- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.561
teşekkür ederim topraksu ablam ve sempatikciğim ,iyiyim çok şükür .ayy çok cesursunuz hanımlar , lapa ben yiyemem şahsen pilava da çok hayran değilim.nasıl yiyorsunuz onu yaa kolay gelsin valla kaydirigubbakcemile3
evet sempatikciğim epey farketti bedenim küçüldü ama göğüslerimin hala maşallahı var herzamanki gibi benden önce gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bambaşkabenciğim haklısın bizim buralarda tereyağsız yemeğe yemek demezlermiş eskiden.hatta ninem anlatırdı bir ara okadar kıtlık olmuş ki az daha zeytinyağlı yemek yiyecektik diye :roflol:
merhaba bende sizin gibi ayıflamak isteyenlerdenim
ama bir türlü başaramıyorum
byby
aramıza hoş geldin a.s.
hepimizin derdi ortak gel katıl bize
bizlerde çok zor veriyoruz ama bıkmadan devam diyoruz işte :1hug:
nedemek bu şimdi CADIARZU
günaydın canım,nasılsın? yine güne hızlı başlamışsın :)) bende herzamanki kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz,ağzımın içi yara olmuş yiyemedim
tamam canım ben yanlış anlamışım demekki sorun yok opuyorumnanaktançok tatlısınız demek topraksuu ne demek olacak kii opuyorumnanaktanyanındaki de espirisi:içelim: sevdim sizi çoook Şeniz
gunaydın kızLar :1hug:
bu sabah domates salatalık(az tuzlu ben tuzsuz hıcbır sey yıyemem) ve 1 köy yumurtası sarısını yemedım (kalorı deposu) yumurtayı tuzlamadım domateslerı tuzladıgım ıcın yerimseniben
sanada günaydın canım afiyet olsun kahvaltıngünaydın canım,nasılsın? yine güne hızlı başlamışsın :)) bende herzamanki kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz,ağzımın içi yara olmuş yiyemedim
kizlar bugun lapayi 2 ogun yaptim tabi aksama aciktim ,aksamda bikac peynir falan atistirdim sonra cay ,bikac dilim karpuz, yedim karnim sua ac ,
saat 4 te yemistim lapayi ,e normal dimi ac olmasi
ve daha baya gec yaticaz cunku
almanyadan annemler geliyo suan yoldalar ,gece 1-2 gibigelirler beklicez, sonrasinda hemen yatmayiz, insallah fazla acikmam arada su icip duruyorum fazla acikmayim diye
yarin sabah ev kalabalik olcak insallah rahat tartilabilirim bakalim vaktim olursa yazarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?