Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba hanımlar fazla gıremıyorum bende ben gırdıgımde de zaten kımse olmuyo bugun kahvaltı yapmadım ögle yemegını 12de yedım patates patlıcan ve kabak kızartması yogurt ve salata yedım sımdıde leslıe nın yuruysunu yaptım express serı valla hepsını yapamadım 4 mılın 1 bucuguunu yaptım cok sıcak bunaldım aksam fazla bır sey yemem heralde ya da hıcbır sey yemem

selam kizlar bende bugun giremedim yaww bende sabah sporumu yaptim normal klasik kahvalti yaptim evimi topladim su boregi yaptim simdi gidip arkadaslarda yiyecem:jeyyar:.beni ozleyin anacim adiossssssssss

çok saolasınız .bende 3 gündür sabah tost üstüne krom hapı
öğlen müsli akşamüstü diyet bisküvi
akşamada çorba
ama tık yok çünkü koca gün oturuyorum
eve gidip spor yapıcam di,yorum ama 8de işten çıkınca biraz zorluyor
eski resimlere bakıp motiva olmaya çalışıyorum ama neyse
başarıcam inşallah bu sefer

5mil yürüdüm kızlar 5de aksam günlük 10 mil böylede zayıflamazsam artık ben ne diyeyim 16 km yapıyor
Birazda cal yapıcm onu tam 1 saat yapamıyorum da sadece karın ve yanlar için olanı yapıyorum
aslında spora basladığımdan beri yanlarım ve karnım bayagı gitti belim şekillendi
kışında sürekli günde 1 saat yürüyordum ama pek faydasını görmedim yememe dikkat
etmiyordum o zaman eralde ondan ne kadar spor yaparsan yap bogazı kesmeyince olmuyor

kızlar sadece kalça için bildiğiniz süper bir hareket varmı
çünkü
benim en büyük derdim kalçalarım yoksa görünüşüm
gayet ince sayılır birazcık kalçalarıda eritsem süper olucak
kalçalardan 1- 2 kilo versem tamamhihoyyyt

merhaba hatunlar nehabersiniz? dilekciğim ben kalça ve basen için stepper aldım.gün aşırı en az 500 adım yapıyorum ve epey faydasını gördüm.tavsiye ederim canım

gunaydin kizlar dun biraz kacirdim azcik o kadar cok yemedim sabah 3 miles yurudum oh dusumu aldim simdide klasik kahvaltimi yapayrum ondan sonrada evimi tem,izlaeyip carsiya gidecem sempatim dun hic girmemis hayirdir acep ne oldu yine?

dilek kalcalarini duvara vur yavrum bir oyana bir buyana bak nasil eriyecek hadi basla simdiden

moonserose canım sen ne tatlıymıssın öle pamuk gibisin valla

sağolasın dilekciğim bembeyaz kabak gibiyim zaten kaydirigubbakcemile3

allah sizi kizlar emin dun az baktim cevap veremedim ,allahim nail guldum
biri diyo pamuk gibisin biri diyo kaabk gibiyim kaydirigubbakcemile3
baya bi guldum ha size kaydirigubbakcemile3
mooncum beni guldurdun:roflol::roflol:
,anam ne kabagi grcek pamuk gibisin haaaa:jeyyar::jeyyar:

kizlar nasilsiniz, ya pek fazla ugrayamadim yogunluktan,evdede istede net varda acip yazmaya vakit olmadi

prensesim anam ya sorma gunlerimi, allahim ne yogunluk boyle bugunde yeni bos kaldim
sabah pazara gittik ,ordan ise gelim az isleri yaptim eve geldim kayananm ogun eristeyi az kstik birazdaha kessek dedi, artik kalkti ogleden sonra hamur yogurdu eriste kesicektik makina bozuldu, neysek dedik elimizde keselim
iste sonra yemek hazirla ortaligi toparla,ancak geldim gordun yani dimi kosusturmayi
anam kaynana eskilerden olunca oturtmuyo mecbur o nediyosan yapacaksin
iste boyle geti gunde
bende bugun biraz kacirdim ,ama sonra spor yapip telafi etcem
normalde bugun lapa yapcaktim yapamamdim artik yarin yapcam lapayda

ben şimdi 5 mil yapıcam kızlar aslında bugün
3 saat magza gezdim çocuk arabasında 2 çocuk
bayagı kalori yakmışımdır arabayı iterken, aslında
yorgunum ama yinede yapmak istiyorum, sabah 5 mil
yaptım şimdide yapıyımki eşimi görene kadar biraz
daha zayıflayım da şaşırsın bari kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kıslar ben geldim
moonserosecim ben kim kılçık kadar zayıf olmak kim baba işte öyle görüyor ben tam bir balığım hemde balina kaydirigubbakcemile3 sende ne kabağı be tam bir fıstıksın opuyorumnanaktan
sempatiğim sende çok yoğun geçiriyosun günlerini ondan spora vakit bulamıyosun herhalde vaktin olsada yapacak dermanın kalmıyor demekki ondan yapamıyosun aslında bir başlasan arkası gelecek ama opuyorumnanaktan
prensesim ohh maşallah demek su böreği yedin bende bayılırım neyseki spor yapıyosun kilo olmamıştır inşallah
dilekcim iyi valla eşin yok diye sabah-akşam spor yapıyosun eşin geldiğinde oda hasretinden zayıfladığını düşünecek yerimseniben bizdemi eşleri biryerlere göndersek ne yapsak sahi insan yalnız olunca daha güzel zayıflıyor hihoyyyt
bana gelince tartının üstüne bile çıkmaya korkuyorum babam gittikten sonra ağzıma uzunca bir süre bant vurmam gerekecek senağlama sadece yiyip oturuyorum yanında işde yapmıyorum kıslar yapıyor sadece yemek işlerinden sorumluyum Allah sonumu hayretsin mirmirmirmir gidişat kötü çünkü benneyaptımki

demek esine incecik gozukmek itiyosun haaa:jeyyar:
valla esinin yoklugunda yaptin yaptin ,o glince cok firsatin olmaz bence kaydirigubbakcemile3

topraksu ablammmmm bana diyosunda sen kendine bak ,baba geldi yedin ictin oturdun dimi, ye ye siskaydirigubbakcemile3 spor yok bisey yok otur babam oturlmaz:
simdi diyene bak diceksin
bende su kicimi kaldirsam evet olcakta onlar buyudu kaldiramiyorum bkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarin lapa yapmayi dusunuyorum ,pazartesiye bilmem yine sonuc ne cikcak
her hafta diger hafta vercem diye kaydiriryorum
hele bu hafta hic spor yapmadim of ya ne eringecim
aslinda musait olsam tv karsinda veya arkadsalarin yaptiklarindan falan olsa, ve veya :) yanimda yurucek birisi olsa anam hic biri olmuyo, illaki kendi odama girip yapmam gerekli ,oda iste kaliyo :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…