- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.801
ya callenitics linkini bende istiyorum beni öksüz bırakmayın
alın beni aranıza
moonserose canım sen ne tatlıymıssın öle pamuk gibisin valla
sağolasın dilekciğim bembeyaz kabak gibiyim zaten kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 5 mil yapıcam kızlar aslında bugün
3 saat magza gezdim çocuk arabasında 2 çocuk
bayagı kalori yakmışımdır arabayı iterken, aslında
yorgunum ama yinede yapmak istiyorum, sabah 5 mil
yaptım şimdide yapıyımki eşimi görene kadar biraz
daha zayıflayım da şaşırsın bari kaydirigubbakcemile3
merhaba kıslar ben geldim
moonserosecim ben kim kılçık kadar zayıf olmak kim baba işte öyle görüyor ben tam bir balığım hemde balina kaydirigubbakcemile3 sende ne kabağı be tam bir fıstıksın opuyorumnanaktan
sempatiğim sende çok yoğun geçiriyosun günlerini ondan spora vakit bulamıyosun herhalde vaktin olsada yapacak dermanın kalmıyor demekki ondan yapamıyosun aslında bir başlasan arkası gelecek ama opuyorumnanaktan
prensesim ohh maşallah demek su böreği yedin bende bayılırım neyseki spor yapıyosun kilo olmamıştır inşallah
dilekcim iyi valla eşin yok diye sabah-akşam spor yapıyosun eşin geldiğinde oda hasretinden zayıfladığını düşünecek yerimseniben bizdemi eşleri biryerlere göndersek ne yapsak sahi insan yalnız olunca daha güzel zayıflıyor hihoyyyt
bana gelince tartının üstüne bile çıkmaya korkuyorum babam gittikten sonra ağzıma uzunca bir süre bant vurmam gerekecek senağlama sadece yiyip oturuyorum yanında işde yapmıyorum kıslar yapıyor sadece yemek işlerinden sorumluyum Allah sonumu hayretsin mirmirmirmir gidişat kötü çünkü benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?