• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlarrr bende 13 kilo vermiştim zamanında ama eskidendi:)şimdi ise en fazla 2 hafta diyet yapabiliyorumm..hemen pes ediyorum..nolcak bu halim yaaa..ben bile kendimi berbat buluyorumm

merhaba hatun ablalarım hatun kardeşlerim , herkes bir rehavet içine girmiş sanırım kimsecikler yok burda.ben burdaki hedefime ulaştığım için kendime yeni hedefler arıyordum ki buldum ; kpss :)) artık kpss için çabalayacağım ve o topikde at koşturacağım ama sizleride takip edeceğim.sizden ricam lütfen pes etmeyin ne olursa olsun devam edin ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışın ki bende sizleri okuyarak mutlu olayım opuyorumnanaktan

mooncum hadi canim hayirli olsun sen azimlisin her zamn bunu soyluyorum kesin kazanirsin
bizde seni kutlariz
eeee kilon nasil ayni kilondamisin hala
ben pes etmedim aa cok cok yorucu gunler geciriorum dil kursuna basladim
sabar eken trene yuruyerek gidiyorum ,tren yarim saat suruyo ,ordan inip 10 dk yuruyup bi otabuse biniyorum oda 15 dk suruyo, tabiordan in birazdaha yuru, aksam 5 e kadar kurstayim malum bide oruc ,,o bitince tekrardan don trenden in 20 dk yuruyerek ise gidiyorum odan isleri yapiyorum ,vaktim kalirsa eve gelp yemek yapiyorum ama vaktim kalmazsa esimle gelip tabi yine yemek hazirla ye ic onlari kaldir derken oldum bittim gozumden uyku aciyo, orucum havalar sicak bide rejim yapsam bilmem ne olur, ama bu kosusturmayla insallah kilo veriririm umudum bu

merhaba kıslar bakıyorum kuşlar yuvaya dönmeye başlamış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız şekerler
moonserosecim tebrik ederim azminden dolayıda kutlarım vereliniortak canım harikasın inşallah başaracaksın sen istersen yaparsın opuyorumnanaktan
sempatiğim sanada kolay gelsin canım baya bir koşuşturmaca içine girmişsin çok iyi yapmışsın alkisalkisalkis dil kursuna gitmekle aslında geç bile kalmışsın
insan yaşadığı yerin dilini bilmezse yaşamak zor olur orda sanıyorum öyle öksüz gibi deilmi sen çok gençsin hemen öğreneceğine eminim opuyorumnanaktan
kıslar bende aynı kilodayım ancak koruyabiliyorum işte bayramdan sonra Allah izin verirse başlarız inşallah
hadi hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablzm ben bugun kursa gitmedim oh rahatim valla yain gitcem
oturuyorum ev falan gormuyorum zaten kostur ostur bi kaldim ,artik bir senem boyle gececek simdi tadini cikarim
benim kilom akc bilmiyorum en son almanyadan geldigimde 59 dum hala ayniyim sanirim
dil konusuna gelince dedigin gibi cok gec kaldim ,bu dil kursuna geldigimde basvurdum kurs cikti esim gondermedi e tabi yeniyiz ve yeni evliyiz kiskancti biraz, bide trende otobuste basina bisey gelir diye gondermedi ,sonrasinda kendi isimizde calistim drken bu seneye nasip oldu ,insallah ogrenebilirim

sende ne var ne yok gorusmeyeli

teşekkür ederim topraksuu ablam ve sempatikciğim, bana hep destek oldunuz yine öyle olacağınıza emindim zaten opuyorumnanaktan topraksuu ablam sende azimlisn kilonu korumanda baarı bence.ben ramazan gireli hiç tartılmadım ama kıyafetlerime bakarsam aynıyım.sempatikciğim çok yoruluyorsundur eminim canım yaa. samsun ulaşımı rahat bir il olduğu için çok nadir araç kullanırım , senin yazdıklarını okuyunca bile yoruldum ALLAH kolaylık versin sana canım.bu koşuşturmacada eminim kilo vermişsindir.herkese kolaylıklar dilerim

mooncum tabiki sana destekciyiz canim,biz bosunami arkadasiz ,boyle zamanlarimizda destek olmucazda ne zaman olcaz dimi
bana gelince e canim koskoca paris kolay degil ,samsun ne ki parisin yanin koy gibi
valla cok yorucu geciyo be ama yeni oldugum icin zorlaniyom zamanla alisirim ,bide aksam cikincaise gidiyorum odaha kotu oluyo
zayiflamaya gelince iyi yorucu oluyoda insan eve gelmeye felaket acikiyo be ,zaten hazirla ye derken gec vakit oluyo ,alirmiyim verirmiyim bilmem yani

sempatiğim moonserosecim Allah ikinizede kolaylık versin inşallah başaracaksınız size güveniyorum
çok yorulacaksınız çok emek vereceksiniz ama mükafatı güzel olacak inanın başarınızı sevinçle kutluyacağız hadi bakalım kim tutar sizi kıskananlar çatlasın :)) öpüyorum ikinizide tekrar tekrar başarılar diliyorum

