3-4 litre :1shok: afiyet olsun bol bol yağlarını söküp götürsün guclubacismile

sagol topraksuu ablam

su iyi gelir icmen lazim aslinda ablam bak telefonuna kur saat dedigin gibi faydasi olur ben gunduzleri icemiyorum malum oruc var ama aksamlari bir surahi suyu bitiriyorum ya sonrada karnim sisiyor:sinifsinif:

Şeniz bu gün içiyorum canım kafama çok taktım herhalde ki içmeye başladım

yediklerim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
icine 1 muz dogradim

ogle
sandvic (krem peynir, kasar, biber)
1 armut
1 mandalina
1 dilim limonlu kek

gun icerisinde :)
3 adet bayram cikolatasi (120 kalori toplamda:(

aksam
hindi eti ve mantarli bir yemek
haslama fasulye
haslama havuc
patates puresi
beyaz havuc diye bi sey yarim da ondan

1 bardak da cay ama bu sefer sekerli malesef

ara
biskuvi:(
1 avuc kuruyemis:(

mehaycim kizma valla bi videom kaldi onu da yapiyim sporlarimi yazinca affedersin belki :)

gelelim yaptiklarima

oncellikle 5 videomu da yaptim cok mutluyum

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme
5-karin

sonra

6-40 defa ic bacak calistiran hareket 40bi 40 diger taraf
7-6 dk da koltugunuzu kullanarak diyen video
8- cok guzel super bi video daha:) Redbook Tummy & Thighs

bu haftanın birincisi belliii:utangac::nazar:başka söze gerek yokk

oncellikle 5 videomu da yaptim cok mutluyum

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme
5-karin

sonra

6-40 defa ic bacak calistiran hareket 40bi 40 diger taraf
7-6 dk da koltugunuzu kullanarak diyen video
8- cok guzel super bi video daha:)

yesa gerçekten çok iddialısın hakkını vererek yapıyosun hakkaten.yazdıklarını okudukça harekete geçiyorum bendekaydirigubbakcemile2

Back