Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

işte budur yaa cnm çok tebrik ederim süpersin ya, nasıl bir duygu ballandıra ballandıra anlat da bizim de ağzımızın suları yerlere insin, canımız çeksin gazlanalım :)

kızlar ben regl oldum ve doğum kontrol hapına başladım bakalım kaç kilo alıcam

merhaba kıslar nihayet dönmüşsünüz alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok sevindim hepiniz hoş geldiniz canlarım opuyorumnanaktan
moonserosecim tebrik ederim canım hedefine ulaşmışsın darısı bizlere inşallah :Saruboceq:
peluşcum senide tebrik ederim canım kısa sürede hedefine ulaşacaksın eminim stepperın hayırlı olsun opuyorumnanaktan
sempatiğim senle ben ya alıyoruz yada yerimizde sayıyoruz kaydirigubbakcemile3 yinede tebrikler canım annenin yanındasın ve sadece 2 kilo almışsın ben olsa ooooo kaç kilo alırdım Allah bilir
0609 kaydirigubbakcemile3 süpersin ya herkes tatilde kilo alır sen vermişsin en yakın zamanda hedefine kavuşmanı diliyorum ve aramıza hoş geldin opuyorumnanaktan
canlarım bende 59,5 kiloyum bakalım geri kalan kiloları nasıl göndereceğiz hepimize kolay gelsin opuyorumnanaktan

merhaba topraksu ablam teşekkür ederim senide tebrik ederim 2 kg cuğun kalmış :))

merhaba canım saol opuyorumnanaktan
verebilsem çok bişe deil ama öylesine yapıştılarki
havalar biraz serinlesede yürüyüşlere başlasam
burası öyle sıcakki zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum
resmen insanın yüzüne buhar çarpıyor sanki

hoşgeldin ablam, verirsin 2 kilo bişey değil... havalar son birkaç gündür yine çok ısındı gerçekten, biyere çıkası gelmiyo insanın...

topraksuu nasılsın canım maşallah gezeliyorsun grup grup.opuyorumnanaktan
merhaba topraksu ablam teşekkür ederim senide tebrik ederim 2 kg cuğun kalmış :))

Başarını ve azmin kutluyorum.Darısı başımıza canım:lepi:alkisalkisalkis

masallah mooncum:hooray:
valla hayranim sana:asigim:
biz azimsizlerin arasinda azmedip basardin:lepi:
iste insanin icinde olcak
bizimde icimizde hep varda iste yenik dusuyoruz hele bana baksana verdim verdim aynen geri aldim patlicak bomba gibiyim simdi
ne diyim artik omrum bu topikte gececek heraldedelikafadulden
yinede ben darisi basimiza diyorum
ramazanda hayatta kilo vermem mecbur yatmadan once biseyler yiyoruz
bide burda cok gec aciliyo gece bisey yemezsen hayatta dayanamazsin
yani dusun turkiye saatiyle saat 10 da aciyorz

sempatik nerelerdesin gelde canlansın buralar be
bu kadar sessizlik hiç hoş deil herkes kayıplarda :))

geldim ablam geldim
annemden ayrildim bugun geldik eve cok yoruldum
6 saat yolculuk okadar kiyaetler tekrardan hepsini yika
daha birsuru seyler geldi yerlestir
sonrasinda yemek
birazdaha durum biseyler hazirlicam ,yani burdayim artikta
rejimde degilim
ramazanda hic yapamam ben
mooncumada yazdim burda cok gec aciyoruz mecbur gece biseyler yiyoruz oda verilmiyo
ama ramazandan sonra yine aynen devam

merhaba hatunlar,teşekkür ederim sempatikciğim ve yurduşum.ayy sempatikciğim çok uzun zamanmış günde 1 öğün mü yiyorsunuz yani? sahur yapma şansınzı yok mu canım yaa cidden çok uzunmuş

sahur yapma zamanimiz tabikide var 5 te oluyoda esim gece kalkmaz yatmadan bikac atistirir bazen hic yemez bugun mesela aksam yemegini gec iyince karni doluyo insann cani bisey istemiyo zorla hazirlayim dedim yok dedi gece hic kalkmaz
anlicagin 20 saat kadar ac kaliyoruz
acliga dayaniyorumda susuzluk zor oluyor bide baya sicak, allahim bi sekilde sabrini veriyo anlicagin

ha bu arada annemlerin evine yazdigin yorum icin cok cok tesekkur ettim
insallah evlenince cok daha guzeli senin olur canim beni