merhaba hanımlar.....
tatilden sonra bu hafta işlere öyle bir boğulmuşum ki kk ya hiç vakit ayıramadım, şimdi şöyle bir baktım ki yine haberler var :)
moon cum kesin halledersin sen kpss yi, çok azimlisin, şimdiden kolay gelsin cnm sana
sempatik cnm hergün o kadar yol gitmek kesin seni zayıflatır, hele bir de ramazandan sonra yediklerinde düzene girince gör bak tığ gibi kalırsın
topraksu ablam kilonu koruman bile yeter zaten senin kilon çok iyi bence şu anda
benimde kilom aynen duruyor, 57 lerde takılı kaldım şimdi birde ramazanda davetler, tatlılar , ikramlar derken bakalım ne olacak halimiz
stepe yazılmayı düşünüyordum onu araştırırken latin dansları kursuna denk geldim, benim çalışma saatlerime daha uygunmuş... belki kilo vermeme yardımcı olur, hemde biraz figür kaparım ;)

selamm...
ben geldm.tabi bnle birlikte fazlalıklarım da geldi :olmaz:
ben ne zmandan beri giremedim net yoktu.ama artık burdan çıkmak yok kaydirigubbakcemile2
herkese hayırlı ramazanlarr

selamm...
ben geldm.tabi bnle birlikte fazlalıklarım da geldi :olmaz:
ben ne zmandan beri giremedim net yoktu.ama artık burdan çıkmak yok kaydirigubbakcemile2
herkese hayırlı ramazanlarr

hoş geldin canım Şeniz seni burda görmek çok güzel evet uzun zamandır yoktun anlat biraz neler yaptın derslerin nasıl CADIARZU
fazlalıkları düşünme canım hepimizde var kaydirigubbakcemile3 bayramdan sonra daha sıkı bir şekilde vereceğiz inşallah :lepi:

aradan gecen zamanda üniverste kazandım opuyorumnanaktan
smdi de kayıt yaptrdık felan derken burdayımm
ama aklım gercekten de burdaydı hep nsee önemli olan kawuşmaktı gec de olsa geldmmkaydirigubbakcemile2

cnm dietimi 61ıe bıtırmıstım oarada 63 olmusum ıste hamıle kaldığımda doğuma 73ıle gıttım 68dım doğumdan bır hafta sonra bır aylıkken bebeğim 66 olmusum bgn 45gun oldu ama asırı tatlı yıyorum sankı hala şişlıklerım gıtmemiş gıbı ama kıyafetlerımden ne zayıfken olanlar oluyor ne de şişkoyken arada kalmısım bır ıkı bıseyle ıdare edıyorum almak ıstemıyorum ole işte cnm ramazan sonrası ınsallah bakalım yaz olsaydı ii olcaktı kısın nasıl dıet olcaksa ...
sen nasılsın nasıl gıdıyor?

valla canim iyiyim diyeyim iyi olayim..bu aralar baya zorlanir oldum yururken uyurken cok cabuk yoruluyorum tansiyonum dusuyor...birde cok dengesiz beslenmeye basladim artik bulantilar geri dondu ne et ne tavuk ne balik yiyorum ayda yilda bir sebze yemegi...bu ara tatlilara dadanmis durumdayim bebisime yaramiyor biliyorum ama canim birtek onu istiyor...kilolar almis basini gidiyor o ayri bir dert..ama olsun sorun degil bebisim saglikla dogsunda yine donucem eski kiloma insallah...bendede durumlar boyle canim...

cnm dietimi 61ıe bıtırmıstım oarada 63 olmusum ıste hamıle kaldığımda doğuma 73ıle gıttım 68dım doğumdan bır hafta sonra bır aylıkken bebeğim 66 olmusum bgn 45gun oldu ama asırı tatlı yıyorum sankı hala şişlıklerım gıtmemiş gıbı ama kıyafetlerımden ne zayıfken olanlar oluyor ne de şişkoyken arada kalmısım bır ıkı bıseyle ıdare edıyorum almak ıstemıyorum ole işte cnm ramazan sonrası ınsallah bakalım yaz olsaydı ii olcaktı kısın nasıl dıet olcaksa ...
sen nasılsın nasıl gıdıyor?

NAZLIBAHAR MERHABA senı yenıden burda gormek neguzel hatırladınmı kecen sene yazıyordum ıkımızde bebekl dusunuyorduk senınde bebegın olmus benımde 3 aylık bebegım var sen cok guzel kılo vermıssın benı goruyorsun cok kotu durumdayım ılkdefa bukadar sısko oldum moralım bozuk aklıma topık geldı tekrar yazmaya basladım senı ve dıger eskı arkadasları gorunce cok sevındım desteklerınızı beklıyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

valla canim iyiyim diyeyim iyi olayim..bu aralar baya zorlanir oldum yururken uyurken cok cabuk yoruluyorum tansiyonum dusuyor...birde cok dengesiz beslenmeye basladim artik bulantilar geri dondu ne et ne tavuk ne balik yiyorum ayda yilda bir sebze yemegi...bu ara tatlilara dadanmis durumdayim bebisime yaramiyor biliyorum ama canim birtek onu istiyor...kilolar almis basini gidiyor o ayri bir dert..ama olsun sorun degil bebisim saglikla dogsunda yine donucem eski kiloma insallah...bendede durumlar boyle canim...

mehaycım senınde bebegıne cok sevındım senıde burda gormek cok guzel dedıgım gıbı 3 aylık oglum var cok kılo aldım daha hıc vermedım 1 hafta oldu dıyete baslayalı gordugunuz gıbı 2 kılo vermısım destegınıze ıhtıyacım var
mehaycım beslenmene cok dıkkat et kıloları nasıl olsa verırsın ama bebegın bugunlere tekrar donemez dolayısıyla anne karnındakı donem cok cok onemlı kalsyum ve proteını gunluk al

Back