Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

prenses canım evde yürüşü indirdim gercekten cok hosuma gitti bende bir cd vardı ama o biraz sıkıyordu bu daha ii bayan Leslie biraz fazla konuşuyor ama sesi kısıp başka yerde müzik açarsan daha ii oluyor opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm kizlar ya nasilsiniz, bugun giremedm biliyosunuz piknikteydim ,cok guzel ve cok yorucu bi gundum ayagim agridi orayi burayi gez, zaten satoda baya buyuk bi yer ,yedik ictik ,iste geliken raba tuttu midem kotu oldu ,eve geldim afedersiniz yedigmi cikardim ,cok ve agir yemedimde raba tuttu oyuzden ,iste aksmada bikac atistirdim ,simi karnim acikti ama felaketyorgunum basim agriyo bisey yemedim iste boyleydi

hepinize tek tek cevap yazamadaim kusura bkamayin yarin sabah dil kursum var ,ogleden osnra is bakim iste girersem yazarim size
optum sizi gorusuzzzzz

evet Leslie bacim cok konusi ama bana iyi geliyor ingilizcemi gelistiriyorum sesi cok ciyak ya oradaki adam nasil emme acaip yapiyor demi bencede cok eglenceli valla ben hem aksam hem sabeh yaptim dun feci oldum her tarafim ham oldu bugun hic yapmadim yarin insallah yarin okulumda parti var pasta corek yaptim okul bitti ya cok ozleyecem yeni sezona kadar.

vay sempatim arabami tuttu seni bir yonden iyi olmus bajim yediklerini cikardin kilo almadin ay saka be uzuldum canim ya benim okul bitti kiz seninki daha bitmedimi yarin parti var bende birseyler yaptim yarin goturcem hadi iyi geceler

kızlar nerdesiniz kalkamadınızmı yoksa hadi uyanın artıklülülülülülühihoyyyt benim çocuklar tepemde ama bir girip çıkayım dedim sempatiğim geçmiş olsun canım araba tutması çok fena bilirim sıkı durun şu an kilom 70.8 çok mutluyum :lepi:10 kilo daha verirsem sevinçten uçarım manken gibi olcaz kızlar alkisalkisalkis:teytey:bu aralar spora yoğunlastım leslie bacımdan allah razı olsun harika bişi herkese tavsiye ederim insanı çok zorlamadan kalori yaktırıyor dısarıda yürüyemediğim için ii oldu çocuklarla yapıyoruzhaftasonu büyük ihtimal evde olmuycam ama net bulursam girerim herkese kolay gelsin bacular

yaaa ben bu pirinç lapasını yaptım ama çoook iğrenç allahın gücüne gitmesin çok zor yedim ama yedim inat ettim yarında yiycem bayağı hafif hissediyorum

yaptinmi kiz aferin sana yarin bende yapcem evet tadi biraz oyle ama sislikleri aliyor iste vucuttaki o yuzden hafifsin bajim haftada 1 yada 2 unutma fazlasi zararli olurmu janim ,mucuxŞeniz

masallah dilekim ya iyi gidiyon bacaklarin hamladimi giii yuruyus yaparken anam ben cok kendimi harcadim heralde hala bacaklarim agriyor ama helal o gaciya acaip terliyorum ya ben yururken.kilolarinda cabuk gidiyor bide benimki oyle gitse hadi aynen boyle devam bajimkaydirigubbakcemile2
HERKESİN KANDİLİ KUTLU OLSUN KIZLARa.s.a.s.a.s.

hepimizin kandili mubarek olsun canlarim

ah regl olmasaydim oruc tutcaktim bugunmafoldumben

prensesim ben ondan önce cd den baska bir aerobik yapıyordum alışıgım hamlamadım fakat oda kalcaya yönelik güzel hareketler içeriyor biraz yorucuydu , evde yürüyüs daha kolay ve aynı şekilde terletiyor böyle devam işteopuyorumnanaktan

he valla dilek kimseler ugramaz oldu ya ne bu sessizlik kuzularin sessizligine dondu topik canim bende yapiyorum onceden spor gecen aksam yuruyus programina bakmadan kendim yapim dedim ve cok yordum kendimi o yuzden hamladim uhuuuumafoldumben

sagol canim ben bugunde yapmicam spor parti var bugun okulda onuda bitireyimde kendimi temize cekecem yarin pirinc lapasi yapcenmi bennen gizz onu diiii bagaaa

of cok sıcak spor da yapamıyorum zaten oturdugum yerde terlıyorum daha ögle yemegımı yemedım zeytınyaglı taze fasulye ve yogurt yıcem :lepi:

slm kıslar a.s.
dün giremedim misafirim vardı dün ne yediğimi hiç sormayın
kaç günlük emek gitti çöpe mafoldumben
dilekcim yiğenin hayırlı uğurlu olsun
sempatik geçmiş olsun canım kıs araba tutmaları hep oluyormu çok kötü be insan mahvoluyor
bu akşam serinlikte yürüyecem inşallah

Son düzenleme:

dilekciğim indirdikten sonraki işlemi anlatırmısın
bende evde yürümek istiyorumda sositososito

ben geldim arkidisleim nasilsiniz, kimse yok diyosnuz ama masallah yine kendi aranizda konusuyosunuz saolun burayi yanliz birakmadiginiz icin
saolun kizlar aslinda onceleri daha fazla araba tutardi ,simdi iyi oldu ,giderken iyiydim ,cunku bisey yememistim midem bostu ,oyuzden bisey olmadi$gelirkende mide dolu cok sicak ,bide ben araba icinde kafami egersem yani egil kalk yaparsam ozamanda cok kotu bulaniyo, dimdik oturursam bisey olmuyo, iste aman neyse boyle oldu,
bu hafta sonu annemler gelcek almanyadan az dikkat edimde onlar gelmeye suzulmus olum birazkaydirigubbakcemile3,degilse annem benim yanimda daha zayif keliyo

prensescim yarin lapayi bende yapcam ,ama kayinvalidem yarin aksamagozeleme yapcakmis of onu ne yapcam bilmiyorum ,komsumuz arap oglan gozlemeyi pek seviyo aksam geldi ,kaynanamda dedi sana cumagunu yapim diye, bilmiyorum yemicem insallah
bugunde aksam yemegi yemicem,

dilek canim sevindim kilo vermene masallah baya azme geldin sende ,hadi devam insallah

topraksu ablam nasilsin ,aksam yememe olayi nasil gidiyo, ben du aksam bikac yaprak sarma, cay ve azcik meyva yedim ,bugunbisey yemeyidusunmuyorum bakalim ne olcak

hoş geldin sempatiğim tekrar geçmiş olsun dün fena kaçırdım
bugün telafi inşallah akşam yemiyorum
zaten dün yiyecek yerimde kalmamıştı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…