Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim yaniliyorsun ben lapa sayesinde 1 kilo verdim tabi spor destekli canimida sIktigim yok canim akisina biraktim herseyiopuyorumnanaktan

dilekcim pes etmek yok spora devam hayatimkaydirigubbakcemile2

kızlar şu callenitics midir nedir yapanınız varmı bugün denedim çok zor geldi bana ama sonuçları mükemmel diyolar ne yapıcaz

merhaba kızlar sabah 10 bucuk gıbı yumurtanın beyazı domates salatlık ve kepek ekmegınden olusan kahvaltımı yaptım ögle yemegı olarak saat 2 de karpuz ve kıraz yıcem

kızlar dün samsunun en güzel köşelerinden biri olan amisos tepesine çıktım bunlarda amisosun resimleri

gördüğünüz gibi kızlar arkidişinizin bir göğüsler kaldı kaydirigubbakcemile3

kizlarrr ben geldim ,nasilsiniz bakalm ,ancak gelebildim ,aksilik geldimiydi tam gelir, dun araba bozuldu ,bugu randovu var ,artik biz kaynimin is yerine trenle gittik yarim saat ,ordan arabayi aldik ,bir saat yol gittik, yine ordan gel arabayi koy tekrar trene bin ,ordan is yerine gectik yuruyerek yaraim saat ordan karpuz al eve gel yarim saat allahim bide topuklu giydim oldum bittim eve kendimi zor attim,bide dun aksam 1 saat 15 dk spor yaptim artik beni dusunun
kilolari herkes bildirmemis,
bende valla kac kiloyum hic bilmiyorum sabahtan telastan tartilamadim artik bugun dursun yarin sabah tartilir eklerim buraya

doktorun ne dedigine gelince ,dedi sizin durumunuz cok zor yani suan en zor dosyayi aciyorum
iste esime dedi kilo versin sigarayi biraksin soyle yap boyle yap, esim tamma dedi ,du bakalim bikac gun gecer yine ayniya doner,tam net biseyler demedi, cunku bunlarda turkuyenin daha iyi oldugunu biliyolar, test verdi dedi turkiyede doktora bu testi goturun ingilizcesi varsa beni arasin konusalim ,eger yaparlarsa turkiyede devam edin tedavinize, yani ben sizin yerinizde olsam orda yaparim bi konusalim bu test sonuclarina falan bakalim dedi, iste esim agustosta 15 gunlugune izine gitcek doktorla falan goruscek
anlcaginiz byle oldu, olsun esim artik emin turkiyede yaptircagina ,buna sevindim ,burdaki doktorlar hic bisey bilmiyomus, bide tum fransanin urologlar baskaniyùis guya, bakalim turkiyede daniscaz
of neysem fazla uzatmayim

mooncum masallahin var canim 55 oldun anam 1 kilon kaldiya senin ,kiz o 1 kiloyu verdikten sonra birakcakmisin ,yoksa yine az verimmi diceksin
resimler cok guzelmis, anam teleferikle gezmekte cok guzel olurya, hic binmedim simdiye kadarda bence cok guzeldir, sende cok guzel cikmisin ,kilo verdigin iyice belli olmusta anam senin goguslerde hic kuculme olmadimi, benimki yine 55 kilodayken azcik kuculmus oluyo, sankim seninki ayni duruyo gibi geldi gozume :) tabi sen daha iyi biliyosunda heheh

yok sempatikciğim pek küçülmediler canım doğru görmüşsün yine benden epey bir önde gidiyor göğüslerimkaydirigubbakcemile3

biraz kuculmesi icin senin 50 olman gerekli ozaman
iste gogusler buyuk oldukca insan yin kilolu gozukuyo ,sanki kilo vermemiste ayniymisin gibi duruyosun sinir oluyorum ben valla

29 haziran 6 temmuz arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................57................belli degil

moonserose0………..................55.6..............55..............600 gr vermis:teytey:

princess of rain…………….….....69................68...............1 kilo vermis:sm_cool:

dilek1.......................................71.8..............70.4...........1.4 kilo vermis:hooray:

topraksu....................................59.5.............59..............500 gr vermis:teytey:

akrep33.....................................66.7.............belli degil

bambaskaben............................56.8..............58.............1.2 kilo almis:mymeka:

Son düzenleme:
sabah 11 de yumurtanın beyazı domates salatalık ve kepek ekmegı yedım ögle 2 ye dogru karpuz ve kıraz yedım sonra saat 4'te leslıe yuruyusunu yaptım 4 mıl sonra ayran ıctım (köyde yapılmıs) öyle falan saat 7 de cok acıktım 10 tane falan kıraz yedım bugunum ıyı gectı umarım hepsı böyle olur moon senınde burdan ayrılmana az kaldı kız bırakma bızı kaydirigubbakcemile5

