• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun gec kalktim uzerimde bir uyusukluluk var sporumuda yapmadim disarda yagmur yagiyor hep boyle oluyorum yagmur yagdigi Zaman uyusuk hehe

yagmur yagmasaydi carsiya gidecektim belki acilirsa hava yine giderim.

sabah yediklerim 2 ince dilim ekmek

2 ince dilim kasar peyniri

1 domtis ve 1 cup cay sekerli sekersiz icemiyorumda

yagmur varken bende cok kotu oluyorum ne moral ne bisey oluyo ,ava acikken daha iyi oluyo
afiyet olsun canim ,bende az once ogle yemegimi yedim ,aksamlari artik ailecek fazla yememeyi dusunuyoruz:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız sempatiğim kilom 69.4 oldu ama diyetten falan değil üzüntüden 2 gündür bişey yiyemiyorum eşimi Antalyaya gönderdim bugün oraya tasınacagız ya o önden gidip işleri toparlayıp ev tutacak ama çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu bizi de götür dedim ama sonra diyor önce 3 ay sonra dedi şimdide 1 hafta 10 güne gelirsiniz diyor ama hiç zannetmiyorumvinanın kolumu kıpırdatasım gelmiyor kayınvalidemler gelin bizde kalın diyorlar ama hiç kimseyi görmekte istemiyorum evimde kalmak istiyorum sizce çok şeymi istiyorum kim düzenini bozmak eşinden ayrı kalmak isterki kendimi öksüz kalmış çocuklar gibi hissediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim sadece içimi dökmek istedim sempatiğim inşallah sende yavruna kavuşursun canım hepinizi öpüyorum:sinifsinif:

dilekim bir tanem aglama kavusursun ana kocana dur hem fenami azcuk ozler kocan seni isin sakasi canimda neden tasiniyorsunuz guzelim anlamadim ben ya

merhabalar ben geldim nasılsınız fıstıklar
sempatiğim ne güzel akşam yemeğini kaldırmışsınız ailecek birbirinize destek oluyorsunuz moralini bozma şeker hamiş olmada moral çok önemli hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma vakti-zamanı gelince :Saruboceq: sende çok güzel bir anne olacaksın ben inanıyorum Şeniz
dilekciğim üzülme be canım 1 hafta on gün nedirki çabucak gelir geçer hem birbirinizi özlemiş olursunuz kavuşmak dahada anlamlı hale gelir ama alıştığın yerden ayrılmak yeni bir düzen kurmak tabiiki hiç kolay olmıyacaktır ama gideceğin yeri belki çok seversin orada daha huzurlu -mutlu olursun sonrada bu kadar üzüldüğüne üzülürsün antalyada güzelmiş be millet oraya turist olarak gidiyor dünyanın parasını döküyor sen evini götürecen ne güzel sevin bence opuyorumnanaktan
bambaşkaben sempatik bende buradayım be sizi hiç yalnız bırakırmıyım :olmaz: bende iki ileri bir geri yapıyorum bugün fena kaçırdım :mymeka: şu anda patlıyacak gibiyim :kedi: oysa dün ne güzel geçmişti

topraksu ablacım önceleri 3 ay gidicem diyordu da benim tepkimi ve üzüntümü görünce 10 gün dedi ama hala şüpheliyim beni avutmak için demiş olabilir görücez bakalım. Azönce biraz callanitics yaptım çok zor ya ama karın kaslarım fene halde yandı ama devam edip edemeyecegimi bilemiyorum neyse ii geceler

gunaydin kizlar bakiyorum sinek avliyor yine buralar topigi bos koymayalim lutfen bos koydukca kilo veremiyoruz lutfen silkelenip kendimize gelelim 5-10 alir buraya yorum yazmak okadarcik vaktimizide ayiralim lutfen buraya

dilekcim hakkinizda hayirlisi canim benim anlamadim sen kalcan esin antalyadami caliscak yoksa hep beraber antalyayami tacincaksiniz?

bende simdi 3 miles yurucem hizli kilo verdiren cdyi indirdim bakalim neler olcak optum gorusmek uzere kizlar geri dondugumde topikte insallah birileri olur

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.topraksu ablam sen ne kadar çok kaçırsanda dünü bugün onu halledersin ben sana güveniyorum

gunaydin kizlar bakiyorum sinek avliyor yine buralar topigi bos koymayalim lutfen bos koydukca kilo veremiyoruz lutfen silkelenip kendimize gelelim 5-10 alir buraya yorum yazmak okadarcik vaktimizide ayiralim lutfen buraya

dilekcim hakkinizda hayirlisi canim benim anlamadim sen kalcan esin antalyadami caliscak yoksa hep beraber antalyayami tacincaksiniz?

bende simdi 3 miles yurucem hizli kilo verdiren cdyi indirdim bakalim neler olcak optum gorusmek uzere kizlar geri dondugumde topikte insallah birileri olur

