- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.321
slmmmmm kizlar nasilsiniz yaw artik kimse yok diye ugramiyorumda buraya ,diyet falanda kalamdi tabi ortada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm...
ben geldm.tabi bnle birlikte fazlalıklarım da geldilmaz:
ben ne zmandan beri giremedim net yoktu.ama artık burdan çıkmak yok kaydirigubbakcemile2
herkese hayırlı ramazanlarr
cnm dietimi 61ıe bıtırmıstım oarada 63 olmusum ıste hamıle kaldığımda doğuma 73ıle gıttım 68dım doğumdan bır hafta sonra bır aylıkken bebeğim 66 olmusum bgn 45gun oldu ama asırı tatlı yıyorum sankı hala şişlıklerım gıtmemiş gıbı ama kıyafetlerımden ne zayıfken olanlar oluyor ne de şişkoyken arada kalmısım bır ıkı bıseyle ıdare edıyorum almak ıstemıyorum ole işte cnm ramazan sonrası ınsallah bakalım yaz olsaydı ii olcaktı kısın nasıl dıet olcaksa ...
sen nasılsın nasıl gıdıyor?
cnm dietimi 61ıe bıtırmıstım oarada 63 olmusum ıste hamıle kaldığımda doğuma 73ıle gıttım 68dım doğumdan bır hafta sonra bır aylıkken bebeğim 66 olmusum bgn 45gun oldu ama asırı tatlı yıyorum sankı hala şişlıklerım gıtmemiş gıbı ama kıyafetlerımden ne zayıfken olanlar oluyor ne de şişkoyken arada kalmısım bır ıkı bıseyle ıdare edıyorum almak ıstemıyorum ole işte cnm ramazan sonrası ınsallah bakalım yaz olsaydı ii olcaktı kısın nasıl dıet olcaksa ...
sen nasılsın nasıl gıdıyor?
valla canim iyiyim diyeyim iyi olayim..bu aralar baya zorlanir oldum yururken uyurken cok cabuk yoruluyorum tansiyonum dusuyor...birde cok dengesiz beslenmeye basladim artik bulantilar geri dondu ne et ne tavuk ne balik yiyorum ayda yilda bir sebze yemegi...bu ara tatlilara dadanmis durumdayim bebisime yaramiyor biliyorum ama canim birtek onu istiyor...kilolar almis basini gidiyor o ayri bir dert..ama olsun sorun degil bebisim saglikla dogsunda yine donucem eski kiloma insallah...bendede durumlar boyle canim...