Merhaba kızlar,
sahuru beklerken geçmiş sayfalarınızı okudum. hepinizi tek tek tebrik ederim.ne kadar güzel kilolar verilmiş öyle...

benim de bir öyküm var kilo verme ile ilgili..paylaşmak istiyorum izin verirseniz..
3kg ağırlıkta doğan ben ilkokul 4.sınıfa dek oldukça zayıf bir çocuktum. ardından ne olduysa oldu ve ben hızla kg almaya başladım. ortaokula 60kg üstü bir kılo ile başladımki düşünün artık siz..o yaşta,o boyda..
ergenlikte bir takım hormanal sorunlar sebebiyle kullandığım ilaçlar kılolarımı ikiye katladı.hep diyet yaptım.6 ay aç gezdim,6 ay tıka basa yedım.verdiklerimi katlayarak aldım.çok iştahlı biriydim ki hala öyleyim. tek bir avantajım var bu hantal vucuda ragmen hep sporla içiçe yaşadım,en azından denedım..başarabildiğim kadar..
derken üniversitede annenın yemeklerınden ayrı kendı başının çaresine bakamama yetersizliği(makarnalar,sucuklu yumurtalar..vs gibi pratik ve kalorili yemeklerin kurbanı olarak)kg almaya devam ettım ama bir yandan da ara ara diyetlerle verıyordum..genelde de yazları verip kışları alan bir bünyeye sahıbım.buna yoyo sendromu da deniyor.
en son üniversite 4.sınıfta 80e merdiven dayadım 78-9ları gördum. maximum gördüğüm rakamdı bu tartıda. ardından 10kg vererek bayağı bir hafiflediysem de kalıcı olamadı ..bu sefer 76-7 kg oldum.

geçen 2009basında tam 1 0cakta(yılbasında da dünyayı mideye indirdikten sonra) bu sene benım yılım olsun dedım.2010a dek uzun vadeye yaya kıloları vermelıyım dedım..bir daha almamacasına hem de..
bu seferki maceramda sıkı diyetlere rağbet etmedım.. bol bol sebze,meyve,tam tahıllı olarak ekmek,makarna,pirinç, diyet bisküviler,yağsız süt grubu,lifli gıdalar ağırlıkta olmak üzre herseyden yedım.kılo veremedıgım aylar oldu..gene tıka basa yedığım öğünlerim oldu ama hep kontrolluydum.sporu da unutmayalım ama sanırım en büyük iyiliği ondan gördum.
ve 8.ayın sonuna gelırken ben en son ilkokulda gördüğüm kılodayım. zor oluyor yerleşik kılolar daha bir zor gidiyor belkı ama oluyor.
şimdi ben 58kgyum
boyum 172cm
ölçülerim 89-62-94
üst bölgemden memnunum ama bacaklarımı kalın görüyorum hala.. az bir işim kaldı onlarla.önümde 4 ayım var.Allah'ın izniyle 4 ayda onları da halledicem.2010a istediğim ölçülerde giricem.

gece gece başınızı ağrıttım.içimden geldi paylaşmak istedım.vakti olan okur,olmayan göz atar..

herkese iyi Ramazanlar diliyorum...