Yok hayatım eşim orada düzen kurup ev bulana kadar biz burda kalıcaz sonra gidicez bende şimdi 5 mil yürüdüm biraz callanitics yapmaya çalışıcam

anladim dilekcim allah yardimciniz olsun insallah esin bir an once herseyi oluna koyar bende 3 miles yurudum daha kahvalti yapmadim dus alip kahvalti yapacam callen yapmiyorum ben zor ya off yuruyus hepsinden kolay geliyor bana

mrb kizlarr kusura bakmayi bugun gelemedim ,manti eriste kestik sonra misafirler falan oldum bittim valla,bende sabah guzel kahvaltimi yaptim ,ogleden sonrda bi buyuk kasik eriste, 1 tane kabak dolmasi,1kepceden fazla manti, saatt 4 te yedik ,ve bska bisey yemicem aksam 12 ye kadar insallah acikmam ,genelde 12 de yattigimiz icin cok acikiyorum ,ama kiloda yine bi dgeisiklik olmuyo sinir oluyorum
bugun spor bilmem yapsammi yapmasammi acayip yorgunum ,bakim vakit bulursam yaparim

dilekcim ,canim hayat bu iste ,ne demisler dogdugun degil doydugun yermis, biz bak taa gurbet ellere geldik ,hep yabancilar icinde, yine antalya, cevren turk ,tabiki zor olur ,baska bi sehre tasinmak ama, birazcik ayri kalmaya katlancaksin canim, insallah esiyin dedigi gibi 10 gun falan ayri kalirsiniz, gerecekten arkadaslarindedigi gibi biraz ozlemis olursunuz birbirinizi,bende simdi diyorum su kocayla biraz yanliz kalsakta ozlesek birbirimizi diye,:)

topraksu ablam valla dedigin gibi biz burdan hic cikamicaz heralde, omrumuz bu topikte gecicek galiba,senin dedigin gibi bi iler bi geri :)

prensescim masallah sende bu sporlari indireli baya gaza geldin hergun yapiyosun ,bak anam az yap simdi bi deri bi kemik kalacan ,yoksam ben kiskanirim yanikaydirigubbakcemile3

6-13 temmuz arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57.5

moonserose0………..................55

princess of rain…………….….....68

dilek1.......................................70.4

topraksu....................................59

akrep33.....................................66.7.belli degil

bambaskaben............................58

yok sempatim nerde bir deri bir kemik kalmak istemem oylesinide be kadin dedigin azcuk etli olur benim heruf oyle diyi hehe

ama faydasi oluyor canim yapmaya calisiyorum hergun herkese tavsiye ederim

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.topraksu ablam sen ne kadar çok kaçırsanda dünü bugün onu halledersin ben sana güveniyorum

merhaba kıslar ben bu saatte gelince tabii kimsecikler olmuyor şimdilik bende gündüz giremiyorum moonserose canım ben bile bukadar kendime güvenmiyorum güvenin için çok saol canım ama gerçekten bende ipin ucu bu sefer tam kaçtı :mymeka: ama babamın söylediğine göre ben kılçık gibiymişim kaydirigubbakcemile3 biraz kilo almam gerekiyormuş baba yüreği işte anlıyacağınız babam gidene kadar devam edemiyecem buda haftasonunu bulacak sanırım
dilekcim Allah kavuştursun canım opuyorumnanaktan
sempatiğim bizde gidersek zaten kaç kişi kalıyorki biz onun için çabuk vermiyoruz deilmi tek arkadaşlar yalnız kalmasın diye yerimseniben

kızlar uykum kactı geldim valla kocada yok zaten hepinize desteğiniz için tesekür ederim canlarım benim keşke hepimiz aynı sehirde yasayan arkadaslar olsaydık . Ben sabah 5 mil akşam 5 mil olmak üzere toplam 10 mil yaptım.sonra birkaç cal hareketi yaptım. Kızlar bu karın hareketleri müthiş acayip yanıyor tavsiye ederim sadece onları yapıyorum bakalım hepinize tatlı rüyalar.

günaydın hatunlar, ALLAH kavuştursun dilekciğim.babasının deyimiyle kılçık gibi olan topraksu ablacığım sen babanı üzme yine de bakın keyfinize haftaya daha sıkı girişirsin yerimseniben

günaydın uykucular uyuyormusunuz yoksa hala:))) sabah plates yaptım biraz az sonrada 5 mil yapıcam 2-3 kaysı yedim herkese kolay gelsin.

slm kizlar nasilsiniz, bende suan isteyim bi bakim napiyosunuz dedim ,isler bugun yogu ,dunde gelmemistim
masallah hep spor yapiyosunuz, ya bi ben yapamiyorum su indirdiginiz seyi, hem musait degilim hemde zaten indirince acilmiyo, bilgisayar donup kaliyo

bugun lapa yapcaktim geri sabah kahvalti yapinca kaldi, artik yarin yapcam
yarin yapmak isteyen varmii kizlar
cumalari yapip veriyorum pazar gunu fazla kacirdigimdan geri aliyorum verdigimi, kilo yeni ayni olmus oluyo

6-13 temmuz arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57.5

moonserose0………..................55

princess of rain…………….….....68

dilek1.......................................70.4

topraksu....................................59

akrep33.....................................66.7.b elli degil

bambaskaben............................58

Back