Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlarrr

evet ya 2 gün kaldırmıyo mide çok kötü tadı var bigün hadi neysede ama o bile yetiyo yapmak lazım arasıra bişey diicem ben bu çizelgeyi imzama ekliyemiyorum okudum araştırdım uğraştım yok nasıl yapceez yaa

bende lapami yedim oh ne guzeldi :)
turk pirinci yapsaydim yiyemezdim heralde
canim acayip tatli bisey istedi simdi biey yiyemicekmiyim ben
yada ise gidince cappicino icsem bari

banbaska ben ben burdayim canim afiyet olsun ,sabah yemissen bisey olmazda ogleden sonra ve aksam dikkat et

2 gunde insai biktir bir daha yapmak istemezsin ,seven birii 2 gun yapabilirde zaten zorla yiyosanb haftada 1 kere yapmak daha iyi

canim sen nerden yapiyosun cizelgeyi, ordaki urlyi kopyalayip kullanici panelinden proil duzenlemeye ekliceksin

bende geldim herkese günaydın
ben lapamı yaptım yedim geldim hiçde tiksinmedim
orta büyüklükte iki domates doğradım azıcık pişince pirinci koydum ve 3 çay bardağı suyu üstüne pulbiberi kuru nanede attım azıcık sulu bıraktım tabağa boşaltıp üfleye üfleye yedim nasıl bittiğini bilmiyorum midem felaket şişdi şimdide şekersiz çayımı içiyorum
kıslar hiç şikayet etmeyin tadı öyle böğ diyecek kadar deil afiyet olsun

ben yaptim lapami son iki kasik kala yiyemedim yetti bana yani of zor dayandim yiyene kadar icine bende domates maydonoz dogradim.bugun carsiya gidecem nirde cikmadan yerim 2 ogun olur aksamada yaparmiyim oylece meyveylemi geciririm bilmiyorum.bu arada lapa her zaman yapilmaz zararli oluyor cok yaparsak ayda 1 veya 2 kere unutmayin kizlar bedenimize aci cektirmeyelim.

git dilekciğim git tabi canım bak kendine herşeyin en güzeline layıksın
diyet yapıyoruz diye salacakmıyız kendimizi haaaayyyyyıııııııırrrrrrrrrrr

arkadaşlar şimdi bu pirinç lapasının tarifini net olarak alabilirmiyim hemen yarın başlarım 1 kilo 1 kilodur yağ kas su umrumda diğil sositososito

tekrar indiriyorum canım
teşekkür ederim opuyorumnanaktan

wondercim önceki sayfada nasıl yaptığımı yazdım bir baksan
tabi herkes kendine göre bişeler koyuyor
yalnız yağ ve tuz kesinlikle yasak

kimsecikler yok moonserose de gelmedi bugün yoksam tatilemi çıktı inşallah öyledir
ya kıslar nirdesiniz valla canım sıkılıyor be

topraksu ablam geldimmmm
simdinisteyim dedim bi bakayim diye
bende lapami yedim yogurtla cok seviyorum,cok doyurucu oluyo,oglen icin iste yapcam ,aksamda acikirsam yaparim acikmazsamda belk yapmam
bakalim yarina ne kadar vercez

hoş geldin sempatikciğim
ben ikinci öğünü saat 4-5 arası yapacam böylece öğündende tasarruf etmiş oluyoruz
kendimi şu anda çok tok hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…