- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.241
günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
merhaba topraksu ablam teşekkür ederim senide tebrik ederim 2 kg cuğun kalmış :))
merhaba canım saol opuyorumnanaktan
verebilsem çok bişe deil ama öylesine yapıştılarki
havalar biraz serinlesede yürüyüşlere başlasam
burası öyle sıcakki zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum
resmen insanın yüzüne buhar çarpıyor sanki
hoşgeldin ablam, verirsin 2 kilo bişey değil... havalar son birkaç gündür yine çok ısındı gerçekten, biyere çıkası gelmiyo insanın...
topraksuu nasılsın canım maşallah gezeliyorsun grup grup.opuyorumnanaktanmerhaba kıslar nihayet dönmüşsünüz alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok sevindim hepiniz hoş geldiniz canlarım opuyorumnanaktan
moonserosecim tebrik ederim canım hedefine ulaşmışsın darısı bizlere inşallah :Saruboceq:
peluşcum senide tebrik ederim canım kısa sürede hedefine ulaşacaksın eminim stepperın hayırlı olsun opuyorumnanaktan
sempatiğim senle ben ya alıyoruz yada yerimizde sayıyoruz kaydirigubbakcemile3 yinede tebrikler canım annenin yanındasın ve sadece 2 kilo almışsın ben olsa ooooo kaç kilo alırdım Allah bilir
0609 kaydirigubbakcemile3 süpersin ya herkes tatilde kilo alır sen vermişsin en yakın zamanda hedefine kavuşmanı diliyorum ve aramıza hoş geldin opuyorumnanaktan
canlarım bende 59,5 kiloyum bakalım geri kalan kiloları nasıl göndereceğiz hepimize kolay gelsin opuyorumnanaktan
merhaba topraksu ablam teşekkür ederim senide tebrik ederim 2 kg cuğun kalmış :))
günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
sempatik nerelerdesin gelde canlansın buralar be
bu kadar sessizlik hiç hoş deil herkes kayıplarda :))
canim ya masallah sana ne kadar azimliymisin ,su zamana vermemgerek deyip vermisin inan yazdiklarina hayran oldum nerseyse 80 lerden 58 kilosun ve suan cok zayisin bence am manken olculerindesin bence kilo verme ust bolgem iyi diyosun kilo versen ordan gider en iyisi sen alt bolgen icin spora devam et masallah tam manken omusun haa
bide boyun cok uzun suan seninle kilomuz aynida benim boy cok kisa seninki baaya uzun
suan cok mutlusundur insankilo verince kendini begeio neseli oluo
ama ben simdi verdigimi geri aldm cok cok mutsuzum bide ramazandayiz
aynen senin onceki yaptigin gibi iyi b diyet apiyorum arkasindan kendimi birakip verdigimi aliyorum omrum diyetle geciyo ,tam olarak uygulasam belki basarcamda tam ugulamiyorum bi hafta yemeince veryosun saglikli olmuyo diger hafta az bi kacir aliyosun
seni tekrardan tebrik ederim canim
merhaba arkadaşlarrr
özledim siziii
ben geldim hem de bebişimle berabeerrr alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?