Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tamam yapinca yerim ,zaen hemen bi gunde bitcek degil baya oluyodur ,
ben bi araplarin kurabiyesini yemistim oda hindistan cevizliydi ,ama un yoktu citir citirdi onun gibi zannettimm buda guzel olur cunku hindistan cevizi agiza citir citir geliyo guzel oluyo

bambakaben anam pilav tek karadenizlilermi yapiyo, her evde masallah bol eragli pilav yapiliyoda ,isteyedikten sonrasini artik dusun,tabi az yersen biseycik olmaz, diyetteyiz diye bisey yemicekmiyiz

teşekkür ederim topraksu ablam ve sempatikciğim ,iyiyim çok şükür .ayy çok cesursunuz hanımlar , lapa ben yiyemem şahsen pilava da çok hayran değilim.nasıl yiyorsunuz onu yaa kolay gelsin valla kaydirigubbakcemile3

valla icine yogurt kainca guzel oluyo
ha bide ben turk pirinciyle degilde fransiz princiyle yapiyorum ,cunku buraninki lapa degil tane tane oluyo, suyunu ne kadar katarsan kat lapa olmuyo ,ben onla yapinca hepsini yiyorum valla
bizim pirince azcik su koy lapa oluyo
olsun canim sende yapamiyosan ,normal dikkat ediyosunya ,ne guzel kilo veriyosun
55 lerde grdun ,baya bi belli olmustur dimi snde

pılavın tek karadenızde yapılmasından bahsetmedımkı zaten sadece bız tereyagını cok severız ve marketlerden falan almayız kendımız yaparız egelıler ıcın zeytınyagı neyse bızım ıcınde tereyagı odur canım :lepi:

evet sempatikciğim epey farketti bedenim küçüldü ama göğüslerimin hala maşallahı var herzamanki gibi benden önce gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bambaşkabenciğim haklısın bizim buralarda tereyağsız yemeğe yemek demezlermiş eskiden.hatta ninem anlatırdı bir ara okadar kıtlık olmuş ki az daha zeytinyağlı yemek yiyecektik diye :roflol:

evet sempatikciğim epey farketti bedenim küçüldü ama göğüslerimin hala maşallahı var herzamanki gibi benden önce gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bambaşkabenciğim haklısın bizim buralarda tereyağsız yemeğe yemek demezlermiş eskiden.hatta ninem anlatırdı bir ara okadar kıtlık olmuş ki az daha zeytinyağlı yemek yiyecektik diye :roflol:

ne kadar kilo verilirse verilsin cok az bisey farkediyo
bnimkide hala ayni,acicik bisey farketti kilo verdigimden dolayi
iyi hadi bakalim az kaldi zaten kilo vermene ,bikac haftada sen tamamlarsin insallah

anam ya one oyle her yemegi tereyeglemi yapiyosunuz, cok agir olur be
ben cok ullanmiyorum tereyagini, hani bisey kavurmada pilavlarda omletlerde falan koyarimda her yemege katmam,tatli diye bol bol katiliyo ama tabi ne kadar zarrli

ahh ahh ahh odane tereyağlar havada uçuşuyor
kıs unuttunuzmu biz diyetteyiz bize sahiden yazık ya
o kadar bahsettinizki hemen kalkıp tereyağlı bulgur pilavı yapasım geldi
desemde istesemde yapmıyacam sizede şimdilik yasak kötükedihüso

kıslar ben ikinci öğünümü saat 17.00 da yedim cokacimcoook
yine aynı şekilde pişirdim
bide lapayı yemeden önce 5 kayısı yedim
vede bol bol su birazdan 1 maden suyu içecem tansiyonum
düşmesin diye
lapacılar sizler ne yaptınız bırakmadınız deilmi kötükedihüso

aramıza hoş geldin a.s.
hepimizin derdi ortak gel katıl bize
bizlerde çok zor veriyoruz ama bıkmadan devam diyoruz işte :1hug:

ya sormayın 58 kiloydum lidaydı reductildi 65 kilo oldum
55 ile hamile kaldım 75le doğum yaptım sonra 58dim şimdi ise 65
bide bankacı olunca kocagün otur eve git geç yemek ye
olacağı bu

kizlar bugun lapayi 2 ogun yaptim tabi aksama aciktim ,aksamda bikac peynir falan atistirdim sonra cay ,bikac dilim karpuz, yedim karnim sua ac ,
saat 4 te yemistim lapayi ,e normal dimi ac olmasi
ve daha baya gec yaticaz cunku
almanyadan annemler geliyo suan yoldalar ,gece 1-2 gibigelirler beklicez, sonrasinda hemen yatmayiz, insallah fazla acikmam arada su icip duruyorum fazla acikmayim diye
yarin sabah ev kalabalik olcak insallah rahat tartilabilirim bakalim vaktim olursa yazarim artik

