- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.841
iyi pazarlar kzilar nasilsiniz, of cok yoruldumya paza gittik ordan baska bi yere ugradik sicakti, bide araba tuttu yazmayi canim hic istemiyo, basim felaket agriyoda yine yazim dedim
dunku lapanin sonucu guzeldi, 2 gundur 1 saati geckin spor yapiyorum,insallah kilo veririm
mehaycim hosgeldin canim sorma valla yerimizde sayip duruyoruz guya diyetteyiz, bu hafta yine iyi bi diyete girdim,senide her zaman bekliyoruz
galiba biz bu gidisle sen gelene kadar ayni kilomuzda durcaz gibide, insallah vercez
dilekcim ,canim iste cocuk bunlar her biri bi ayri oluyo, allah sabir versin ,bide esin yok
ee simdi evini tasicagin esinlestimi peki
kayinvalidenler antalyadamida gel bizde kal dediler
selam kizlaarrrr nasilsiniz sympatigim princess im nasil gidiyor diyetler bakiyorumda oldugunuz yerde sayiyorsunuz....az kaldi yakinda aranizdayim ve sizi gecip en ince ben olucam..buda size kapak olucak sisko karilar sizi...tutun azcik bogazinizi bakem:mymeka:
iyi pazarlar kzilar nasilsiniz, of cok yoruldumya paza gittik ordan baska bi yere ugradik sicakti, bide araba tuttu yazmayi canim hic istemiyo, basim felaket agriyoda yine yazim dedim
dunku lapanin sonucu guzeldi, 2 gundur 1 saati geckin spor yapiyorum,insallah kilo veririm
mehaycim hosgeldin canim sorma valla yerimizde sayip duruyoruz guya diyetteyiz, bu hafta yine iyi bi diyete girdim,senide her zaman bekliyoruz
galiba biz bu gidisle sen gelene kadar ayni kilomuzda durcaz gibide, insallah vercez
dilekcim ,canim iste cocuk bunlar her biri bi ayri oluyo, allah sabir versin ,bide esin yok
ee simdi evini tasicagin esinlestimi peki
günaydın hatunlar nasılsınız? kızlar ben dün hem çok eğlendim hem de yoruldum.dün piknikteydik.piknik yerinde şenlikler vardı nerdeyse 2 saat horon teptim.sonra 2 saat yüzdüm derken haşatım çıktı.yediklerimi de hiç yazmayayım siz anlarsınız artık :)
mehaycim sen nasilsin canim valla diyetler sen bizi nasil birakip gittiysen oyleyiz anam 1 kilo veriyorsak bir kilo geri aliyoruz :gitme:seni bekliyek kuzukaydirigubbakcemile5
gunaydin kizlar gecmis olsun sempatim ne olcek senin bu araba isin bilmirem allah kolaylik versin yaniopuyorumnanaktaneeeee diyetler kilolar nasil bende bu hafta gram oynamadi hala 68 bu hafta ipin ucunu n kacirdim biraz ya:kedi:ama bu hafta insallah telagfi edicem.benimde ocagim bozuldu yamafoldumbencok sinirliyim of elektrikli benim ocak dun sut pisiriyordum bir anlik bosluguma geldi ve sut tasti:sinifsinif:sonra ocagima geldi sut tabi dugmalarine felan ve:sinifsinif: ocagim bum bumlmaz atladi okadar hassaski bu ocaklar bugun ev acentasindan gelcekler sanirim insallah hemen degistirirler of of bosu bosuma ocagimdan oldummafoldumben
dilekim insallah bir an once esin bir ev bulurda hasretliginbiz gider bacim zor ayri kalmak allah yardimciniz olsun
selam ben hala gram oynamadım yaaaa
evet sempatikciğim o kadar yememe rağmen kilo almamışım aynı kilodayım. horon zaten müthiş terletiyor.yüzmede çok enerji harcatıyor keşke vaktim olsada sıksık yüzebilsem daha hızlı zayıflardım
eneemmm bune liste böyle utandım şimdi yaa halimiz duman hanımlar , hadi ben 1 kg cuk kaldı diye,eğlenceydi piknikdi diye bu hafta pek üstüne düşmedim ama olmaz böyle hatunlarım.hadi bakalım,kendimize gelelim ve incelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?