Son düzenleme:
canim ya masallah sana ne kadar azimliymisin ,su zamana vermemgerek deyip vermisin inan yazdiklarina hayran oldum nerseyse 80 lerden 58 kilosun ve suan cok zayisin bence am manken olculerindesin bence kilo verme ust bolgem iyi diyosun kilo versen ordan gider en iyisi sen alt bolgen icin spora devam et masallah tam manken omusun haa
bide boyun cok uzun suan seninle kilomuz aynida benim boy cok kisa seninki baaya uzun
suan cok mutlusundur insankilo verince kendini begeio neseli oluo
ama ben simdi verdigimi geri aldm cok cok mutsuzum bide ramazandayiz
aynen senin onceki yaptigin gibi iyi b diyet apiyorum arkasindan kendimi birakip verdigimi aliyorum omrum diyetle geciyo ,tam olarak uygulasam belki basarcamda tam ugulamiyorum bi hafta yemeince veryosun saglikli olmuyo diger hafta az bi kacir aliyosun
seni tekrardan tebrik ederim canim

teşekkür ederim canım,
zayıf olmanın verdiği mutluluğun değeri paha biçilemez heleki yıllarca kilo problemı yasadıysa bir insan.inan bana ben de cok verdıgımı aldım. hatta hala daha da devam edıyorum verdiğimi almaya..mesela şu haftasonu cok kacırdım doğumgunum sebebiyle.. eminimki 1-2 kg aldım ama bu hafta sıkı spor ve beslenme cezası koydum kendıme...
beslenmek bir hayat biçimi ve sosyal yaşamın merkezinde... kılo vermeye çalısırken sosyal yasamımdan,hayatın zevklerınden ödün veremem.dısarıda lüks bir restoranda yemek yiyeceksem kısmam kendımı,otururum ve yerım ama ardından ceza dönemı baslar.
bir de ödün vermeyelım dediysek çok da hızlı yaşamayalım sosyal hayatımızı kaydirigubbakcemile3
mesela erkek arkadasım da benım gayretımden etkılendı ve arada benım öğünlerimden tüketerek ve dışarıda benle uzun yürüyüşler yaparak 12kg verdi.. öyle çok mutlu olduki.. şu an 181cm ve 72-3kg.. kendımı acayip sağlıklı hissediyorum diyor.dobiş dobişken ince bir çift oluverdik biz ama ikimiz de gayret ettik. özellikle ben onu çok gazladım.sırf şu dışarısı gezme,tozma,yemek işlerinden kısmak için laelaelaelaelae (aramızda kalsın)
benım size tavsıyem eşlerinizi,erkek arkadaslarınızı gazlayın..onlar büyük bir engel kilo verme maratonunda..
benım vucuduma gelınce kollar çubuk kraker oldu biraz ama ağırlık çalısıyorum o yüzden biçimli çubuklar, neysekı omzum geniş de üst tarafım miniminnacık durmuyor.belim ince,göğüsler küçük sayılmaz ama eskıden füze gbiydi..korkunctu.keşke daha çok küçülse sevmiorum göğsü..cok su içtiğimden gün içinde azıcık şişen bir karnım var.sabahları dümdüz ama... o yüzden karın bölgeme daha fazla kas depolamalyım diye düşünüyorum. aslında popo da iyi sayılır ama gel görki bacaklarım(daha doğrusu üst basenım )kalın hala.. alt bacak da kalmadı.benım her tarafım topluydu önceden...sanırım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.pek yağ kalmadı vucudumda o yüzden son verdıgım kılolar daha çok basenden gidiyor. o bölgeye has spor yapma konusunda da ısrarlıyım tabi.kendıme şu kg bu kg dıye bir hedef koymadım ama ben kalın kemıklı değilim daha çok vermeliyim diyorum. ne zamanki basenımdekı fazlalıklar benı terkeder ben de korumaya alırım.o kadar spora ve kg vermeye ragmen kısa şortla falan oturunca yayılan basenlerım var...sevemedim gitti bunları..
bu arada önümüzdeki yaz gelinlik giyicem Allah'ın izniyle... kışın da nisanım var. incecik gelinlere çok özeniyorum kuğu gibi...hayalım öyle bir gelin olmak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…