• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hatunlar,teşekkür ederim sempatikciğim ve topraksu ablam .pammbıkk gibin kızım ama hala keşfedilmedim kaydirigubbakcemile3 sen kendini balına gibi görsende ki eminim değilsindir halledersin o kiloları.ayy bu arad ben seni çok merak ettim ablacığım bir resminde onurlandırsan bizi diyorum :))

gunadin kizlarr bugun erkenciyim lapa yapiyorum bugun ,simdi ocakta pisiyo onu yiyim ev temizleyip ise gitcem aksamda insallah spor yapcam,birazcik kendime gelmem gereklivartik

moooncum valla haklisin topraksu ablamaizi bi goremedik kac kez resim dedik , koymadi, o gizemligini hala koruyo
sen bak sidmi kilolarida verdin pamuk sekeri gibi oldun :) :) isterse artik kesftmesinler:)

demek esine incecik gozukmek itiyosun haaa:jeyyar:
valla esinin yoklugunda yaptin yaptin ,o glince cok firsatin olmaz bence kaydirigubbakcemile3

öyle sempatikciğim ama o gelmiycek artık evi bulursa haftaya biz gideceğiz,bu yüzden öbür haftadan sonra nete giremeyebilirim, orda internet falan baglatana kadar bana izin verirsiniz artık, diyete devam ama paylaşımda bulunamayabilirim

e tabiki canim ne demek biz hep burdayiz, sende evin insallah kurulduktan sonra gelirsin
senin duzenin kurulmasi baa surer biude net falan derken ,sen yinede diyet devam et nett olunca girersin
dmekki hayirlisi boyleymis canim
biz bak taaa gurbet ellerdeyiz ,neden kocamizin yani
iste sende kocayin yani nereyse oraya gitceksin mecbur
antalya guzel bi sehir ,insallah gittigin mahallade guzel olur

Sympathique;7920243]e tabiki canim ne demek biz hep burdayiz, sende evin insallah kurulduktan sonra gelirsin
senin duzenin kurulmasi baa surer biude net falan derken ,sen yinede diyet devam et nett olunca girersin
dmekki hayirlisi boyleymis canim
biz bak taaa gurbet ellerdeyiz ,neden kocamizin yani
iste sende kocayin yani nereyse oraya gitceksin mecbur
antalya guzel bi sehir ,insallah gittigin mahallade guzel olur

saol canım insallah dediğin gibi olur tabiki ordada diyet
ve spora devam zaten sıcakta bisey yenmez kolay olur

Son düzenleme:
merhabalar ben geldim ve yine kimsecikler yok herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3
sempatikcim babam gittikten sonra şu popoları beraber kaldıralım :jeyyar: artık benimkine yardımcı gerekir artık :kedi:
moonserosecim balina dedimse yavru olandan :ecrin_bebek: şimdilik gizemli kacıyı oynuyom lülülülülülü
nasıl keşfedilmemişsin bende şaşıyom kimse almazsa seni ben alırım oğluşuma ama henüz 14 yaşında beklersen olur zaten ben karadenizli gelin istiyom karadenizin kızları aslan gibi çalışkan olur evi onlar çevirir bende öylesini istiyom işte eee sendede maşallah fazlasıyla var daha ne isterim opuyorumnanaktan zemuszemus
bambaşkaben kuzum sen daha bebeksin yavrum diyet senin neyine biraz dikkat etsen az hareketli olsan yeter sana zaten kendini fazla aç bırakma senin dengeli beslenmen lazım bak seni uyarayım hormonların dengesini mahvedersin sonra Allah korusun herşeyden ye az ye daha çok küçüksün be Şeniz

Son düzenleme:
unutmadan yazayım sempatiğim bu hafta beni sabit geç canım tartılmadım ama sen yinede aynı geç diğer hafta bakarız artık

bambaşkaben, valla canım topraksu ablam
haklı, diyet miyet senin neyine :oklava: sen daha küçükmüşsün
çok aşırıya kaçmadan yemene dikkat et ,abur cubur
yeme fazla yeter, sen daha gelişme çagındasın
senin daha boyunda uzar benim bir tanıdık var kız
şimdi 26 yasında senin yaslarında biraz topluymus
herkes kilolusun diyor diye diyet yapmıs boyu uzamadı
valla 1.50 falan şimdi o yüzden canını sıkma ilerde biraz
yemene içmene dikkat edersen incecik kız olursun
ben çok zayıftım eskiden ama 2 çocuk doğurunca haliyle kilo
alıyor insan bid ben 28 yasındayım 30 dan sonra metabolizma
yavaşlıyor diyorlar ya biran önce veriyim degilmi opuyorumnanaktan

şu anda 5 millik yürüyüşü indiriyorum part 6 dayım ikisinide yarın yüklüyecem şimdiden hazırlıyorum salıdan sonra direk dalacam

ver dilekçiğim ver sağlıklı bir şekilde ya ben ne yapim yaşım 44 e girdim metobolizma hızı 0

ablacım maşallah senin kilon da ne var ,bu durum bence seni kapsamıyor ,
aslında metabolizmayla alakalı geçen dışarıda bir anne kız gördüm kız daha
küçük 15-16 anca ama inan yüzlerini görene kadar arkadan hangisi anne hangisi
kız bilemedim ,incecikti kadın ,tabi yüzünü döndüğü an olay çözüldü kadın 45-50 var
ama 15 -16 lık kızların giydiği kotlardan giymişt,i neyapsın kadında fizik var ,erkek kardesimde
yanımdaydı abla ona bakma sen bence bu kadın hasta diyor ,yani onun yasında bir kadının bu
kadar zayıf olması normal deil diyor .

kızlar ölmek üzereyim benim ufaklık 3 te yattı hemen
arkasından büyük kalktı anlayacagınız sabahladık çok
sinirlendim ya niye böyle bu çocuklar vallahi bıktım herkesin
çocugu mu böyle anlamıyorum sabahta erkenden kalktılar ayrı
bir sinir durum robot gibiler valla neyse 5 mil sporumu yaptım
ama midem çok kötü sinirim mideye vurdu şimdi çocukları parka
götüreceğim sonra görüşürüz

selam kizlaarrrr nasilsiniz sympatigim princess im nasil gidiyor diyetler bakiyorumda oldugunuz yerde sayiyorsunuz....az kaldi yakinda aranizdayim ve sizi gecip en ince ben olucam..buda size kapak olucak sisko karilar sizi...tutun azcik bogazinizi bakem:mymeka:

öyle ac kaldıgım falan yok ya yıyorum ben sız merak etmeyın yerimseniben ccccccooooooooooooooooooooooooooooooooookk sıcak spor yapamıyorrumm :umursamaz:

Back