sempatim canim haberini okudum hayatim butcenizde uygunsa hic vakit kaybetmeden turkiyede yaptirin tedavinizi ya var ya bu avrupadaki doktorla bes para etmez birde avrupa derler turk doktorlari dunya doktorlarina bedel ama islerini adam gibi yaparlarsa bosa dememis Ataturk beni tuk doktorlarina emanet edin diye.hayatim insallah hakkninzda herseyin hayirlisi olur esin cokmu kilolu ondanmi kilo versin dedi doktor he birde gecen gazetede okudum sIk cinsel iliskiye girersen spermlerde guclenme oluyormus :kedi:gazetenin yalancisiyim vallazemuszemusbos durmayin anam full-time calisin opuyorumnanaktan

artik kesin turkiye diyorum ,simdi hemen basliyamayiz tedaviyede iste esim agustosta biraz izine gitcek ,bu yapcaklari test sonuclarini goturcek goruscek ,iste turkiyede ne derlerse ona gore adim atcaz
maddi yonden baya bi bahali oluyo ama napalim ,biriktiririz artik
bugun esim diyodu, kaynanamin patronu cikis verince kaynanama para odemek zorundalarya ,demis o parayi alirsam siz gidin turkiyede yaptirin diye, yined saolsun dusundugu icinde biz kendimiz biriktiririz
tas catlasin turkiyede 6 milyar etse ,burda 3 bin euro eder, tabi biletler, otel su bu ,normalharcama desek 5 bin euro olsun ,iste bunuda biriktirince gideriz turkiyeye ,bize fazlasiyle yetr insallah

bende okudum ne kadar SIKLIKTA ilisi olursa okadar sperm gucleniyo diye, iste bizim o konudada sorun var malesef ,belkide oyuzden uremiyo,anlicagin bi cocuk degil ,birsuru sorun var dile getirmem o ayri
kiloya gelince evet fazla kilosu var bide gobek var baya,boy 180 kilo 90 falan iste
artik aksam yemicez insallah hep birlikte, onun rejim yapmasi benim haydi haydi isime yarar

merhaba hanımlar nasılsınız
bugün hiç giremedim misafirim geldi benim kendi babam birkaçgün kalacak o nedenle gündüzleri giremem şimdi yattıda o nedenle girebildim
geçmişi okuyamadım şimdi okuyacam
sempatikcim geç oldu özür diliyerek söylüyorum kilom 59 kg canım yarım kilo gitmiş
sizler neler yapmışsınız bakalım okuyup dönecem opuyorumnanaktan

sempatiğim canım Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq: ne yapacaksınız inşallah eşinde kilo verip türkiyede yaptırdığı muayenede olumlu sonuç çıkarda sizlerinde yüzü güler inşallah bak kayınvalidende çok iyi bir insanmış zaten sen iyi olduğunu söylüyordun size verdiği desteklede ayrıca göstermiş oldu tez zamanda meleğinize kavuşmanızı diliyorum Şeniz opuyorumnanaktan
mmoonserosecim o ne manzara bayıldım bende hiç binmedim teleferiğe çok güzel olmalı
kilo veren herkesi tebrik ediyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben bugün kiraz detoksuna başlıyacaktım ama kısmet olmadı işte ama bugünüm hiçde fena geçmedi yediklerimi yazayımda sizde görün
sabah-1 avucum kadar pide,1kk kadar peynir,yarım domates,şekersiz çay
öğle-yemek yapmadım (babam yemediği için benimde işime geldi sırnaşık şey)
1 kase kiraz
yeşilçay :içelim:
akşamda-sadece 2 kase cacık içtim
az öncede şekersiz çay (tatlandırıcılı)

merhaba harunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür ama bugünde dhşet yoğunum.yinede her fırsatta buraya damlarım kaydirigubbakcemile3 topraksu ablam teleferik korktuğum gibi birşey değilmiş valla çok zevkli havadan seyrermek,araçların,yolların üstünden geçmek:)) ben yine beceremedim resim almayı manzara daha güzel ama idare edin artık ne yapayım.öptüm hepiciğinizi opuyorumnanaktan

gunaydın hanımlar bu sabah kepek ekmegı bıraz peynır ve bıraz domates yedım dun cok guzel gectı dıyetım umarım bugun de öyle olur kaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar jkilomu soyleyim 57.5 olmusum ve yine kilo almisim, kesin benim hormonlardavar sorun cunku okaadra fazla yemiyorum gittikce kilo aliyoruum bilmiyorum ne yapcam

topraksu ablam bakalim sonumuz hayirlisi, artik kesin turkiye olcakta ne zaman olcak belli degil
esim kilo vercek insallh, aksamlari yemicez buda benim isime yarar tabi ,bakalim gorcez sonuclari

simdi ise gitmeme lazim ,orda listeye bakarim

gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun gec kalktim uzerimde bir uyusukluluk var sporumuda yapmadim disarda yagmur yagiyor hep boyle oluyorum yagmur yagdigi Zaman uyusuk hehe

yagmur yagmasaydi carsiya gidecektim belki acilirsa hava yine giderim.

sabah yediklerim 2 ince dilim ekmek

2 ince dilim kasar peyniri

1 domtis ve 1 cup cay sekerli sekersiz icemiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…