selam kizlar bende kendimi bildim bileligi kilo sorunu ile ugrasiyorum araniza benide alirsaniz
cok sevinirim
ve bu lapa diye bahsettiginiz ne ögrenebilirmiyim acaba???
ve nasil sonuc aldiniz??
tesekkürler simdiden

gunaydın kızLar :1hug:
bu sabah domates salatalık(az tuzlu ben tuzsuz hıcbır sey yıyemem) ve 1 köy yumurtası sarısını yemedım (kalorı deposu) yumurtayı tuzlamadım domateslerı tuzladıgım ıcın yerimseniben

günaydın canım,nasılsın? yine güne hızlı başlamışsın :)) bende herzamanki kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz,ağzımın içi yara olmuş yiyemedim :(

günaydın bonibonlar nasılsınız
ben lapa diyetimi dün kazasız atlattım hemde iki öğünle zemuszemus
akşam çok acıktım yememek için erkenden yattım yorgunmuşumki hemen uyumuşum
az öncede müthiş bir kahvaltı yaptım klasik kepek ekmekli çok özlemişim böyle kahvaltı etmeyi kaydirigubbakcemile3

çok tatlısınız demek topraksuu ne demek olacak kii opuyorumnanaktanyanındaki de espirisi:içelim: sevdim sizi çoook Şeniz
tamam canım ben yanlış anlamışım demekki sorun yok opuyorumnanaktan

gunaydın kızLar :1hug:
bu sabah domates salatalık(az tuzlu ben tuzsuz hıcbır sey yıyemem) ve 1 köy yumurtası sarısını yemedım (kalorı deposu) yumurtayı tuzlamadım domateslerı tuzladıgım ıcın yerimseniben

afiyet olsun şeker zemuszemus

günaydın canım,nasılsın? yine güne hızlı başlamışsın :)) bende herzamanki kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz,ağzımın içi yara olmuş yiyemedim :(
sanada günaydın canım afiyet olsun kahvaltın
geçmiş olsun şeker opuyorumnanaktan

kizlar bugun lapayi 2 ogun yaptim tabi aksama aciktim ,aksamda bikac peynir falan atistirdim sonra cay ,bikac dilim karpuz, yedim karnim sua ac ,
saat 4 te yemistim lapayi ,e normal dimi ac olmasi
ve daha baya gec yaticaz cunku
almanyadan annemler geliyo suan yoldalar ,gece 1-2 gibigelirler beklicez, sonrasinda hemen yatmayiz, insallah fazla acikmam arada su icip duruyorum fazla acikmayim diye
yarin sabah ev kalabalik olcak insallah rahat tartilabilirim bakalim vaktim olursa yazarim artik

gözün aydın sempatikcim ne güzel anneciğini görecen doya doya sarıl tadını çıkar
ben kazasız attlattım dünü şükür ama tartılmadım daha önceden tartılmadığım için inşallah faydasını görmüşümdür bakalım pazartesi belli olur
kaçgündür zaten akşamları yemiyorum bu hafta birtek misafirim geldiğinde kaçamağım olmuştu o gün de kahvaltı etmemiştim akşamda yemeyince aynı gün telafi edilmişti
pazartesi mutlaka vermiş olacağım ama ne kadar zemuszemus

kizlar gunaydin ,hemen yazip cikicam biliyounuz annem geldihihoyyyt simdi onlar icerdeler, kahvalti yaptik ,sonra magazalari gezmeye gitcez, artik aksam uzeride eyfel kulesine gideriz:utangac:
cok sevincliyim annem geldi Şeniz
annem dedi ne guzel olmusun zayiflamisin ,uvey babamda anneme demis ne guzel olmus cok kibar duruyo diye ,ay sevindim vvalla sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
iste yeni ciciler gtirmis bana onlari denedim opuyorumnanaktan

neysem dun gece 3de yattik ,aksam lapa yapmadim yatana kadar cok aciktim tabi aralarda birz peynir vey meyv yedim suu ictim
sabahta tam bilemedim digital degildi tartim
yinede 300 gr falan vermisim diyebilirim:dance: eh hic yoktan iyi yani
nysem kizar optum sizi giremeyebilirim bugun

gunaydin kizlar masallah lapacilar tam gaz gitmis dun ben dun iki ogun yaptim fakat 3.havaya uctu arkadaslarla bulustuk ve lapadiyeti gitti ama fazla yemedim yinede tartildim 67.5 cikiyorum ama ben tartima guvenmiyorum beni yaniltiyor birde gidip eczanede tartilacam bakalim sonuz ne olcek.

sempatim gozun aydin kuzum annenler gelmis selamimi soyle tatlim ok

Back