mrb kizlarr kusura bakmayi bugun gelemedim ,manti eriste kestik sonra misafirler falan oldum bittim valla,bende sabah guzel kahvaltimi yaptim ,ogleden sonrda bi buyuk kasik eriste, 1 tane kabak dolmasi,1kepceden fazla manti, saatt 4 te yedik ,ve bska bisey yemicem aksam 12 ye kadar insallah acikmam ,genelde 12 de yattigimiz icin cok acikiyorum ,ama kiloda yine bi dgeisiklik olmuyo sinir oluyorum
bugun spor bilmem yapsammi yapmasammi acayip yorgunum ,bakim vakit bulursam yaparim
dilekcim ,canim hayat bu iste ,ne demisler dogdugun degil doydugun yermis, biz bak taa gurbet ellere geldik ,hep yabancilar icinde, yine antalya, cevren turk ,tabiki zor olur ,baska bi sehre tasinmak ama, birazcik ayri kalmaya katlancaksin canim, insallah esiyin dedigi gibi 10 gun falan ayri kalirsiniz, gerecekten arkadaslarindedigi gibi biraz ozlemis olursunuz birbirinizi,bende simdi diyorum su kocayla biraz yanliz kalsakta ozlesek birbirimizi diye,:)
topraksu ablam valla dedigin gibi biz burdan hic cikamicaz heralde, omrumuz bu topikte gecicek galiba,senin dedigin gibi bi iler bi geri :)
prensescim masallah sende bu sporlari indireli baya gaza geldin hergun yapiyosun ,bak anam az yap simdi bi deri bi kemik kalacan ,yoksam ben kiskanirim yanikaydirigubbakcemile3