Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

topraksu ablam iyi dun kacirdiysan yarin lapayla telafi ederiz insallah
simdi 3 kisi yapiyoruz bakalim articakmi, oncedende cok yapardik arkadaslarla

bambaskaben canim sogul olmucak yogutlu yiceksin ,tabi yogurtluda guzel olmuyoda normal yemekten yogurtluyu tercih ediyorum ,baharatli sevmiyorum ben
yapamiyosan yapma canim mecbur degilsin ,cok kisi yiyemiyo, aslinda ben en son yaptigimda bi daha kesin yapmma diyodumda, yapmayali baya oldu du bakalim yarin sabretcez artik

sempatik sen daha önce yoğurtlu yemişsin ama süt ürünleri yasakmış
peki faydasını gördünmü

evet tabiki faydasini gordum ,iyioluyoda iste onu yapmak onemli
e canim normal kesinlikle yiyemiyorum azcik katiyorum tadi oluyo,
yani anlicagin normalde katilmammai gerek ,salata falan yapilip yeniliyo, bi kere salata yaptim icine domates dogradim oda beni tiksindirdi, baharat sevmiyorum e azcik yogurt koyuyorum ,faydasini gorunce bisey olmuyo
ama icine az salatalik dograyincada sevoyorum ben
tercihe bagli tabi, yag tuz tatlandiri seyler ktilmiyo

bende yapicam bu lapayi
ama nasil bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim biz yarin yapcaz istersen sende yap
yapilisi ise
gunde 3 cay bardagi tuketiyosun her ogun icin 1 cay bardagi pirinci 3 cay bardagi suyla hasla dibine tutmayacak sekilde,sonra yiyosun ,ben soguk yyemiyorum sicakken veya ilikken daha iyi oluyo, dilersen icine baharatlar atabilirsin, istersen salata yapabilirsin ,tabi tuz yag yasak, normalde yogurt konulmuyo ama normal yiyemeyenler icin bikac kasik yogurt koyarsan cok daha guzel oluyo, aralarda acikinca meyva yiyebilirsin ,yesil cay falan icebilirsin ,insallah anlamisindir

dilekciğim indirdikten sonraki işlemi anlatırmısın
bende evde yürümek istiyorumda sositososito

topraksu ablacım Leslie sansone yürü ve incel programı - Sende Zayifla buadrese giriyorsun ordaki 1 mil 2 mil vs hangisini istiyorsan altındaki adreslerin hepsini indiriyorsun parça parça oldugu için birini indirince olmuyor sonra indirdiğin dosyanın üzerine sag tıklayıp buraya cıkart diyosun tamam diyorsun ve media playerda acıyorsun bu kadar yapamazsan tekrar görüşelim öptüm

kıslarrr yaaa prensesss ben bugün sadece bir kez yiyebildim bu lapayı ufff çok kötü yaaa :sinifsinif:azcık tuz koysak daha iyi sanki öğlen 4 çay kaşığı yiyebildim dün 2 öğünlük yapmıştım ama bana 2 gün yetti maşşaalllaahh yenmiyo o yawww:1no2: ama 1 kilo gitti bile hemide regl olduğum haldekaydirigubbakcemile3 hayatta veremezdim bu haldeyken 5 gündür yoğunlaştım 2 kilo gitti (şu durumda bile yanii) 5i1yerde de içiyorum oda güzel bence gece yatarkende elma sirkesiyle sandoloz sakızı allah sonumu hayretsin artık ne diyiimm

gunaydin kizlar lapalari yaptinizmi ya ben simdi ilk lapami yapacam bogg simdiden midem bulanmaya basladi he kokos bak 2 gun yapma bu isi miden kaldirmaz bensana soylim ama 1 kiloda vermissin iyi valla masallah diyorum baskada birsey demiyorum

gunaydin kizlar gunaydin prensescim
simdi lapati ocaga koydu pisiyo ,bakalim aciktim heralde hep yerim
ha bide ben turk pirinci degil fransiz pirinci yaptim ,turk pirinci cok lapa oluyo ,buraninki tane tane oluyo insani tiksindirmiyo, tabi azicik turk pirinci kattim biraz koyulastirmasi icin
ben icine azcik aktive yogurt ,dereotu maydanoz katip yicem insallah bugun vermis olurum yarin annemler gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…