• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slmlar herkese ben de gecen sene buranın mudayım uyelerındendım beraber pırınc lapası gunlerı yapardık elma sırkesı ıcer detox ıceceklerı kaynatırdık hey gıdı gunler :=))) ne guzel gecen seneden bayaa bı kısı burda ınsallah herkes ıstedıgı kıloya kavusmustur ben kavustum ama gobegım var hep var hala var :) bılmıyorum 2 kılo daha versem gıder mı acaba ama bakalım artık spor yapıyorum yedıklerıme pek dıkkat etmıyorum artık ama neyseee herkeselere tekrardan merhabalar kolay gelsın cok cok :)

yesa canim hosgeldin ,canim senin isim falan biliyorumda ilonu falan hatirlayamadim ,ne kadar zamanda kac kilo verdin
ah canim buranin onceki hali cok iyidi simdi teker teker terkedildik ,ben ayakta tutmaya calisiyorum ,cok kisi olunca daha guzel oluyo burasi
normalde kilon iyiyse biliyosun spor yapman gerekli ancak oyle erir

merhaba kizlar ben bugun giremedim doktora gittim.

bugun spor yapamadim ama bol bol yurudum.
sabah kahvaltim biraz fazla oldu bugun hic yamayacagim cunku beni topa tutarsiniz daha aksam yemegi yemedim ama az yicem.

bugunu telafi etmem lazim.

kiz sen dunmu cok kacirdin sadece sabah kahvaltisindami
bak biz burda ac geziyoz suna bak tika basa yiyo:oklava::oklava:
benden bu oklavalari yemeden cabuhhhh kendine gel sporunu yap yedigini erit
bunda sonra valla herlese oklava gostercem ona gore:oklava::oklava:
tutmayin beni:jeyyar::sm_cool:

yesa canim hosgeldin ,canim senin isim falan biliyorumda ilonu falan hatirlayamadim ,ne kadar zamanda kac kilo verdin
ah canim buranin onceki hali cok iyidi simdi teker teker terkedildik ,ben ayakta tutmaya calisiyorum ,cok kisi olunca daha guzel oluyo burasi
normalde kilon iyiyse biliyosun spor yapman gerekli ancak oyle erir

hosbulduk canımm mehay falan vardı goremedım ama burada mı herkes :) canım benım 5 kılo kadar fazlam vardı hepsını verdım ama ıste gobek :) sporda yapıyorum aslında kursa yazıldım ama 2 seferdır aksatıyorum en ıyısı gecen yaz yaptıgım gıbı nıvea body neselı sabahlar :) valla tamamen burakıler sayesınde verdım hadı bu persembe lapa dıyetı hobaa dıye kalkardım hemen bakardım kım ne zaman yemıs lapasını yogurt katmıs mı katmamıs mı baska ne yemıs ne ıcmıs valla cok guzeldı hersey umarım hala da oyledır daha pek bakamadım ama ınsallah bundan sonra.. herkese kolay gele gorusmek dılegıyle...:1hug:

gidemedim kızlar ya hem ev bulamadık henüz
hemde bugün kızkardesim
geldi 1 aylık ogluyla onlarlada kalcam biraz, antalyada cok
pahalıymış evler bakalım bekliyoruz
spor yapamıyorum ayagım cok agrıyor incittim herhalde ama
diyetede devam etmeye calısıyorum
artık size sonra katılırım hepinizi öpüyorum ii geceler

günaydın bayanlar

dün yediklerim:
sabah : 1 dilim ekmek + 1 kk kaşar
ara: nescafe+4 kayısı
öğlen: yoğurt+2 kaşık patlıcan oturtma
ara: 1 paket kremalı bisküvi+maden suyu
akşam: meyve + maden suyu

günaydın tüm güzel hanımlar :)

dün yediklerim;
kahvaltı yarım simit, haşlanmış yumurta, domates, kk peynir, salatalık, biber, 1 sosis, çay (biraz kaçırdım)

öğlen 1 tabak bol sütlü sade nesfit

akşam ton balıklı salata, 1 şeftali

Bugünde 1 dilim kepekli kızarmış ekmek ile başladım...

Hepimiz zayıflıcaz çıtır çıtır olucaz opuyorumnanaktan

günaydın bonibonlar gününüz aydın ve sağlıklı zayıflamayla geçsin a.s.
sempatiğim çok teşekkür ederim canım bende düşünüyorum şöyle hedefime ulaşimde biraz uzaktan falan çekip koyacam ama hedefe ulaşınca öyle karar aldım ben becerememde ama kıslarımdan yardım isterim artık

peluşcum sanada çok teşekkür ederim canım sende zaten manken gibiymişsin be :nazar: maşallah boyun uzun kilon da hiç fazla deil vermek için kendini fazla sıkma ne verirsen kaardır hesabı yani yoksa gayet iyisin şeker

