Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

opuyorumnanaktan merhaba kıslar herkese iyi pazarlar
:lepi::lepi: ben bu sabah tartıldım veeeeeeee 59,5 kg çıktım :teytey::teytey:
çok mutluyum bir haftadır akşam yemekleri yemiyodum ve bir günlük lapa diyeti etkili oldumu bilmiyorum ama gitti işte 1 kg bu hafta toplamda 4,5 saatde yürüyüş yapmıştım
durmak yok aynen devam kıslar darısı geri kalan fazlalıklarıma ve istiyen herkese olsun
bugünden bildirmek istedim
pazartesi benimde misafirim gelecek yatılı ne kadar kalacak bilmiyorum inşallah verdiğimi geri almam ama çok dikkat edecem kesinlikle
sempatikcim bu sürede giremiyebilirim sizleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet kizlar en sonunda annemler gitti ,ben baya yoruldum ,valla ne yeim ne ictim bilemedim o kalabalikta
,lapada biraz vermistim bilmem onu aldimmi tekrar bakalim yarin gorcez
toraksu ablam tebrikler guel kilo vermisin ,
bambaskaben canim sende insallah haftaya veirirsin hep birlikte

hoş geldin sempatikcim nasılsın baya yorulmuşsun ama seninki şimdi tatlı yorgunluktur anneye hizmet
teşekkür ederim canım evet 1 kg vermişim çok şükür darısı size ve geri kalan kilolarıma olsun :Saruboceq:
bugün burası çok sessizdi kimsecikler yoktu sen olmayınca kimse olmuyor burda tadıda olmuyor
arkidişler gelin hadi kaptanımız geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

evet ablam ya baya yorulmusum ,az once biraz uyuya kalmisim felaket basim agriyo ,hic bi yerim tutmuyo gibi ,salak salak dolaniyorum buralarda delikafadulden
seni gorunce gozum acildi:1shok:opuyorumnanaktan
daha yeni msj geldi annmler iyi varmislar
benim valla kilo vrip vermedighmi ilmiyorum ,aldigimi zannetmemde verdigimi bilmiyorum
bu hafta icndeyine lapa yapcam ,cunku bu lapa etki etti ,tam sonrasinda annemler gelince geri bozuldu
bkalim insllah bu hfa verebilirim ,her hafta obur haftaya diye atiyoruz:çok üzgünüm:
sende iyi guzel verdin,bu hafta yine bekliyoruz insallah :lepi:
vala sorma ben olmayinca kimse olmuyo
bikacgun olmuyorum aklim burd oluyo aceba ne yazdilar ettiler diye, bi bakiyorumki kimseler yok:çok üzgünüm:

lapa dediginiz sey nedir acaba ögrenebilirmiyim ????

canim pirinc lapasi ,haftada en fazla 2 gun yapiliyo ama 1 gun tercih diybilirim
gun boyunca 3 cay brdagi pirinc, her ogun icin bir cay bardgi pirinci 3 cay bardagi suyla lapa olcak sekilde pisiriyosun,icine yag tuz katmiyosun ,istersen az yogurtla, baharatla veya yesilliklerle yiyebilirsin,aralarda meva veya su ,yesil cay
vucuttaki odemi atiyo siskinligi gideriyo
gunde en az 200 grden 1 kiloya kadar veren oluyo
ben 300 gr vermistim ,bu hfta yine yapcam bakalim

canim pirinc lapasi ,haftada en fazla 2 gun yapiliyo ama 1 gun tercih diybilirim
gun boyunca 3 cay brdagi pirinc, her ogun icin bir cay bardgi pirinci 3 cay bardagi suyla lapa olcak sekilde pisiriyosun,icine yag tuz katmiyosun ,istersen az yogurtla, baharatla veya yesilliklerle yiyebilirsin,aralarda meva veya su ,yesil cay
vucuttaki odemi atiyo siskinligi gideriyo
gunde en az 200 grden 1 kiloya kadar veren oluyo
ben 300 gr vermistim ,bu hfta yine yapcam bakalim

cok sagol cevabin icin denemekte fayda var

merhaba hatunlar,nasılsınız? ben iyiyim çok şükür ama sesim hala erkek gibi kaydirigubbakcemile3 sempatikciğim anen de sen de çok hoşsunuz a.s.

günaydın hanımlar
sempatikcim sanada annenede maşallah canım süper görünüyosunuz :nazar:
misafirimin olmadığı güne denk gelmezse lapa diyetini bende yaparım haftada bir hiç fena deil zorda deil
moonserosecim tekrar geçmiş olsun canım adaçayı ıhlamur falan içseydin iyi gelirdi
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk senağlama dun doğum günümdü ve sadece küçük kızım hatırladı akşama kadar belki 50 defa sarılıp kutladı
ama ne eşim ne büyük kızım nede oğlum hatırlamadılar
bende gece saat 12,01 de hani gün dönüyorya işte o zaman eşime doğumgünün kutlu olsun dedim kalkıp hemen yattım tabii birazda senağlamasenağlama
hemen çocuklara bağırmaya başladı neden hatırlatmadınız diye neyse şu anda küsüm çok kırıldım çocuklar neysede onlar sonuçta genç ya eşim :çok üzgünüm:
bu arada yaşım 43 bitti

gunaydin kizlar lapa diyetiyle birazcik kilo vermistim ama benim su bogazim var ya of of illallah getirtti bana hafta sonu iki gun arladaslarla gezmedigimiz yer kalmadi piknikti cilke tarlalariydi eeeeee tabi neler yedik neler sayamiyorum utancimdan cilek tarlalarindan cilek topladik mis gibi recel yaptim simdi kilom ayni azalma yok olsada 69 dan devam bu hafta yine lapa yapicam uygun bir gunumde cuma gunu yapmicam bu sefer

topraksuu ablam uzulme canim bazen erkekler boyle yapiyor iste sonrada sucu baskalarinda ararlar kendi sucunu kapatmak icin ama emin ol gonlunu alicaktir esin demedi deme ayrica yeni yasin kutlu olsun rabbim hayirli saglikli omur versin cumlemize

sempatim annenide gonderdin he hadi gecmis olsun kac gun kaldilar ayrica resilerde cok guzelsiniz ana kiz masallah

KIZLAAAR BUGÜN BENıM DOĞUMGÜNÜM alkisalkisalkis benimkinide henüz alışveriş yaptığım mağzalar hatırladı msj gönderdi bakalım daha erken topraksu ablacım seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun :nazar:

KIZLAAAR BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM alkisalkisalkis benimkinide henüz alışveriş yaptığım mağzalar hatırladı msj gönderdi bakalım daha erken topraksu ablacım seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun :nazar:

doğum günün kutlu olsun şekeropuyorumnanaktan

dogum gunun kutlu olsun dilek
dogum-gunu-kart6.jpg

Back