Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen valla bende cok tok hissediyorum kendimi, bende 4-5 gibi yaparim aksama acikmamis olurum
simdide acayip canim tatli bisey istiyo, cappicino yapsam bai, normalde sutlu yapiyodum sulu yapim bunda

sempatikcim sana bir kurabiye tarifi vereyimmi bu işlerle ilgilisin sen
bende bir yerlerden almışım ama hatırlamıyorum yani çok uzun zaman olmuş
hindistan cevizli kurabiye tadı nefis oluyor bir dene istersen bundan sonra benim favori kurabiyem
budur diyorum belki tariflerine eklersin

tamma yaz deneyim bi ,zaten coktandir kurabiye yapmiyodumda ,simdi tam tatli cnim istemisken aklina kurabiye tarifi vermekmi geldi
anam hazir yapilmisini versen daha iyi olurdu :)
yaz da haftaya bi deneyim bakalim nasil olcak ,icinde un yok sade hindistancevizlili yoksam ,guzel olur

canım ziyaretçi mesajına yazdım ama benden sana tavsiye yap ama başkaları için tam bir kalori deposu
sadece tadına bak sen afiyet olsun canım opuyorumnanaktan

şimdi benim yaptığımıda düşman yapmaz yani tam canın tatlı istemişken deilmi
ama sana tavsiyem yap kayınvalidenin yanına koy ve oradan uzaklaş

oo doldurmussunuz burayı ben de derya baykalı ızlıyodum eskı fotograflarıma baktım kızlar bı de ben kucukken cok zayıftım hep hasta olurdum kafama koydum bu yaz zayıflıcam valla öglede pılav yedım baska yemek yoktu cunku sırnaşık şey

merhaba hatunlar, kusra bakmayın hem yoğunluktan hem de pc de sorun olduğu için giremedim nete.nasılsınız , nasıl gidiyor? herkese hayırlı cumalar dilerim bol bereket ve huzur...

ohh olsun sen lapaya böğ dersin deilmi
işte Allahın sopası yok diye buna derler :roflol::roflol:

evet topraks ablam ya baya kalorili ,ben sadehindistancevizi var zannediyodum unda baya varmis,
ben citir citir daha fazla severim ,e bak simdi canim felaket istedi ne yapcaz yani simdi
tatli canim istedigine bakma ,bi tane yerim yeter banada
izim evdede fazla tatli sevilmiyo, bende yapar ise getirrim artik
bakalim deneyim bi haftaya ,tarifinde eklerim senden aldigimida yazarim

bambaskaben canim hadi bakalim zayiflamaya onceki halin gibi ol
bak ben lapa yapmam yiyemiyorum diyodun ,yine pilav yemisinya :)

ben pılavı cok severım zaten bır karadenızlı olarak söyle bol tereyaglı oohh sırnaşık şey bol kalorılı kafamçokkarıştı ya benım spor yapmam lazım ama cok sıcak oluyor en azından ıp atlamaya calısacam kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun sempatiğim hiç önemli deil canım
bende bir sonraki gün daha çok sevdim
bide kalmışını ye aradaki farkı fark et

teşekkür ederim topraksu ablam ve sempatikciğim ,iyiyim çok şükür .ayy çok cesursunuz hanımlar , lapa ben yiyemem şahsen pilava da çok hayran değilim.nasıl yiyorsunuz onu yaa kolay gelsin valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…