Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hatunlar, ahh sempatikciğim neden böyle oldu bak şimdi bende üzüldüm.kaçamakların mı çoğaldı yoksa ? kızz bambaşkaben sen niye korkuyorsun diyet ve spora devam etmiyor musun bakayım ?

kizlar dunku lapadan sonra kilo veredim gibi ama yinebaya ac kalmam gerek valla alicam tum kilolari ,dun gece karnimin gurultusundan uyuyamadim yine yimedim insallah bugunde yemicem 100 gr dahi olsa bu hafta vermis olcam insallah

inşallah sempatikciğim emeklerimiz boşa çıkmaz,bambaşkaben su,süt,ayran iç karpuz ye,salatalık ye ....

merhaba kızlar nasılsınız
galiba bu hafta çoğumuz kilo almış olacak :((
kızlar ben pazartesi kiraz diyetine başlıyacam inşallah 3 gün maranki söylemiş 3 kg falan veriliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum sabah-öğle-akşam yarımşar kg kiraz yeniliyormuş birde sadece bitki çayları bakalım bide bunu deniyelim :))

üzülme sempatikciğim bende aynıyım veremiyorum nezamandır çakıldım kaldım şimdi 5MıL yağ yakmayı indiriyorum bide onu deniycem 1 -2 haftada sonuç veriyormuş

Son düzenleme:
bende hollywood diyeti yapmak istiyorum ,aceba yapabilirmiyim
cunku iki gun boyunca meyva suyu ,sonra az yiyecek
bakalim belki yaparim unu
kiraz diyetini ben yapmam ,anam burda felaket pahali kraz ona para yetistiremem:)
karpuz diyetide agustosta oneriyomus maranki, agustostoda onu yaparim artikin

yaa ben kirazdı karpuzda diyeti yapamıyorum arkidişlerim,kanım çok düşün ondan düzenli beslenmeliyim ama bana şahsen tek tip beslenmek hiç doğru gelmiyor.gelin siz normal diyetinizi yapın ama spor stilinizi değiştirin yada sporu arttırın olmaz mı?

merhaba kizlar ben bugun giremedim ya hep disaridaydim.ayrica bugun tartildim 69.600 kilom 3 hafta once bugun tartildim digitalde 68.600 ciktim.evimdekindede 68 cikiyorum yani kilo verdim oh beeee

seninle benim burda hic yerimiz olmucak ya yine' bekliyoruz
millet kilo veriyo
ikimizde ha bire alip duruyoruz
builmem daha ne yapcaz
bu hafta bi gun bulgur, bigundez pirinc lapasi yaptim dun aaz aksam yemegiyle kilo almis durumdayim ,ne bunyeymis anlamdim valla

kizlar yarin pariste esim icin randovumuz var
2 aydir bekledigimiz randovu bakalim doktor ne dicek insallah guzel biseyler der
dua edin kizlar
kilo bildiriminde yapin ben gelincee duzenlerim artik

gunaydin kizlar nasilsiniz bakem.sempatim canim dualarim seninle rabbim insallah yuzunuze bakar iyi haberlerle donersiniz bize canim ya insallah hersey iyi olur ve biter bebek hasretin canimin ici rabbim bizede nasip eder insallah anne olmayi amin.

kilom 68 canim

spora devam

günaydın hatunlar,bu lapa işine girişmeyin demiştim ama kızlar gördüğünüz gibi pek netice alamadınız değil mi? sıkmayın tatlı canınızı,diyete ve spora devam edin muhakkak verirsiniz.sempatikciğim inşallah bize hayırlı ve güzel haberler verirsin arkadaşım,herşey gönlünce olur inşallah.bana gelince,dün klasik kahvaltımı yaptıktan sonra arkadaşlarımla teleferikle samsunun muhteşem manzarasına ve doğasına sahip amisos tepesine çıktık.orda bolbol güneşlenip yürüyüş yaptım, iki top light dondurma yedim ama öğle yemeği yemedim.6 gibi amisosdan indikden sonra bir porsiyon tavuk izgara yiyerek günü tamamladım.bu arada nerdeyse 4 lt den fazla su tükettim.amisosun resimlerinide çektim vakit bulursam eklerim.bu arada ben 55 kg mım . herkese kolaylıklar dilerim

Back