23 temmuz da yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

sabah - klasik 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek,2 kk peynir,domates,şekersiz çay
ara - 1 yeşil elma
öğle - 1.5 kepçe yoğurt,2 kayısı
ara - yeşil çay,1 kayısı
akşam - 2 büyük kase yayla çorbası (dünden kalmıştı)

kararına katılıyorum sempatiğim
bundan sonra kaçıranın kilo vermiyenin kafasına kafasına :))

yesa sende hoş geldin canım

bende kılo vermek ıstıyorum
dogum yapalı 8 ay oldu 82 ile dogum yaptım sımdı ıse 69 kıloyum en az 60 olmam lazım ne yapmalıyımmmm mafoldumben

gunaydin kizlar nasilsiniz ben yeni kalktim 2 tane grisin yedim ve simdi spor yapcem.

sempatim vur nan kafama kafama tatlim sadece sabah kahvaltisini cok kacirdim aksama 1 kase corba ictim sadece acip yani su anda haha sporu yapayim kahvaltimi yapacam hadi kolay gele

yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz hadin kilo vermeye

merhaba hatunlar, misafir firmam olduğu için çok yoğunum kk ya giremedim.iyisinizdie inşallah,hepinizi öptüm,sağlıcakla kalın...

arkidislerr ben geldim nasilsiniz
kahvalti ev temizleme derken ancak gelebildim
2 gundur detoks diyetinden onra 1 kilo vermis urumdayim ,biliyosunuz reglimden dolayi kilom fazla cikmisti
dun spor yapmadim
yemekteyiz programina baktim faik bey vardikaydirigubbakcemile3
bugunde otobusle ilk defa bi garrefour magazasina gitcez ora biraz uzak bayada yurucez oda spor olur bana
neysem simdi sizlerin cevabina gelelim du bakinimda bikaydirigubbakcemile3

hosbulduk canımm mehay falan vardı goremedım ama burada mı herkes :) canım benım 5 kılo kadar fazlam vardı hepsını verdım ama ıste gobek :) sporda yapıyorum aslında kursa yazıldım ama 2 seferdır aksatıyorum en ıyısı gecen yaz yaptıgım gıbı nıvea body neselı sabahlar :) valla tamamen burakıler sayesınde verdım hadı bu persembe lapa dıyetı hobaa dıye kalkardım hemen bakardım kım ne zaman yemıs lapasını yogurt katmıs mı katmamıs mı baska ne yemıs ne ıcmıs valla cok guzeldı hersey umarım hala da oyledır daha pek bakamadım ama ınsallah bundan sonra.. herkese kolay gele gorusmek dılegıyle...:1hug:

canim ya dogruyu soylemek gerekirse buranin eski tadi yok ,o eski gunler ne guzeldi
ozaman nazlibahar ,hacer,myceon yani ozlem ,mehay vardi tabi olmazsa olmaz ben vardimkaydirigubbakcemile3hala ben burdayim ,ne azimsiz kariyim ya ben:gitme:
mehay tup bebekten hamle kaldi ,suan hamileler bolumunde, nazlibahar tum kilosunu verdi hamile kaldi heralde gecen hafta dogum yapmis tebrik etcem onuuda, yakinlarda yine gelir aramiza mycean iste oda tup bebekten hamile kaldi zaten cok kilosunu vermisti, hacer bacida kilosunu verdi ama suan9.takim kapatai, iste millet hamile kaliyo gidiyo ,bu karilara guven olmuyokaydirigubbakcemile3
bense hala burdayim
senin kendini nasilhissediyosun kilom birazdaha varsa ver ,degilse fazla ugrasma o kendini nasil hissettigine bagli

ohhh sempatiğim sefan olsun gez dolaş eğlen canım gezinin tadını çıkar
bu arada sporunuda yapmış olursun
moonserosecim Allah kolaylık versin canım bayağı yoruluyosundur bizlerde iyiyiz
o koşuşturmacada sende kendine iyi bak kocaman öpüyoruz

gidemedim kızlar ya hem ev bulamadık henüz
hemde bugün kızkardesim
geldi 1 aylık ogluyla onlarlada kalcam biraz, antalyada cok
pahalıymış evler bakalım bekliyoruz
spor yapamıyorum ayagım cok agrıyor incittim herhalde ama
diyetede devam etmeye calısıyorum
artık size sonra katılırım hepinizi öpüyorum ii geceler

gecmis olsuun dilekcim ayaginimi burktun yoksa incidi
iyi kiz kardesin gelmis birlikte kalirsiniz ne guzel ,zaten esinde hemen ev bulamamis, zaten ha diyincede ev bulunmuyoki
yine turkiyede bulunuyo ,buralarda dahada zor selerdir bekleyenler oluyo valla
biliyosun biz her zaman burdayiz artikkaydirigubbakcemile3
gelene hosgeldin gidene gule gule
sende kilo almamaya dikkat et kizkardesim geldi diye ne bulduysaniz yemeyin:jeyyar:

Back